edycia11 23.07.05, 09:24 Gdyby Jacus zyl,to dzis skonczylby dwa miesiace.Ale niestety to wczoraj byla Jego druga "miesiecznica".Niby jestem silna,ale czasem sobie nie radze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.n.f.i.n.i.t.y Re: gdyby.... 23.07.05, 09:52 Kochana Edyciu ja dobrze znam to, co czujesz. Mojej Anielskiej Dziewczynki nie ma już ze mną prawie 8 miesięcy. Pęknięte serce wciąż krwawi i czasami też już nie mam sił. Mimo to chce wierzyć, że kiedyś odnajdę szczęście! Utulam Cię mocno Marzena mama aniołka Angeliki Odpowiedz Link
ela2225 Re: gdyby.... 23.07.05, 13:42 Jacuś skończył dwa miesiące bo był miałaś go i on gdzieś jest i czeka na ciebie kiedyś zobaczysz jaki jest piękny i mądry. Trzymaj się pozdrawiam Odpowiedz Link
kama.garbi Re: gdyby.... 23.07.05, 14:40 gdybym mogła... ale nie mogę..:( dlatego moge tylko (*) dla Jacusia Odpowiedz Link
agablues Re: gdyby.... 24.07.05, 13:24 Edyciu, trudno być cały czas silną. Dwa miesiące, to taki króti jeszcze okres, wszystko świeże. Pozwalaj sobie na nieradzenie, nie jesteś Herkulesem, tylko osieroconą matką :( A w chwilach słabości przychodź tutaj. pozdrawiam, aga Odpowiedz Link