Gość: Lusia Syfonowa IP: *.mt.pl 26.03.16, 10:01 Ma na imię Przemyśl. Już nawet Sanok przegonił. Jesteśmy właściwie wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lelek kozodoj Re: Dziadostwo IP: *.toya.net.pl 26.03.16, 11:01 To jakiego chu.j.a tu siedzisz, wyp.i.e.r.dalaj stąd Jak dla mnie jest to bardzo rewelacyjne, spokojne miasto, patologia wyjechała do englisz i jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka pozytywne myślenie IP: *.toya.net.pl 26.03.16, 15:03 A ja Wam powiem ze po emigracji wiem z pewnością ze kocham Polskę i od dzisiaj bedę starala sie o tym nie zapominać przez chwilowe trudności. Nasz kraj jest niebogaty ale ma wszytko co trzeba piękna naturę ludzi z fantazja i inteligencja, czyste ulicy i jakakolwiek duchowość która już zanikła na zachodzie. Slowiańska natura jest wyjątkowa mamy piękne melodie obrazy zabytki i jak to mowią ludzie z różnych krajów których spotkałam Polacy maja jakąś taka fajna zwiariowaną energie i ladny język robimy coś z niczego i cieszymy się małymi rzeczami... tylko ekonomia w powijakach ale jak sie spienimy to może nam sie uda trzeba walczyc. Polska to piękny kraj ale doceni ten kto stracil. Niepotrzebnie mamy kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: pozytywne myślenie 26.03.16, 17:29 Ta luśka to wredna banderówa!!! Zgodnie z przykazaniami dekalogu ukkraińskiego nacjonalisty nie jest zdolna by nie dokopać lachom z okazji świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pozytywne myślenie IP: 195.117.119.* 26.03.16, 20:13 Pysio znowu pomyliłeś tabletki, weź te niebieskie, po czerwonych widzisz wszędzie upa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: pozytywne myślenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.16, 10:56 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Dziadostwo 27.03.16, 13:38 Może tu tkwi odpowiedź? Nowy Sącz pamiętam, jako zapyziałą mieścinę, za komuny dużo mniejszą Przemyśla. No i proszę: weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,19815475,zaglebie-bogaczy-w-nieduzym-malopolskim-miescie-zyje-ponad.html#TRwknd Odpowiedz Link Zgłoś