Dodaj do ulubionych

Kibice- półmózgi...przeciez za straty zapłacą wasi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 05:49
..rodzice

Panowie z policji powinni tak dopiier....ić drechom na dołku, aby mieli ochote
ogladać mecz wyłacznienie w TV !
Obserwuj wątek
    • Gość: pysio Re: Kibice- półmózgi...przeciez za straty zapłacą IP: 213.25.24.* 29.03.09, 07:12
      Jesteś człowieku niezorientowany. Nie widziałeś karetek.A może
      myślałeś że to karetki po "panów Milicjantów?
      • Gość: 45bezrobotny Re: Kibice- półmózgi...przeciez za straty zapłacą IP: *.tktelekom.pl 29.03.09, 07:15
        nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady... pracuje tam i jestem doskonale
        zorientowany...
        • Gość: Fanka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 08:47
          Zastanawiałam się, w którym wątku umieścić swój post, ponieważ zupełnie
          niepotrzebnie powstało ich aż tyle. Pozwolę sobie zauważyć, że mnożenie wątków
          oraz doniesienia prasowe na pierwszych stronach, wzorem GW, to zaspokajanie
          podstawowej potrzeby pseudokibiców, potrzeby uwagi i docenienia.
          Wczoraj rano , idąc przez Rynek miałam okazję przyjrzeć się grupie około stu
          młodych chłopców, gimnazjalistów, z których żaden nie miał więcej niż 15 lat.
          Dresy, szaliki, kapturki i pustka w oczach....
          Chęć przynależności, jest bardzo silną potrzebą w tym wieku i jestem przekonana,
          że wielu z nich znalazło się tam tylko i wyłącznie z jej powodu.
          Brak uwagi i akceptacji w rodzinie ( głównie środowiska patologiczne i
          niewydolne wychowawczo), brak sukcesów w szkole, brak ideałów i brak
          alternatywnych zajęć są głównymi przyczynami przestępczości młodocianych i nie
          pozbędziemy się problemu za pomocą gumowych kul i armatek wodnych, ale możemy mu
          przeciwdziałać w przyszłości np organizując zajęcia sportowe i rozwijające inne
          zainteresowania.
          Tą młodzież można uratować przed nią samą, ale trzeba pokazać inne, wartościowe
          drogi samorealizacji potrzeb.
          Zadanie dla nas wszystkich....

P.S. A co do kwestii uczestnictwa w meczach, czy nie lepiej by było wprowadzić
          obowiązek opieki dorosłego nieletniemu "kibicowi"?
          Rozwiązany zostanie problem braku odpowiedzialności, którą poniesie opiekun oraz
          zmieni się struktura wieku na stadionie, o rozwijaniu więzi w rodzinie nie
          wspominając:)
          • Gość: pysio Re: IP: 213.25.24.* 29.03.09, 11:58
            No wreszcie coś sensownego zaproponowała Fanka. Ale na tym nie ma
            zysku i prawdopodobnie będzie to wołanie na puszczy.
        • Gość: pysio Re: Kibice- półmózgi...przeciez za straty zapłacą IP: 213.25.24.* 29.03.09, 11:55
          Nie dziwię się twoim zajadom bo uzasadnić barbarzyństwo i głupotę
          jest prawie niemożliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka