j0204 26.07.04, 10:01 pereleczki.prv.pl/kartki/getcard.php?cardid=1090828989 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkaszczerbatka Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 10:28 oh! Dziękuje! Właśnie to samo chciałam zrobić! Choć jestem Natka, to tak naprawdę jestem Anna i moja córka też jest Anna. I czuję się jedną z osób, do których został skierowany Twój post. Piękna róża! Nie wiem tylko, czy są jakieś Anie - Aniołki, jeśli nie ma wśród tych forumowych, to na pewno są w niebie. Im też (a może przede wszystkim) należą się najpiękniejsze życzenia i podziękowania, że nas strzegą i czuwaja nad swoimi rodzicami.Pozdrawiam Odpowiedz Link
agablues Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 11:55 Kochane Anie, wszystkiego, czego tylko sobie życzycie, żeby było lepiej - od nas - ciotek kolonijnych . Przesyłamy duży uśmiech :-DD Odpowiedz Link
anuszkaa Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 12:20 Nigdy nie czytałam piękniejszych życzeń. Jeśli można, uczknę dla siebie odrobinkę, by poczuć, jak się spełniają i urzeczywistniają. I dołączę z głębi serca płynące życzenia dla wszystkich mamuś o imieniu Ania i Grażynka oraz dla wszystkich Aniołków o tych imionach. Anna. Odpowiedz Link
annall Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 13:21 Wielkie dzięki Jolu za cudowne życzenia.Wszystkim moim imienniczkom życzę dużo uśmiechu na codzień. Pozdrawiam Ania ps. ja tylko na chwilkę do końca sierpnia jestem na wakacjach. Postaram się zaglądać często. Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 13:27 Wszystkim Aniom życzenia miłości, spełnienia tych marzeń, które są ukryte na dnie serca, nadziei i wielu, wielu dobrych chwil. ewa Odpowiedz Link
nunu Re: Wszystkim forumowym Aniom 26.07.04, 20:47 Dziekuje za zyczenia i rowniez zycze wszystkim Annom spokoju i sily. Odpowiedz Link
mharrison Re: Wszystkim forumowym Aniom 27.07.04, 12:20 Kochane Anie, Spełnienia marzeń, bo w nich się wszystko zawiera. Spóźnialska magda Odpowiedz Link
melka_x Re: Wszystkim forumowym Aniom 27.07.04, 13:01 Żeby od tej pory już wszystkie marzenia się spełniały...:) Pozdrawiam skruszenie Spóźnialska Magda II Odpowiedz Link