maly_jelen 06.03.06, 18:57 snape.mylog.pl/ Kim jestw tej powieści Jenny? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadu Re: Pytanie 06.03.06, 19:08 O nie !!!!!! Litości!!!! To jest jeden z najgorszych Fanfiction jakie w życiu widziałam na oczy!!!! Niestety polskie fanfici są beznadziejne... polecam te pisane po angielsku. Naprawde... dopełniają moją manie głównie na temat snapea i innych wątków, o których JR nie wspomniała w ksiażce. :-) Jeśli już ktoś naprawde chce poczytać fanfiction po polsku, to mogę polecić tylko 2 : bloodeye.mylog.pl www.loch.aplus.pl/fani/ff/nivery/za_glosem.html Odpowiedz Link
znowuniedziela Re: Pytanie 06.03.06, 20:00 hej,a czy to sie dłufgo czyta,czy tylko kilka stronek??Jakie to długie jest... Odpowiedz Link
maly_jelen Re: Pytanie 06.03.06, 22:21 Przeczytaj, to się przekonasz. A co sie tyczy wąntków podanych przez poprzedniczkę...nr. 1 to głupi romans dla nastolatków. Nr. 2 to głupia monotonia ;( Odpowiedz Link
ewengarda Re: Pytanie 07.03.06, 18:40 tu jest link do watku dotyczacego fan fiction: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16511&w=34632893 Znasz te opowiadania? Odpowiedz Link
znowuniedziela Re: Pytanie 07.03.06, 23:34 czytałam ten o Snapie ojcu harrego-przedni,,,i te błędy ortograficzne,ale...hm...czyta si eniez,le i nawet ciekawie,hm...poczytam jeszcze,musze przyznac,że czytam o tym gatunku pierwszy raz...skad bierzecie namiary na takie strony i kto je pisze?? Odpowiedz Link
eeela Re: Pytanie 08.03.06, 13:15 Sprobowalam fan fiction kilka razy. Szkoda czasu. Prymitywna narracja, ograniczona pomyslowosc, dysortografia. Wole sobie nie psuc smaku. Odpowiedz Link