Dodaj do ulubionych

Krytyka opiekuna (rapapo) Forum

10.03.06, 11:31
Jeżeli ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia co do mojej działalności to
proszę o wpisywanie się tutaj. Próby polemiki poza tym linkiem będą przeze
mnie usuwane.

Pozdrawiam rapapo :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:55
      powinno być:

z pisowskim pozdrowieniem
      rapapo
      • rapapo Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 10.03.06, 12:07
        Jako że nie jestem członkiem niczego co ma w swojej nazwie cokolwiek w
        okolicach pis to nie mam prawa stosować takiego pozdrowienia :)
      • Gość: Przemyślak Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:54
        Nie mam zastrzeżeń tylko pewien niesmak... Działania Rapapo są typowe dla PiSu a
        ludziom w Polsce jak i w Przemyślu to sie nie podoba. jest to zbyt tendencyjne
        przypominające działania nie których polityków będących teraz przy korycie.
        Wniosek z tego taki, że Rapapo działa z czyjegoś ramienia i wszyscy to wiedzą
        ale sie z tym godzą niestety.
    • Gość: krasnoludek Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:32
      wiec odpowiedz mi możny człeku dlaczego wykasowałes wątek w którym chciałem
      zapytać naszych forumowiczów co sądza na temat owej strony jak i informacji
      publikowanych na tej stronie. Zaznaczam ze strona dotyczyła liturgii
      posoborowej jak i zmian zaistnialych po IISW!!!!

powiedz mi co złego było na tej stronie i czy informacje były nieprawdziwe. A
      może boisz sie prawdy?
      • Gość: rapapo Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:36
        Prawdą jest również, że silnik Mercedesa o pojemości 3,5 litra rozwija moc 272
        KM przy maksymalnym momencie obrotowym 350 Nm.

Pozdrawiam
        • Gość: krsnoludek Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:02
          zmieniasz się rafale. ale pamietaj jedno:
          NAWET GNICIE JEST ZMIANĄ!!!!
          • Gość: krasnoludek Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 06:41
            ciekawe dlaczego na ten post nie odpowiesz cenzurzysto z okresu niedawnego i
            ciagle jeszcze ciągnącego sie ...
            • Gość: nieżyt Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 07:34
              Kasujesz bez żadnych podstaw,z cichacza.Idż do diabła razem z pewnym
              dziennikarzyną.
      • jobrave Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 10.11.06, 03:08
        Ani chybi pisowski agent w "żydowskiej" gazecie. Kto go tu wpuścił aj, waj, na
        czulent go przerobić albo krwi mu utoczyć na macę. Ta Rapapo, ta nie wisz co ty
        robisz. Poinformuję jutro o tym Wandę Rapaczyński albo Helę Łuczywo!
    • Gość: pitt Re: Żyj o rok do przodu i zegarek daj na złom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:22
      To forum takie nudne że tylko radio maryja....
    • Gość: pitt Re: i pomogło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:55
    • rychu_z_przemysla Zgłaszam wątek do skasowania 06.04.06, 08:07
      Rapapo, masz kilka wątków/postów do skasowania,
      m.in. jeden z obrazą uczuć religijnych katolików,
      tego wątku zapewne "gazetowo.pl - Wyborni" admini nie skasują,
      więc liczę tylko na ciebie.
      Pozdrawiam
      Rychu
      • rapapo Re: Zgłaszam wątek do skasowania 06.04.06, 10:28
        Rychu,
        podaj proszę linki.

rapapo
        • Gość: rychu [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.04.06, 07:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: rychu_z_hooja [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.04.06, 08:57
          • Gość: demon1903 Szkoda słóww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:28
            Wy sobie możecie tutaj wypisywać niestworzone "rzeczy" oraz krytykować "Rapapo"
            jak tylko chcecie a on i tak ma to w d....pie. On jest na "usługach" i jak nie
            będzie kasował sam zostanie skasowany. Juz "Alien" admin z P24 choć cykor jest o
            niebo lepszy bo na jego forum coś sie dzieje. Owszem boi się krytyki U.M ale
            reszta obleci.
            • Gość: ... Re: Szkoda słóww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:30
              P24 jest do ..... Same plotkary tam siedzą (10 osób aktywnych, resztę gdzieś
              wcięło).
      • wook1 Re: Zgłaszam wątek do skasowania 16.05.09, 23:43
        wiesz! nie kasuj nic... a po co! forum jest dla każdego i dla wyrażania opinii
        :) pozdrowionka dla "starych" znajomych :), a co z gofą?
    • Gość: burek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 15:52
    • Gość: rychu [...] IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.04.06, 08:56
      • Gość: k ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:10
        widze ze krytyka mile widziana
        • dupapo [...] 03.05.06, 13:18
          • dupapo [...] 03.05.06, 13:35
    • Gość: obserwatorek Proszę o wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:26
      Czy na tym forum można rozmawiać na temat pracy urzędników miasta Przemyśla
      (krytyka, uwagi, spostrzeżenia)?
      • Gość: mason Re: Proszę o wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:51
        Z tego co widzę krytka forumułowana w spsób kulturalny jest widoczna, chamów
        się tnie i dobrze. Rapapo jest może nadgorliwy ale ogólnie nie ma co narzekać.
    • Gość: gred Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:13
      on tylko nie lubi jak się źle pisze o jego lokalnie sławnym choć słabo
      wykształconym bliskim krewnym
    • Gość: RAID Propozycja do rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:47
      Zauważyłem, że niektóre fora na gazecie mają podfora "Kto nami rządzi?". Tam
      posty nie są tak cenzurowane jak na forum Przemyśl.
      Może w takim razie dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie takiego podforum?

Przykłady z podfroum:
      Wrocław: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=190
      Białystok: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=52
      Opole: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=65
      • rychu_z_przemysla Do skasowania? 11.05.06, 11:27
        Rapapo to jest wystąpienie antypaństwowe:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=41616043
    • aniouu odnosnie kontaktu (rapapo) Forum 19.06.06, 08:53
      dzien dobry
      jak mozna sie z panem skontaktować poza forum? mam mały problem ;-)
      pozdrowienia
    • aniouu Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 24.06.06, 21:58
      rapapo napisał:

> Jeżeli ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia co do mojej działalności to
      > proszę o wpisywanie się tutaj. Próby polemiki poza tym linkiem będą przeze
      > mnie usuwane.
      >
      > Pozdrawiam rapapo :)
      Aż wstyd ze ktoś taki może być opiekunem, szkoda ze nie znasz podstawowych
      zasad etyki...a zazdrość i zawiść to cechy które popierasz i którymi sie
      kierujesz na codzień. Myślę ze to wbrew zasadom forum i nie zamierzam tego ot
      tak zostawić.z prostej przyczyny jestem osobą ktora ceni sobie prawość i
      szlachetność a jak ktoś taki staje mi na drodze...przekonasz się bo juz
      napisałam skargę i na tym nie poprzestanę.
    • Gość: . Moderka uprawiana przez rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:22
      Wielce Panie moderatorze. Czy nie uważa Pan, że takie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=980&w=45251163 posty powinny lądować w
      osłej ławce, a nie w dziale Ogłoszenia?
      Robi Pan dokładnie to samo co autor w/w postu, czyli... zasrywa inne działy.
      • rapapo Re: Moderka uprawiana przez rapapo 19.07.06, 08:52
        Witam, dziękuję za uwagę. Oczywiście to moja pomyłka, którą już usunąłem.

Pozdrawiam
        • Gość: Demon1903 Re: Moderka uprawiana przez rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:43
          Ludzie ! Ale Wy macie narąbane. Ja ani " Rapapo" nie znam ani nie wiem kto i
          czym on jest. Wiem jedno tylko i pisze to szczerze. Nie jest tak zły jak
          niektórzy to piszą. Nie bawię się w "adwokata" Rapapo ale przez dobre kilka
          miesięcy byłem aktywnym forumowiczem forum na P24. Dzis niem nie jestem i żałuję
          że nim kiedyś byłem. Tam to dopiero jest "bagno"!. Bagno moralne oraz
          tematyczne. Ale cóż się dziwić for przemyskich jako takich po za tutejszym na
          "gazeta.pl" nie ma. Tam na P24 sama "gó..arzernia" tez młoda i głupia ale
          moderzy i admin to juz skandal. Tutaj na tym forum to tak jak by porównać Polskę
          z Białorusią a Wy narzekacie. Wiadome jak ktoś pisze "głupoty" to one idą do
          kosza...
          Tutaj są jako takie ciekawe tematy i jest o czym pisać. Ja bynajmniej nie narzekam.
          • Gość: Ja Re: Moderka uprawiana przez rapapo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:13
            Ja tez byłem przez 3 miechy na tym porębanym P24 ale...tam jest taka klika że
            nie dadza człowiekowi do głosu dojśc czubki jedne. Tutaj bynajmniej cos
            ciekawego sie dzieje no i publika calkiem inna. Fajniejsza. Tutaj można
            ciekawych rzeczy sie dowiedzieć oraz pogadać nawet anonimowo i kazdy to
            zrozumie. Co do Rapapo to cóż...ma dobre i zle strony. Powinien byc niezależnie
            obiektywny.
    • Gość: Bywalec Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.mcon.pl 22.09.06, 19:44
      RAPAPO TO ZWYKŁY CENZOR I TYLE. Uprawia cenzure jak za komuny.

• Gość: Bywalec Rapapo Ty cenzorze!!!! IP: *.mcon.pl 22.09.06, 20:43
      KOmuna już dawno minęła!!!!
    • Gość: Forumowicz Dlaczego usunales moj watek? IP: *.mcon.pl 24.09.06, 12:33
      Napisalem watek w ktorym nie bylo nic niezgodnego z regulaminem. Tytul watka:
      fakt na temat Prezydenta Chomy. I to jeszcze prezydenta przez wielkie P coby nie
      bylo ze go obrazam. Ale i tak go wywaliles. Dlaczego? Rapapo, ludzie to wszystko
      widza co sie tu dzieje.

Dlaczego usuwasz "niewygodne" posty?

Zamiast usuwac mojego watku odpowiedz prosze co bylo takiego w tamtym poscie
      niezgodnego z regulaminem?
      • rapapo Re: Dlaczego usunales moj watek? 24.09.06, 13:51
        Już Ci odpowiadam, zwyczajnie nie będę tolerował kłamstwa!

Pozdrawiam
        • bywalec11 Re: Dlaczego usunales moj watek? 24.09.06, 23:53
          To powiedz prawdę. Sprostuj domniemane kłamstwo panie Rapapo. Jaka jest prawda?
          Co to jest prawda? Rapapo wytłumacz nam to.
        • Gość: Radoos Re: Dlaczego usunales moj watek? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.06, 16:03
          Pozwól, że każdy we własnym zakresie oceni co jest prawdą a co nie i zajmij się
          wycinaniem postów niezgodnych z regulaminem, a nie z twoim widzimisie
          pryszczaty misiu.
    • Gość: ONA Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.mcon.pl 22.01.07, 14:40
      Chciałam zapytać co było aż tak strasznego w moim pytaniu, które zadałam w
      wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=55173674, że zapytałam o
      to czy czy szanowny pan Jan Janusz był szoferem? To ma być niby dla kogoś
      obraźliwe dla niego, że z palacza zrobiłam go kierowcą? Czy tu się kasuje
      wszystko co popadnie?
      • Gość: wulghjc.kjdscdlks Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.hstl5.put.poznan.pl 29.01.07, 01:19
        ty jestes frajer cwaniak pewnie mieszkasz w malym miescie i nie masz pojecia co
        to zabawa
        • wook1 Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 29.01.07, 03:36
          no coz rapapo,pamietasz nick wook, wlasnie jestem ale teraz pod wook1, bo tamto
          juz zajete, nie pzejmuj sie krytyka to normalne choc niektore watki nie
          powinienies wywalac.Zaczynalismy to forum z gofa,przylaczalo sie mase osob teraz
          jest tak troszke nie za bardzo,ale jak na interku znajde po 3 latach gofe
          zrobimy tu porzadek-wspolnie,ok?
          • Gość: Ja Rapopo - po co to forum? Na litość boską! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:22
            Koleś pyta na forum gdzie zrobi sobie cyfrowe zdjęcia.
            Pada odpowiedź: w zakładzie A - tu adres www coby sobie osobnik sprawdził (Ja
            odpowiadałem to wiem co napisałem).

Wchodzę po kilkunastu minutach i wątku nie ma w całości!?!!??!
            CO TO ZA SYF?!
            Trzeba odpowiadać szyfrem jakimś czy jak? Nie odróżniasz postów od
            kryptoreklamy. Zostawiasz cały syfilis o politykach, oszczerstwa, pomówienia,
            wszystko co normalnie powinno zostać zmoderowane, a wycinasz wszystko co może
            być pomocą dla ludu przemyśla - OBUDŹ SIĘ!
            Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pod Twoimi rządami to forum to kanał, kanał
            pełen politycznych fekaliów, zero przydatności dla normalnych internautów.
            Człowieku jeszcze raz apeluję do Ciebie - nie jako moderatora - ale jako mam
            nadzieję inteligentnego człowieka. Oddaj urząd komuś kto sobie poradzi i
            poprowadzi to forum pewną i zdecydowaną ręką. Nie radzisz sobie. To niestety fakt.
            • piter9939 Re: Rapopo - po co to forum? Na litość boską! 28.06.07, 11:40
              Ja tu jestem początkujący. Byłem na P24 i stamtąd mnie wywalono.Musze jednak
              powiedziec że tam by 50% tutaj piszących podzieliłoby moj los już dawno.
              Chciałem im ukazac nedze intelektualną jaka tam panuje i dostali wściku macicy.
              Można to prześledzic czytając posty podpisane - piter.
              • Gość: maku Re: Rapopo - po co to forum? Na litość boską! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:51
                piter a co twoja wypowiedź ma wspólnego z tematem tego wątku? Piszesz
                kompletnie nie na temat. Nie dziwię się, że Cię wywalili z P24.
                • Gość: piter Re: Rapopo - po co to forum? Na litość boską! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:51
                  Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i było kilka na ten temat. Czemu akurat sie
                  przyczepiłeś do pitera?
                  • Gość: BWM Re: Rapopo - po co to forum? Na litość boską! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 18:55
                    Mam uwagę do opiekuna forum jak bierze się udział w dyskusji to wypada używać jednego nicka a nie w jednym wątku kilku. Pozdrawiam
    • Gość: wkurzony Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:49
      Rapapo ty istniejesz? Ile razy trzeba klikać na czerwony kosz? A może mam
      napisać na @ dyrekcji portalu żeby cię ocucili?
    • Gość: dlugi Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:15
      200zł
      grajo100.pl/?t=21188829
    • Gość: administrator foru Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: 89.231.204.* 21.03.09, 13:57
      ty nedzniku!
    • Gość: dluu Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 01:11

grajo100.pl/?t=21188829
    • wook1 Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 16.05.09, 23:44
      ja nie mam :) pozdrowionka od wook1 :)))
    • fanka.franka Re: Szanowny Adminie 27.07.09, 14:40
      Jeśli tolerujesz na forum wszechobecne chamstwo, a nie podobają Ci się wątki
      poruszające bardzo istotne kwestie współistnienia mniejszości narodowych na
      Podkarpaciu, proszę o skasowanie wątku NARODNYJ DOM.
      Informuję, że nie rozumiem słowa "narodnyj", a na tym forum powinien obowiązywać
      język polski.
      • Gość: dark Re: Szanowny Adminie IP: 77.236.0.* 27.07.09, 16:26
        Powinno być - Narodnyj Dim. Albo Dom Ludowy.
        • Gość: pysio Re: Szanowny Adminie IP: 213.25.24.* 26.09.09, 07:10
          mój skaner wykrywa złosliwe oprogramowanie ilekroć próbuję wejsć na to forum!!!
          • lechowski51 Re: Szanowny Adminie 29.10.09, 17:18
            Czekam kiedy zajmiesz sie "zamulaniem"tego forum przez ukrainskiego
            nacjonaliste,klamce i prowokatora mykole a tez wystepujaCEGO POD INNYMI
            POSTACIAMI JAK MIKI, fiki miki itd
    • Gość: Rompompo- pompo ! Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: 79.139.112.* 16.12.09, 12:43
      Ależ skąd !!
      Broń Boże i wogóle .....
      żadnych zastrzeżeń a nawet same pochwały ... Daj Boże !!!
      • Gość: Kurcze Pieczone Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: 79.139.112.* 16.12.09, 12:48
        O Kurcze Pieczone - lechowski - mój przyjaciel ,choć nie Pies( być
        może i czworongi z ksiegi Ginesa ) tak brzydko wyraża się o
        Mikołaju - toż przecież jeszcze nie ma 19 -go XII a juz tak pluje
        na tą świetą i sprawiająca tyle radości postać - choćby na tym
        forum !!!
        • lechowski51 Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum 16.12.09, 13:26
          Widzisz mykola -ukrainski nacjonalisto,czym sie rozni cywilizacja lacinska od
          turanskiej?.Otoz na Podkarpacka u-Kraina prowodyk tego forum rieza wszystkich
          Lachow ktorzy nie zgadzaja sie z jego banderowskimi pogladami.Tutaj natomiast Ty
          mozesz pluc na Polakow i nasza historie ile tylko chcesz.
          • Gość: Kurcze Pieczone Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: 79.139.112.* 16.12.09, 17:15
            Kurcze Pieczone - lechowski toz ja też POLAK a że lubię
            Ukraińcow ,Rusinow, Lemkow ,BOjków , austro- węgrów Żydów a nawet
            murztynów OBama -mama-mija ( dobrze że ma Oba a nie jedno i mu sie
            to się mija ) to nie musisz zaraz mi tego wypominać .
            Toż ty cywilizowany jak Pies - Cywil z ZOMO i masz nie
            przeciętny węch wobec zapachu od wschodu - popsikaj sobie areozolem
            ( najlepiej gazem pieprzowym lub fenolem ) i zażyj coś na dłuższą
            nasiadówkę(rycynusu ) czytając przy tym Nasze Słowo albo
            Krzakach zwanych Łozami i tam zalewaj sie łzami - zaraz zlośc ci
            przejdzie i na Pana moderatora tego forum i na Rusina i na kazdego
            innego murzyna . Pomyśl jak pomóc Czeczeńcom bo dla cieie też
            odmieńcom co gardzą Polakami i tsknią za Niemcami !
            Panie lechowski - usmiechni sie .
            Zycie naprawdę jest piękne a Świat jest dla wszystkich Dla
            Pana ,dla mnie i nawet dla Rusina Czeczeńca lub zwyklego SS.
            odmierńca więc moze i Pan SS - ale tez człowiekiem JEST ! Więc
            szanuję Szanownego Pana oraz Pana dzieci i żonę bo mam na imię
            KURCZE PIECZONE !!!
            Ucz się kochać sąsiada bo tak szybko "spada "- a to jedyna rada
            by nie odchodził ( nawet z tego forum) !
            • Gość: cur Re: Krytyka opiekuna (rapapo) Forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 20:29
              jestes nieźle jebniety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka