ssaczek 21.05.02, 06:54 Widzę tylko wątki i to wszystko! Gdzie są posty, które widać, iż są po liczbach przy wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sasza Re: Co je grane? IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.02, 08:19 no co jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Co je grane? 21.05.02, 10:49 ello :) juz chyba jest ok, cale forum mialo awarie, ale mam nadzieje ze to Was nie wystraszylo, co? i wrocicie ? ;) a ssaczek do raportu karnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Co je grane? 21.05.02, 12:55 Kiepściutki ten portalik Gazety.... Co rusz to awaria. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Co je grane? 21.05.02, 15:55 ....szkoda slow, czlowiek sie tylko denerwuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Co je grane? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.02, 16:09 Może i tak, acz mnie się tu podoba, choć zdarza się, że trafia mnie szlag, krew mnie............................................................................ ................................................................................ ............................... ! Ale można się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Co je grane? 21.05.02, 18:49 musiało cosik poważnego, że tak Was poruszyło... ja wpadłem jak już wszystko działało, he ominęła mnie nerwówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Co je grane? 21.05.02, 18:54 w sumie mnie to tez ominelo...dzisiaj...ale kilka razy zdarzylo mi sie lekko zdenerwowac widzac napis " chwilowe cos tam..." ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Co je grane? 21.05.02, 19:49 włóż nerwy do konserwy:))) słyszałem jak dzieciaki wydzierały się tak na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Co je grane? 21.05.02, 19:51 hihi oki :) jak tylko jakas znajde :) ale ale...cos czesto te dzieciaki wydzieraja sie pod Twoimi oknami wook...znaczy te pieruny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Co je grane? 21.05.02, 19:54 jest ciepło, długie wieczory to się wydzierają:))) Odpowiedz Link Zgłoś