Dodaj do ulubionych

LIDL czy Plus Discount

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:10
Oba budynki podobnie wyglądają. Czy ktoś wie co to w końcu będzie na Zana?
Obserwuj wątek
    • Gość: macko Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:22
      Lidl kolego, Lidl
      • Gość: Jurek Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:26
        A skąd ta pewność?
        • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 15.11.07, 21:46
          Jurek ale Ty meczacy jestes. To bedzie LIDL, moj znajomy
          przygotowywal projekt wiec info z pierwsze reki na 1000% pewne!
          na pocztku teren kupil PLUS ale nie dogadal siez miastem i
          odsprzedal LIDLOWI, wyczerpujaca odp?????
          • Gość: Jurek Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:58
            Dziękuje za rozwianie wątpliwości.
            • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 15.11.07, 22:16
              ok pozdro
              • Gość: Oiu-UK Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.11.07, 01:01
                Lidl...najgorsze zarcie:-/
                • Gość: czytelnik Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:34
                  No szczególnie w Anglii, wszystko "syntetyczne".
                  • Gość: voyto Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.chello.pl 16.11.07, 22:24
                    Nie zgodzę się z tą opinią! Mając do wyboru Lidla i Biedronkę
                    wybieram Lidla, przykłady:
                    1) groszek w puszkach - w biedronce stary, tylko na zupę, w lidlu
                    młody, świetny do spożycia
                    2) słodycze - w lidlu są ok!
                    3) wędliny zawsze świeże (w biedronce czasem z białym nalotem)
                    kurczaki też
                    4) olej tanio i dobrze (2,80 - 3,00 za litr)
                    5) masło tańsze (3,29 w lidlu, 3,80 w biedronce)
                    6) napoje spoko, soki w dobrej cenie - pomidorowy 100% za 1,89 za
                    litr
                    Ale nie same plusy:
                    owoców i warzyw nie polecam,np. marchewka z niemiec (gorzka
                    przenawożona)
                    • Gość: chemia Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 16.11.07, 23:03
                      Lidl ma tez bardzo dobra chemie: proszki plyny
                      • Gość: Oiu-UK Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.bethere.co.uk 17.11.07, 01:20
                        4) olej tanio i dobrze (2,80 - 3,00 za litr)
                        Co to za olej??? Nadaje sie do smarowania lancucha w rowerze...bo
                        chyba nie do smarzenia. Lidl zza granica to najgorszy syf...
                        Pozdrawiam;-)
                        • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 17.11.07, 09:12
                          do poprzednika,, lidl zza granicy to syf, to jest polski lidli?:),
                          wiadomo ze w sklepach typu biedronka plus lidl sa produkty tanie=
                          slabej jakosci, ale zato jest taniej wiec dla niektorych mniej
                          zamorznych to dobrze, nik niekrze robic tam wszystkim zakupow
                          • Gość: Baku Baku Re: LIDL czy Plus Discount IP: 195.117.30.* 17.11.07, 14:21
                            Jak wyglada sytuacja na budowie obok ? ruszyło cos w budowie Bać
                            pol`u ?? bo o ile pamietam miali maly zastój
                            • Gość: Oiu-UK Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.bethere.co.uk 17.11.07, 15:15
                              Do ja....polski czy zagranica jesli jestes troszke w temacie i miale
                              skogos kto pracuje w sklepach typu tesco lidl, powinienes wiedziec
                              ze jedzenie jest troszke gorsze od normalnego;-). No ale tak to juz
                              jest jeden lubi schabowe drugi mielone;-).

Pozdrawiam;-))
                    • Gość: darek Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.ptvk.pl 17.11.07, 15:58
                      Mając do wyboru s.raczkę lub normalne g.o wybieram osiedlowe spożywczaki
                      • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 17.11.07, 19:42
                        no wlasnie to jest dobrodziejstwo dzisiejszych czasów Ty lubisz
                        robic zakupy w tesco, Ja w lidlu, on w biedronce, a ona w sklepie
                        osiedlowym, kazdy ma tak jak lubi...
                        • Gość: Imac Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.chello.pl 17.11.07, 23:26
                          Nie wiem jaki jest lidl na Wyspach, choć przyznam, że argument o syntetycznym
                          jedzeniu mocno mnie zdziwił. Nigdzie nie widziałem takiej ilości sztucznego i
                          odrażającego wręcz jedzenia, jak w brytyjskich sklepach...
                          W Polsce nie odniosłem wrażenia, by lidl był aż tak złym sklepem. Wiadomo, że to
                          dyskont, więc wiadomo czego się spodziewać, ale wydaje mi się, że większość
                          rzeczy jest zupełnie zjadliwa, w odróżnieniu od niektórych produktów z logo "1"
                          w Carrefourze, czy "tesco - korzystny zakup"...
                          • Gość: Oiu-UK Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.bethere.co.uk 17.11.07, 23:48
                            Imacu chodzi mi o cale zarcie obojetnie czy z tesco czy z lidla z
                            ich znakiem. Nikt mi nie powie bo tego nie da sie zjesc. Jest duza
                            roznica.....
                            Ale tak jak ktos juz zauwazyl....kazdy je i kupuje na co ma ochote.

Pozdrawiam!!
                            • Gość: darek Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.ptvk.pl 18.11.07, 19:39
                              Życzę smacznego chleba z Tesco lub Lidla. Smaczne są wędliny (zwłaszcza dla dzieci), proponuję, jak ktoś wyżej, zasmakować się w produktach firmowanych Tesco.
                              • Gość: Kupujący Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.eranet.pl 18.11.07, 21:36
                                W Lidlu cenię podjeście do klienta. Nie mam nikogo znajomego w tym
                                sklepie, ale podjerzewam, że mają swoje procedury i ściśle ich
                                przestrzegają.

Lubię Lidla, bo jest w nim "niemiecki" porządek. Koszyki zawsze
                                sprawne, czyste i zawsze na miejscu, przede wszystkim cenię wygodny
                                parking. Na środkowych regałach mają sporo solidnych rzeczy (typu:
                                przyda się w domu), najczęściej niemieckich.
                                Słaby punkt to pieczywo oraz zbyt nachalna lustacja wózków przez
                                kasjesrki (ale to też pewnie w wychwalanej wcześniej procedurze).

Co do jakości jedzenia - chyba nikt mi nie wmówi, że są gdzieś
                                sklepy większe niż rodzinna piekarnia, gdzie jest dobre, zdrowe
                                jedzenie wysokiej jakości.

Bo chyba nikt mi nie wmówi, że mówiąc dobre jedzenie ma na myśli
                                ogormne zielone jabłka, proste i wszystkie takie same marchewki itp.

Odnoszę wrażenie, że najbardziej chcą mnie orżnąć w małych
                                osiedlowych sklepach - w nich akurat mam znajomych i czasami
                                opowiadają mi o swoich sposobach na klientów. Zresztą nienawidzę
                                stać w kolejce, a potem recytować pani za ladą co jeszcze.

Dlatego wolę być rżnięty w dużym sklepie, niż w osiedlowym.
                                Przynajmniej jest wygodnie.

Gazowany napój kolorowy zawsze będzie zwykłą chemią. Ładnie
                                wyglądające jabłko, lśniące też jest schemiczone.

Kiedyś dobre wrażnie zrobił na mnie Piotr i Paweł. Ale po pierwsze
                                tej sieci nie ma w Przemyślu i pewnie nie będzie, a po drugie,
                                ciemny, czerstwy chleb zawsze będzie zdrowszy niż pyszna bułeczka,
                                prosto z hipermarketowego pieca w zakątku sklepu.
                                • Gość: Oiu-UK Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.bethere.co.uk 19.11.07, 01:39
                                  > Lubię Lidla, bo jest w nim "niemiecki" porządek. Koszyki zawsze
                                  > sprawne, czyste i zawsze na miejscu, przede wszystkim cenię
                                  wygodny
                                  > parking. Na środkowych regałach mają sporo solidnych rzeczy (typu:
                                  > przyda się w domu), najczęściej niemieckich.

No to teraz dowaliles....do akcji wkracza buzka LOKU.. %-))
                                • Gość: pracus Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 13:07
                                  Jak ci się podoba to sie zatrudnij.Bedziesz miał go nacodzien. Po
                                  tygotni bedziesz zygac na samą mysl o procedurach
                                  • Gość: Kupujacy Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.eranet.pl 23.11.07, 22:32
                                    Pracuję w firmie z całkiej innej branży niż Lidl. Jednak u mnie
                                    obowiązują procedury, podejrzewam ściślejsze niż w Lidlu, a Ty
                                    pewnie, po robocie w Lidlu przychodzisz do mojej firmy lub podobnej
                                    i korzystasz z anszych usług. Jeżeli trafiłeś do mojej, to się
                                    cieszysz z dobrej obsługi, jeżeli to innnej, w któtej jest
                                    pracownicza wolność, to podejrzewam, że narzekasz na syf.

A ja po wyjściu z mojej roboty chcę pójść do sklepu, którego
                                    pracownicy są mili, rzetelni, jest czysto itd. - ale to wszystko
                                    można, niestety, osiągnać tylko jasno powiedzianymi regułami gry.
                                    • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 08.12.07, 12:08
                                      W czwartek otwarcie LIDLA...
                                      • Gość: czytelnik Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 14:20
                                        Skąd to info?
                                        • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 08.12.07, 16:31
                                          ze sklepu, wystarczajaco pewne info????
                                          • Gość: czytelnik Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 13:12
                                            Dzięki, pięknie się to prezentuje jak się jedzie tamtędy.
                                            • Gość: ja Re: LIDL czy Plus Discount IP: *.autocom.pl 14.12.07, 09:33
                                              jak tam otwarciw wczoraj, byl ktos ???? jak to wszystko wyglada???
                                              szczegolnie interesuje mnie otoczenie sklepu i ta noewa dojazdowka
                                              pod wiaduktem pytam bo siedze wkrk i niemialem jeszcze okazji tego
                                              widziec!!
                                              • Gość: ala LIDL kiedy otwarcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:28
                                                czwartek czy sobota!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka