alexw 01.12.04, 12:57 czy na tym forum mogą zabierać głos tatusiowie?, pytam bo nie widzę ich tu zbyt wielu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:06 Ostatnio pojawiło się więcej tatusiów. Od początku jest z nami Rispetto - tata Hanusi. Potem dołączali inni - Prusiu - tata Wiktorii, esqual - tata Marcinka, Andrzej - tata Jasia, pojawiał się tata Grzesia ( nie pamiętam nicka!!), wustyle - tata Laury, stary17 - tata Antka,rzezu - tata Majuni,tata13 - tata Kacperka, fibo - tata Marty , ostsee - tata Julka... Jeśli któregos z Panów pominęłam - proszę o przypomnienie się :) Aga Odpowiedz Link
agablues Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:08 Oczywiście, ze pominęłam! s_t - tata Zosi :) Było też kilku panów, kótrzy napisali tylko jednego lub dwa posty i nie pojawili się więcej. A. Odpowiedz Link
betty69 Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:10 zapamietalam nick mojaoliwia - Piotrek - tata Oliwii. pozdr B. Odpowiedz Link
alexw Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:12 być może ja też nie będę częstym gościem, ale właśnie jestem po lekturze artykułu w wyborczej na temat waszego forum, trochę mnie ruszyło i postanowiłem się zalogować Odpowiedz Link
agablues Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:17 Jak będziesz miał ochotę zostać - zostań :) Buziaki dla synka. Odpowiedz Link
alexw Re: witam drogie mamy 01.12.04, 13:20 dzięki, właśnie się obudził i będziemy zbierali się na rehabilitację Odpowiedz Link