01.07.04, 23:15
Zaczyna sie dobrze.Straszny czerwiec minął.Nareszcie sa jakies dobre forumowe
wiadomości.Cieszę sie bardzo.Ze mna tez juz lepiej(Aga dzieki,że mogłam
sie "wygadać").Mocno będę trzymała kciuki i wierzę,że ten miesiąc bedzie
pełen dobrych wiadomości.Trzymajcie się wszycy cieplutko.
Obserwuj wątek
    • ali_bey Re: lipiec 01.07.04, 23:18
      Zapomniałam.Jutro wybieram się do mojej Małgosi.Zapalę lampkę za nią i
      wszystkie Forumowe Aniołki.
      • jaewa1 Re: lipiec 02.07.04, 08:57
        Ja na szczescie mieszkam w nieduzej miejscowosci i na cmentarz mam 10 minut na
        piechote, wiec jestem tam czesto. Niektorzy, oczywiscie Ci, ktorzy nie maja
        pojecia (!!!) o czym mowia- mowia, ze za czesto, ale nie o tym chcialam...Chce
        tylko, zebyscie wiedzialy, ze bedac u Amelki tez mysle o forumowych dzieciach-
        one sa tam razem, razem sie usmiechaja i bawia- i wierze, ze jest im tam
        dobrze, wlasnie dlatego, ze sa razem. Oj koncze, bo znow przez lzy dobrze nie
        widze co pisze
        Jestem z Wami
        EwA
    • daaisy1 lipiec:( 02.07.04, 20:34
      początek lipca to dla mnie smutny okres...wtedy (2 lata temu) urodziła się
      Juleczka, która jest Aniołkiem, na szczęscie mam też szczęściwą część lipca -
      czyli jego koniec, bo wtedy urodził się Aleksander, który już prawie rok jes ze
      mną..
      pozdrawiam
      Edytka
    • malomi Re: lipiec 03.07.04, 09:22
      dla mnie lipiec jest najsmutniejszym miesiącem
      • marciam13 Re: lipiec 03.07.04, 09:55
        Kochana Malomi...
        Modlę się za Ciebie i Kropka...On jest z Tobą i będzie cały czas, chociaz nie
        możesz Go widzieć...
      • ewamonika1 Re: lipiec - do Gosi 03.07.04, 10:38

Gosiu kochana,
        Uśmiecham się do Ciebie i do Twojego Kropka. Ósmego będę z Wami szczególnie
        blisko myślami. :))
        ewa
      • anuteczek Re: lipiec 03.07.04, 11:14
        Gosiuniu,
        Nie wiem, czy ósmego będę mogła Ci coś napisać. Chcę, żebyś już dziś wiedziała,
        że w tym dniu moje myśli będą przy Tobie, przy Was. Nie będziesz sama. Będzie z
        Tobą Twój Kropek, moja Tosia, Iga, Sylwia, Alek, Zuzanki i wszystkie nasze
        Aniołki... Będziemy też my forumowe ciotki. Pamiętaj o tym,
        ściskam mocno
        andzia
        • malomi Re: lipiec 04.07.04, 09:34
          Bardzo Wam dziękuję dziewczyny. Wiem, że tylko Wy będziecie pamiętać o tej
          smutnej części lipcowej, reszta nawet nie wspomni...
          Bardzo, naprawdę bardzo Wam dziękuje, nigdy w życiu się nie spodziewałam, że
          poznam takich wpaniałych ludzi
          • j0204 Re: lipiec 04.07.04, 13:14
            Kochana Gosiu,
            na moje ciepłe myśli i wspomnienia tez możesz liczyć.
            Paląc swieczuszkę u Sylwuni, zapalę za twego kropka i pomyślę o Tobie mocno,
            ściskam Cie mocno
            jola-mama królinia
      • marciam13 Re: lipiec 05.07.04, 11:32
        Kochana Malomi,
        "Reszta" też pamięta, tylko się boi to okazać...Tak jest im chyba łatwiej. To
        takie strasznie dziwne i niezrozumiałe, ale tak chyba jest z większością
        ludzi...Po liście którejś z Was postanowiłam też otwarcie mówić o tym, co czuję-
        przestanę się zastanawiać nad tym, czy nie wprawię kogoś w zakłopotanie i
        konsternację-nie będę udawać, że wszystko jest w porządku po to, aby nie psuć
        innym dobrego nastroju!
        Już pisałam w innym wątku, że wczoraj, patrząc na małe, białe obłoczki na
        błękitnym niebie pomyślałam, że na jednym z nich siedzi sobie spokojnie moja
        kochana Nisia, inne wyglądały jak zabawki, zjeżdżalnie dla dzieci...Niemal to
        widzaiłam, a na pewno czułam...Ty także popatrz w niebo-na pewno zobaczysz
        chmurkę swojego kochanego Kropka i chmurki innych dzieciaczków, na których się
        radośnie i spokojnie bawią...
        Ściskam Cię bardzo mocno i przytulam...
        Marta
        • malomi Re: lipiec 05.07.04, 14:02
          Ten mój Kropek to łobuziak (pewnie po mamusi) skacze z chmurki na chmurke i nie
          daje się przyprowadzić do porządku:-)
          Dziękuję:-)
          Gosia
          • marciam13 Re: lipiec 05.07.04, 14:25
            Ale jaki jest radosny...Jest bardzo blisko-ale z drugiej, tej niewidocznej
            strony chmurki...Rzeczywiście rozrabia!
            Pozdrawiam cieplutko
            Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka