Dodaj do ulubionych

Do Agablues

18.03.04, 16:51
Aga, czy nie można by poprosić by to forum wyciągnąć na wierzch? Sądzę, że
jest wiele mam, które nawet nie wiedzą, że jest takie miejsce, gdyby było ono
tak widoczne jak poronienia... jeśli trzeba do kogoś napisać to ja napiszę,
tylko powiedz z kim się kontaktowalas zakładając to forum. Sciskam
Obserwuj wątek
    • agablues Re: Do Agablues 18.03.04, 17:21
      Kochana Melko
      Pomysł załozenia takiego forum zrodził sie na edziecku. tam załozyłam wątek pod
      tym samym tytułem i razem z Anią postulowałyśmy o założenie oddzielnego forum. W
      końcu odezwała się gemma.v, która moderuje edziecko i poinformowała nas, po
      rozmowie z adminem - eldadem, żebyśmy założyły to forum w prywatnych i zostanie
      ono podwieszone pod eDziecko - czyli forum pisemka Dziecko, będzie dobrze
      widoczne -na tym nam najbardziej zależało - razem z Imionami, Wychowaniem w
      wierze. Założyłyśmy i podobno nawet przez chwilę było ono tam. Wtedy jeszcze
      jako WSPARCIE, bo z założenia miało być również dla dziewczyn po poronieniu. Nie
      wiem z jakiego powodu nie podwieszono nas pod Dziecko, temat zbyt drażliwy? Za
      to podwiesili Poronienie, które było prywatne i też trudno było trafić. Gemma.v
      napisała mi, ze zadecydowano o Poronieniu, bo ich postulaty były wcześniejsze. Z
      Anią stwierdziłyśmy, ze dobrze, że chociaż Poronienie widać. Ja pomyślałam
      sobie, ze jeżli moje - nasze forum będzie potrzebne - może osoby z Dziecka
      zauważą to.
      My kontaktowałyśmy się z gemmą.v, a ona z eldadem - on jest chyba adminem
      adminów, ale nie jestem pewna.
      Możemy sprobować raz jeszcze. My z Anią i Gemmą wymieniałyśmy maile na poczcie
      gazetowej - gemma pisała jeden list do nas obu, a ja jak odpisywałam, to też do
      niej i jednocześnie do Ani - lepszy przepływ informacji. Więc możesz napisać do
      gemmy lub eldada , wysyłając jednocześnie do mnie , to się dołącze, a Ania
      pewnie też - to bedzie masowy atak;)
      Buziaki
    • gajdzia Re: Do Agablues 18.03.04, 17:35
      A może mozna dodatkowo poprosić żeby na Poronieniu były link tutaj podobnie jak
      tu jest przekierowanie na Poronienie ?
      Swoją drogą ja tez nie widziałam tego rozwiniecia "wiecej prywatnych" choć na e-
      dziecko zagladam dość często...
      Jeśli potrzbne będą dodatkowe głosy "wspierajace " przesuniecie forum wyżej -
      to macie mój :))
      • aniao3 Re: Do Agablues 18.03.04, 18:04
        juz napisalam takeigo posta do adju czyli adminki poronienie - mam nadzieje ze
        przeczyta, ale zawsze mozecie sie pod moim postem dopisac jako tzw" vox
        populi" :) jak bedzie nas wiecej to pewnie adju szybciej zadziala.
        Co do wyciagniecia na wierzch - czy masz moze aga maila do niego?
        jesli tak to go podaj tutaj i zaczniemy go nekac.
        Bo ja mysle ze to forum jest bardzo, bardzo potrzebne...
        Sciskam
        a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka