gofa 23.04.02, 23:57 hihihi...to specjalnie dla ssaczka...tutaj bedzie miejsce na te spokojne, melancholijne, nastrojowe... moj typ na dzis wieczór: sting "fragile" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beskider Re: piosenki nastrojowe IP: *.toya.net.pl 24.04.02, 22:46 Ten poprzedni wpis to ja... Cos sie ...... W zwiazku z moim nastrojem moge przedstawic dolujaca liste przebojow: G. Turnau : Dotad doszlismy G. Turnau : Ostatnie slowa G. Turnau : W miasteczku anioły Kayah : Jak liść Kayah : Jestem kamieniem Nick Cave : Love letter Radiohead : Knives out Myslovitz : Zamiana Coldplay : Troubles i cala muzyka z "Amelii" Lenny Valentino : Uwaga, jedzie tramwaj A.M. Jopek : Nielojalnosc Alanis Morisette "Heart of the house" Z reguly nie sa to single, tylko "najsmutniejsze utwory z plyt" Znacie cos z tego???? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 24.04.02, 23:01 pewnie ze znamy :))) i dokladamy na dzis: chris de burgh 'lady in red' :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 24.04.02, 23:39 ale ale...muzyka z Amelii jest smutna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Re: piosenki nastrojowe IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 25.04.02, 16:56 gofa napisał(a): > ale ale...muzyka z Amelii jest smutna? Moze nie smutna, ale na pewno sentymentalna i refleksyjna. Zupelnie inaczej odbieram ja bez obrazu... W filmie brzmiala radosnie... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 25.04.02, 18:44 no to trzeba myslec o filmie i sluchac :) bo film byl STRASZNIE optymistyczny :) czego i Tobie zycze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: piosenki nastrojowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 22:03 Z tą Lady to mnie wyprzedziłaś. Więc - ALPHAVILLE "FOREVER YOUNG" - FALCO "JEANNY" Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 25.04.02, 23:16 :) kto pierwszy ten lepszy ;) marillion - kayleigh ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: piosenki nastrojowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 17:43 Mike Odfild - Foreign Affair Mike Odfild - To France Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 28.04.02, 00:40 a to to chyba jeszcze na dzis ;) caly chet baker... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: piosenki nastrojowe 28.04.02, 10:19 a może ballada cranberries - when you're gone? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: piosenki nastrojowe 28.04.02, 13:17 i jeszcze...keith jarrett ' the koln concert' ... Odpowiedz Link Zgłoś