Gość: Poznaniak IP: *.eranet.pl 28.03.07, 23:36 Dostałem propozycję przyjazdu na święta do Przemyśla. Warto, co u Was ciekawego można zobaczyć, bo koszyczki ze święconkami to mogę sobie pooglądąć w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Re: Warto? IP: *.prz.edu.pl 28.03.07, 23:49 prawdziwy poznaniak czy kolejna nędzna prowokacja ??? mino wszystko polecam strony : www.przemysl.pl www.przemysl24.pl www.przemyski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Warto? oj warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:39 Informacja nieścisła.Na które święta? W Przemyślu Wielkanoc świętuje się dwa razy.Zapraszamy na jedne i drugie.Potrzebny trochę dłuższy urlopik.A co zobaczysz to z przejęciem będziesz opowiadał przyjaciołom.Będą słuchać z zapartym tchem.A i tak nie uwierzą. Wesołych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka Re: Warto? IP: *.mcon.pl 29.03.07, 19:45 Witam jestem poznanianka od tzech lat mieszkam w Przemyslu Ppolecam Zamek w Krasiczynie ,lepiej wejdz na www.przemysl24.pl/kamera POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:44 A jakie ty masz to drugie święto? no chyba że jedno to pierwszy dzień a drugie to ten następny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brychu Re: Warto? IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.03.07, 00:26 Kabanica!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik - Tak Re: Warto? IP: *.mcon.pl 30.03.07, 04:07 Prawdziwy poznaniak nigdy nie napisze"poznaniak".Spadaj głupku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś