harmonyy 16.04.05, 16:12 Prosze o namiar na najlepszego neurologa dzieciecego w Warszawie, najlepiej prywatnie, cena za wizyte nie ma znaczenia. Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamainiania Re: neurolog pilnie potrzebny 17.04.05, 10:10 Witaj, moi chłopcy są pod opieką dr Szymańskiej z IMiD. Wyśmienity specjalista, wspaniały człowiek. Jestem zadowolona. Na wizytę bezpłatna w instytucie trzeba czekać 3mies., ale spróbuj zadzwonić do instytutu i zapytać , może mają jakąś fundację przyszpitalną. Pozdrawiam - Agnieszka Odpowiedz Link
black_currant Re: neurolog pilnie potrzebny 17.04.05, 11:35 Doktor Szymańska przyjmuje prywatnie na Kabatach, ul. Polnej Róży 6. Polecam z całego serca - moja córeczka była kiedyś jej pacjentką. Tu jest strona www ośrodka: www.terapia-ndt.waw.pl --------------------------------------- Ania Odpowiedz Link
aqua696 Re: neurolog pilnie potrzebny 20.04.05, 12:42 Dla mnie kopalnia praktyki i wiedzy jest profesor Anna Dobrzańska IMID w miedzylesiu. Odpowiedz Link
harmonyy Re: neurolog pilnie potrzebny 21.04.05, 21:17 Bardzo Wam dziekuje, przekazalam wszystkie namiary potrzebujacej Mamie. Najblizej ma do dr Szymanskiej na Kabatach, mam nadzieje, ze pomoze Misiowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link