Dodaj do ulubionych

stracilam ciaze

28.12.04, 11:16
Boze cieszylam sie tylko 2 tygodnie i wczoraj poszlam sie wysiusiac i
wszystko stracilam,nadzieje radosc i nie moge sobie dac z tym rady.Mysle co
zrobilam nie tak,dlaczego moge byc szczesliwa tylko przez chwilke.Wszyscy
wiedzieli ,wszyscy sie cieszyli,boje sie odebierac telefonu,nie chce uslyszec
jak sie czujesz masz zachcianki.Nikt nie wie tylko ja i maz.Tak strasznie mi
ciezko,czuje sie jak by mi serce peklo,ja juz to dziecko kochalam.Nie moge
pisac
Obserwuj wątek
    • vinga_o Re: stracilam ciaze 28.12.04, 11:28
      Asiu, jest mi strasznie przykro, aż nie wiem co Ci napisać :( Nic nie ukoi
      bólu, mogę Cię tylko wirtualnie przytulić. Trzymaj się cieplutko, bądź silna,
      kiedyś musi zaświecić słońce
    • mmmmmm2 Re: stracilam ciaze 28.12.04, 11:32
      Jej, współczuję Ci, tym bardziej że kilka dni temu czytałam Twój post i mimo że
      nie odpisałam trzymałam kciuki. Nie wiem co Ci powiedzieć. Chyba tylko tyle że
      mi przykro. I pamiętaj, że nic nie zrobiłaś nie tak. I trzymaj się jakoś.
      Jeszcze tylko 3 dni i zacznie się ten lepszy rok.
      Ewa - Mama Aniołka Julii
    • asa.asa Re: stracilam ciaze 28.12.04, 12:12
      Wiem, że te słowa są banalne ale wiem co czujesz. Straciłam 3 ciąże. Wszystkie
      w I-szym trymestrze. To był horror. Za każdym razem obiecywałam sobie , że już
      więcej nikomu nie powiem o ciąży do 16 tygodnia. Ale gdy tylko lekarz
      potwierdzał, że rośnie we mnie fasolka - biegłam z tą nowiną do wszyskich
      znanych mi osób. Ale nie martw się. Po burzy zawsze wychodzi słonko. Jestem
      obecnie mamą 7 miesiącznej Martyny. Trzymam za Ciebie kciuki i głowa do góry.
      Też Asia :)
    • ewamonika1 Re: stracilam ciaze 28.12.04, 13:11
      przykro mi :-((

Jeśli coś Ci to pomoże - wejdź na stronę www.poronienie.pl

e.
    • maria70 Re: stracilam ciaze 28.12.04, 14:33
      Napewno jest Ci smutno i źle, ja 02.12.2004r miałam zabieg, a już wszystko było
      ustalone - imie, co bedziemy roblili, kto będzie sie opiekował dzieckiem jak
      pójde do pracy. Kiedyś moja koleżanka też starciła ciąże - i za 2 miesiace była
      ponownie w ciąży wtedy strasznie się dziwiłam a wręcz krytykowałam ją , ze taka
      nierozważna, bo tak szsybko zaszła ponownie i urodziła zdrowego synka. a teraz
      ja nie mogę się doczekać ponownych starań i tak naprawde chce już, natychmiast
      rozpoczać, ale mąż (wg. zaleceń lekarza) chce odczekać 2 miesiace. Wydaje mi
      się , że uspokoisz się , pomyślisz i wszytsko ułoży się dobrze.
    • monika_69 Re: stracilam ciaze 28.12.04, 17:32
      czas...czas...to jedyne co mogę powiedzieć.Tak jak cieszyłam sie razem z
      Toba ,tak teraz smucę-nie jesteś sama...
    • dororka Re: stracilam ciaze 29.12.04, 12:46
      Przykro mi, że tak się stało. Zawsze trzymam kciuki za mamy czekające na dzieci.
      Mam nadzieję, że jeszcze doczekasz się Małego Słoneczka. Ja straciłam dziecko w
      17 tc, niektórzy juz wiedzieli i nawet jek nic nie mówili czułam się podle.
      Błyskawicznie (po konsultacji z lekarzem) postaralismy się o dziziusia. Dziś
      Michas ma skonczone 5 miesięcy. Pewnie niektórych to rozsmieszy, ale tym razem
      bardzo oszczednie się chwaliłam - żeby nie zapeszyć. Niektórzy zorientowali się
      dopiero w 6-7 miesiacu, gdy mój brzych przestawał pasować do zwykłego tycia.
      Zyczę nadziei i wiary - musi byc lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka