Dodaj do ulubionych

do anatewka

29.09.04, 17:31
cześć "sąsiadko" z Wolsztyna.
chciałabym napisać Ci coś z okazji urodzin Twojego synka,ale mam zupełną
pustkę w głowie i nie wime cóż można napisać w takiej sytuacji - po prostu
myślę o Tobie i Wojtusiu.ja "obchodziłam" rocznice urodzin (3 m-ce)Igusi
tydzień temu i pomyślałam sobie, że cały ten dzień będę myślala tylko o tym,
co byśmy robiły, gdyby żyła - trochę pomogło, jakoś przetrwałam ten dzień,
choć nie obyło się bez łez. Tobie życzę, żebyś przeżyła dzisiaj choć jedną
szczęśliwą chwilkę myśląc o swoim synku.Ja jutro mam ciężki dzień-3 m-ce od
śmierci Igi.
jeśli odwiedzasz czasmi Z.Górę, to daj znać.
pozdrawiam Cię i ściskam mocno.
Obserwuj wątek
    • agafa30 Re: do anatewka 29.09.04, 18:17
      doppiero teraz przeczytałamm twój post "gdybym mogła cofnąć czas" i przepraszam
      Cię, że pomyliłam imiona Twoich synków.Nie znam Twojej historii - a chciałam
      poznać i przejrzałąm kilka stron forum, ale nie znalazłam.Jeśli będziesz miała
      ochotę to napisz mi.Teraz dają znać o sobie moje bolące "korzonki" i muszę się
      położyć. właśnie przekroczyłam 30-tke i chyba się sypię :-))
    • mygda Re: do anatewka 29.09.04, 18:17
      Anatewko
      ja tez dzis modle sie za Wojtusia,
      mysle o Tobie
      • zorka7 Re: do anatewka 29.09.04, 18:46
        Anatewka ma dwóch synków - Stasia, który odszedł.. prawie trzy lata temu i
        Wojtusia, który przyszedł prawie rok temu.
        W podobnym czasie żegnałyśmy nasze pierworodne maluchy i w podobnym czasie
        rodziłyśmy ich rodzeństwo.

Agi, jestem z tobą jutro. Zawsze.
        • misiek111 Re: do anatewka 29.09.04, 22:37
          Agi, ja tez bede pamietala...
          • anatewka Re: do anatewka 30.09.04, 13:37
            Dziekuje wam za wasze wsparcie. Czuje sie taka anonimowa na tym forum wiec
            bardzo sie zdziwilam gdy zobaczylam ten watek. Nie ukrywam ze zrobilo mi sie
            milo.
            Agafa30 faktycznie nie ma naszej historii na forum. Juz od dawna sie zbieralam
            zeby napisac. W nocy z 28/29 siedzialam przed komputerem i pisalam o Stasiu,
            chcialam zeby w dniu jego urodzin ktos jeszcze sie o nim dowiedzial. Nie udalo
            mi sie. Zaczynalam trzy razy i zupelnie mi nie wychodzilo. Kiedys pisalam o
            naszym synku na dwoch innych forach i nie mialam z tym problemu a teraz jakas
            blokada. Ale obiecuje ze napisze o nas jak wroce z Warszawy czyli w nastepnym
            tygodniu.
            Wczorajszy dzien minal dosc smutno ale spokojnie. Przyjechala moja mam wiec nie
            bylam sama. Na dodatek ta pogoda... Jesliby w dniu urodzin Stasia swiecilo
            ladne sloneczko byloby mi pewnie latwiej. A moze tylko mi sie tak wydaje.
            Dobijalo mnie to ze nawet nie moglam spokojnie przystroic nagrobka bo co chwila
            pojawiala sie mzawka a w wozku siedzial niecierpliwy Wojtek i poplakiwal. Z
            kolei popoludniowe odwiedziny cmentarza juz z mezem i mama przerwal dosc ulewny
            deszcz...
            Jutro jade do Warszawy, do znajomych. Oni maja rocznego synka Stasia. Cale
            szczescie ze mam Wojtka bo inaczej bym chyba nie miala sily na spotkanie z
            malym Stasiem... :(
            Jeszcze raz dziekuje za wszystko!
            • agafa30 Re: do anatewka 30.09.04, 14:46
              ja też czuję się tu anonimowa tym bardziej, że dziewczyny znają się i widują.
              ciekawe, czy ja też, tak jak Ty, pójdę kiedyś na cmentarz z KIMS malutkim w
              wózeczku, może z drugą córeczką. na dzień dzisiejszy myśl o następnym dziecku
              przeraża mnie, choć nie ukrywam, że rozmawiamy o tym z moją drugą połową i on
              jest nastawiony optymistycznie. na razie czekamy na wyniki naszych badań
              genetycznych.
              miłego pobytu w Warszawie.
      • mygda Re: do anatewka 30.09.04, 14:48
        mygda napisała:

> Anatewko
        > ja tez dzis modle sie za Wojtusia,
        > mysle o Tobie

Anatewko, wybacz pomylilam imiona
        oczywiscie mialam na mysli Stasia
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się