Dodaj do ulubionych

Kursy komputerowe

15.02.09, 12:53
Witam.
Jakie znacie kursy komputerowe w Przemyślu? Jakie są koszty takich kursów, czy opłaca się robić taki kurs, czy daje perspektywy w znalezieniu pracy, czy wystawiane są jakieś certyfikaty, gdzie poziom kształcenia jest najwyższy? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Kursy komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:43
      ja własnie zakńczyłam Wordpoada u Pani Kotek na
      śnigurskiego ,obecnie czekam na zorganizowanie kursu na Worda i
      exela to jest paket office kazdy pracowadaca tego wymaga jako
      podastawę ,nie ma na razie chętnych zapytaj w CKU NA 3-go maja
      każdorazowo musisza zaplacić 200zł tj .jakieś 3 tygosnie jednego
      kursu
      • agulek1990 Re: Kursy komputerowe 17.02.09, 13:43
        A na Śnigurskiego jak jest? Warto tam iść patrząc na ceny i na to, jakie umiejętności można stamtąd wynieść?
    • Gość: ja Re: Kursy komputerowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 00:06
      wlasnie ja bym chcial zrobic jakis caly kurs office w przemyslu no i cos takiego
      jak cisco czy w przemyslu to mozliwe? jesli tak to gdzie i jakie koszty.
      • Gość: kocur Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: 212.160.233.* 16.02.09, 01:43
        duża różnica. O ile posługiwania się pakietem biurowym może cię
        nauczyć każdy jako tako zorientowany w temacie, a nawet korzystając
        z systemu pomocy (klawisz F1 w programie) można się go samemu
        nauczyć, to kursy Cisco prowadzą jedynie autoryzowane ośrodki, kurs
        trwa kilka semestrów i niestety trochę kosztuje.
        • Gość: ja Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 13:49
          masz racje:) nauczyc sie mozesz sam ale co ci to da jak najlepiej zebys mial
          papier na potewierdzenei sowich umiejetnosci. Do do cisco to wiem ze w jarku
          bedzie kurs bo sa ogloszenia ale ja niestety koncze szkole a kurs trwa pol roku
          i jest dla studentow. Ja niestety nim nie bede wiec musze szukac gdzies indziej.
          Wiem, ze to sie przyda bo juz mam kilku znajomych ktorzy z braku papierku
          ukonczenia tego kursu nie dostali roboty.
          • agulek1990 Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość 16.02.09, 17:04
            A czy macie jakieś informacje na temat college komputerowym (przy ul. Dworskiego)w Przemyślu? Jaki poziom reprezentuje i czy warto inwestować w tego typu studium?
            • Gość: Fanka Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:07
              Mamy wiarygodne. Poziom bliski zeru absolutnemu.
              Idź na studia i nie zawracaj sobie głowy przemyskimi lekko-półśrednimi
              uczelniami. Szkoda czasu i kasy.
              Powodzenia!:)
              • agulek1990 Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość 16.02.09, 17:43
                Oj, żeby iść na studia, trzeba mieć z czym. A na kurs można iść "z marszu", zrobić w czasie sporo krótszym niż studia i mieć dodatkowe papierki. Wiadomo, że to nie to co magister czy chociażby licencjat, ale taki(bądź inny kurs) zawsze daje pewne umiejętności i umożliwia wszechstronność, bo w ciągu kilku lat studiowania jednego kierunku można zrobić sobie kilka różnych kursów.
                • Gość: darek Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.ptvk.pl 16.02.09, 19:13
                  Zacznij od tego: www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=kurs+office
                  • Gość: de Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:19
                    darek daj spokój ,ktoś musi być aki co pokaże pewne rzeczy do tego
                    samemu nie dojdziesz,w P-ślu jest problem i to nie mały ,niby zwykły
                    kurs a tylko 2 szokly i nie ma frekfencji
                    • Gość: Anka Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.toya.net.pl 23.02.09, 14:47
                      ja zkończyłam kurs ECDL na Snigurskiego u P. Kotek, dostajesz
                      certyfikat. Kurs składa się z 7 modułów i trwa ok 3 miesiące.
                      Chodzi się na niego codziennie prócz niedziel po 4 godziny. Polecam
                      • agulek1990 Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość 24.02.09, 14:22
                        Dzięki wielkie za odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie - czy te 4 godziny zajęć odbywają się jakoś rano czy po południu?
                      • Gość: jacn Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 10:20
                        witam:)
                        ja mam kilka pytan:)
                        Jaki poziom tego ECDL? zwykly czy zaawansowany?
                        Jaki koszt?
                        Czy jest mozliwosc przystopienia od razu do egzmainow? NO bo mam ksiazki do tego
                        ECDLA i szcerze mowiac to smiechu warte i dzieci w podstawowka takie cos robia:/
                        dlatgeo pytam
                        No i moze powiedz jaki jets poziom twoim zdaniem?

zalezy mi raczej na czasie:) i chcialbym pominac sam kurs ewentyualnie skrocic
                        go do minimum;)
                        • Gość: jcn Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 10:21
                          jescze edno:) maja jaks stronke w necie? jesli tak prosze o adres.
                          • Gość: darek Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość IP: *.ptvk.pl 25.02.09, 11:40
                            Może to?
                            www.wsaiz.edu.pl/pl/192,193/193/
                            • Gość: zzz Re: Cisco IP: *.mcon.pl 07.04.09, 14:55
                              Cisco tzw. CCNA o ile pamiętam można zrobić "wirtualnie" na
                              rzeszowskim WSiZ. Wirtualnie nie oznacza w tym przypadku kupna
                              papierka ale naukę na odległość bo konfiguracja urządzeń Cisco
                              odbywa się w wirtualnym laboratorium do którego ma się dostęp przez
                              net.
                              Szczegóły na stronie WSiZ.

• zuikotek.pl Re: Pomiędzy Office a Cisco jest dość 29.07.17, 17:10
                            Zakład Usług Informatycznych Teresa Kotek zaprasza od lipca 2017 na Bezpłatne kursy komputerowe z certyfikatem ECDL współfinansowane ze środków EFS w ramach projektu "Z komputerem na Ty".
                            Więcej na stronie firmowej:
                            Zakład Usług Informatycznych Teresa Kotek - Bezpłatne kursy komputerowe z certyfikatem ECDL
                            lub stronie projektu:
                            Strona projektu: zKomputeremNaTy.zuikotek.pl - więcej o darmowych kursach komputerowych z egzaminami ECDL Przemyśl Jarosław Przeworsk Rzeszów Sanok i inne miasta woj. podkarpackiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka