Dodaj do ulubionych

Choma przed fagami UPA

IP: *.toya.net.pl 21.11.14, 21:00
Choma przed flagami UPA.
Skandal
www.youtube.com/results?search_query=choma+lw%C3%B3w
Obserwuj wątek
    • Gość: ila Re: Choma przed fagami UPA IP: 198.144.159.* 21.11.14, 21:05
      głupi jesteś. Tak masz od urodzenia, czy nabyte? Nie rozumiesz prostego filmu?
    • Gość: Land Rover Re: Choma przed fagami UPA IP: *.19-1.cable.virginm.net 21.11.14, 21:36
      Gościu IP: tylko miękkim zrobiony może posługiwać się takim ''argumentem". Bez większego trudu, można znaleźć ''ukraińskiego haka" również na Błachowycza. To, co robisz, dziala na korzyść dotychczasowego prezydenta, któremu - choćbyś na małym stawał - nikt nie zabierze kilku potężnych, jak na Przemyśl, inwestycji: dwóch obwodnic, nowego mostu, nowej oczyszczalni ścieków, nowego wysypiska, przepławki, galerii handlowej, modernizacji stadionu szkolnego i Czuwaju, uzbrojenia strefy ekonomicznej etc.etc. Co przez ten czas osiągnął Blachowycz? Najlepiej wiedzą o tym pracownicy "Fibrisa" i ci pracowicy UM, którzy byli skłonni na mszę dać w intencji jak najszybszego pogonienia z magistratu pozoranta i nieroba.
      ---
      PS. Nie jestem fanem Chomy, mam do niego sporo pretensji (nieszczęsny stok, chodzenie na kolanach do kuriewnych, finansowanie KK - to najważniejsze), ale pewnych obiektywnych faktów nie zauważyć nie sposób. Granie na "banderowską nutę" na rzecz Błachowicza (-ycza?) powoduje nie tylko odruch wymiotny, ale i skłania do poparcia R.Ch. Niestety, jestem obywatelem UK i zamiast wybierać prezydenta rodzinnego miasta, wybieram burmistrza 9-milionowej metropolii.
    • Gość: ja Re: Choma przed fagami UPA IP: *.play-internet.pl 21.11.14, 21:45
      Choma ma mój głos! Żygać mi się chce na takie wpisy i próby oczernienia obecnego prezydenta!
      • Gość: Plopluś Re: Choma przed fagami UPA IP: *.toya.net.pl 22.11.14, 09:06
        Piszesz po kilkunastoma nickami: "Choma ma mój głos" - to jest tylko 1 głos.
        Ta dogrywka to tak jak wybór pomiędzy dżumą a cholerą.
        • Gość: gonzales Re: Choma przed fagami UPA IP: *.przemysl.hypnet.pl 22.11.14, 10:35
          "Ta dogrywka to tak jak wybór pomiędzy dżumą a cholerą"
          W tym tkwi sedno sprawy, niestety taki wybór trafia się nam w każdych wyborach.Kogokolwiek mieszkańcy wybiorą będzie to zły wybór, niestety jest on nieuchronny.Jeden z nich zostanie prezydentem.
    • Gość: ja Re: Choma przed fagami UPA IP: *.toya.net.pl 22.11.14, 09:36
      Wojtek nie kłam. Weź się do roboty!
    • Gość: gdsgsd Re: Choma przed fagami UPA IP: *.przemysl.hypnet.pl 22.11.14, 11:26
      CHOMA zje błache na śniadanie. Jest to gra wyborcza ludzi PO aby skłócić Przemyślan, ale coś im nie wchodzi, a bardziej jednoczy! CHOMA ma mój głos!
      • Gość: alek Re: Choma przed fagami UPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 17:59
        mój też
    • Gość: ??? Re: Choma przed fagami UPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 22:11
      Czym ty kretynie nas straszysz? I to mają być ci ukraińscy faszyści co nienawidzą Polaków?

• Gość: Marek Re: Choma przed fagami UPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 22:24
        Wszyscy odwracają celowo kota ogonem że nowy prezydent jest popierany przez ukraińców . A to jedna wielka ściema bo to obecny prezio od lat robi wszystko dla tej mniejszości i jest z nią silnie zwiazany jest człowiekiem konsula i podaje mu na tacy nasze miasto
        • Gość: gość Re: Choma przed fagami UPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.14, 22:24
          Kolega Marek to już tak zakręcił kotem używając argumentu z gatunku "kulą w płot" (argument z Baczykiem).
          Ale nieważne - generalnie zdolność współpracy z Ukraińcami czy innym grupami uważam za cechę bardzo pozytywną i wręcz konieczną. Kto jej nie ma nie powinien w ogóle nie pchać się na stanowiska publiczne.
      • Gość: gazieta Re: Choma przed fagami UPA IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.11.14, 22:43
        Dlaczego mamy się dziwić? Jaka społeczność taki Prezydent!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka