ewa282 01.02.05, 19:39 potrzebuje pomocy dla synka, proszę zobaczcie Kacperka stronę internetową.Czeka go trudna i ratujaca zycie operacja w USA. www.kacperek.alpha.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aania25 Re: pomoc dla Kacperka 01.02.05, 20:09 Ewo napisz prosze gdzie w Stanach bedzie operowany Kacperek? Obecnie mieszkam w Stanach i w miare naszych mozliwosci jestesmy sklonni Wam pomoc. Mozesz rowniez pisac na poczte gazetowa. Pozdrawiam i zycze sil. Ania Odpowiedz Link
ewa282 Re: pomoc dla Kacperka-dla Ani 01.02.05, 21:20 Droga Aniu!! nie wiem jak sie poruszać tutaj, odp na gazete? nie wiem Aniu poinstruuj mnie, nie wiem gdzie ci odpisać. operacja ma byc w Nowym Yorku. Obecnie prof Waner wylicza koszty operacji, wszystko zalezy od tego jak szybko uda nam sie zebrac pieniążki. Odpowiedz Link
wustyle Re: pomoc dla Kacperka 01.02.05, 20:54 polecialo do Was - tyle ile moglem sebastian - tata Laury Odpowiedz Link
ewa282 Re: pomoc dla Kacperka 01.02.05, 21:08 baaaaardzo dziękujemyyyyy!!!! pozdrawiamy gorąco!! Odpowiedz Link
aania25 Re: pomoc dla Kacperka 01.02.05, 21:56 Ewo napisalam na poczte, mozesz odebrac wiadomosc przez wejscie na poczte w gornym lewym rogu. Jak narazie, rowniez lece przeslac cos dla Was. Pozdraiwam, pa. Ania Odpowiedz Link