wook 09.06.02, 09:21 kurcze, wleciała mi do pokoju taka wielka mucha, lata jak zwariowana i bzyczy jak by miała wzmacniacz w d... już nie bzyczy, było jedno pac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: mucha! 09.06.02, 12:14 oj jak mnie takie muchy denerwuja...lata taka i czlowieka doprowadza do wscieklosci...na szczescie na IX niewiele tego dolatuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: mucha! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 22:55 Qrna Gofcia przestaje Cię odwiedzać mam lek wysokości :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: mucha! 10.06.02, 08:15 załóż sobie ciemne okulary i fruuu! co tam lęki wiesz jakie widoki ooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: mucha! 10.06.02, 15:23 widoki niezle...gwarantuje...i te za oknem i te przed drzwiami...wlasnie wywalilam kolejna ekipe kolesi z korytarza ...oczekuje teraz jakiejs zemsty za to ze nie pozwolilam im pic, palic i malowac pod moimi drzwiami...lekko sie zdenerwowalam...zobaczymy co bedzie dalej...ale trzeba byc konsekwentnym...chyba sie zapisze na jakis kurs samoobrony....;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: mucha! 10.06.02, 17:45 oni tak na IX piętrze się melinują?, pewnie z niższych juz ich poprzeganiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: mucha! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:30 Tylko dlaczego przeganiają ich do góry, na koniec biedaki będą pili na dachu, co przy obecnych wiatrach i deszczach nie jest przyjemne,... aż mi jest ich żal:( Gofciu nie przeganiaj ich do góry! Bądź litościwa dla potrzebujacych:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: mucha! 11.06.02, 00:51 jest odwrotnie...gore im zamkneli wiec schodza nizej...a tutaj jest akurat taki zaciszny kacik...towarzystwo czterech upitych i napalonych chlopa za drzwiami nie nalezy do przyjemnosci...skoro wygonilam jednych powinnam i drugich...niech sobie siedza pod swoimi drzwiami ! I JUZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: mucha! IP: *.polpak-karton.pl 11.06.02, 07:14 Ale z ciebie pozbawiona tolerancji i zrozumienia potrzeb innych osóbka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: mucha! 11.06.02, 09:35 Następnym razem napuść na nich muchę!:) A zamiast na kurs samoobrony- lepiej na kurs przepychanki słownej- może na takich kolesi to bardziej działa- zalejesz ich słowotokiem, połowy nie zrozumieją a za resztę nie będą wiedzieli czy się mają obrazić- i " Już se idziemy, Pani kierowniczko..."! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: mucha! 11.06.02, 10:48 ...wiec...potoki slowne nic nie dadza, szkoda nerwow, chyba jak otwieram drzwi to wygladam na BARDZO zdenerwowana i po prostu ich zaskakuje, stanowczo zarzadzam ze znikaja w ciagu pieciu minut a jak nie to dzwonie na police... i chlopaki nic nie mowia zabieraja zabawki i wychodza...krotka pilka... oni sie po prostu nie spodziewaja tego ze ktos moze sie im postawic i juz... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: mucha! 11.06.02, 21:23 A w jakim oni są wieku? Ale jak Ciebie słuchają to nie jest aż tak źle, jak jest pogoda to też przesiadują na klatce? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: mucha! 11.06.02, 21:31 wook napisał(a): > A w jakim oni są wieku? > Ale jak Ciebie słuchają to nie jest aż tak źle, jak jest pogoda to też > przesiadują na klatce? chyba maja tak od trzynastu do dwudziestukilku lat...ale wyglad bywa mylacy...bo czasem to wielkie chlopiska...a najgorsze jest wlasnie to czy slonce czy deszcz to oni i tak u mnie pod drzwiami...to chyba jakas osiedlowa melina bo towarzystwo z calej okolicy sie zbiera... no ale jak sie powiedzialo a trzeba powiedziec b...i wywalac ich nadal...:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: mucha! 11.06.02, 21:25 Dziewiąte piętro ??? O rany a jak tam myć okna ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: mucha! 11.06.02, 21:32 hahaha...ostroznie Marysiu, bardzo ostroznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: mucha! IP: *.polpak-karton.pl 12.06.02, 07:08 Najlepiej myć cudzimi rękami, Jak spojrzeć w dół się bardzo lękamy. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś