mmmj 11.09.05, 11:12 Pilnie poszukuję informacji na temat nadpobudliwości i autoagresji u małego dziecka. Poszukuję kontaktu z dobrym specjalistą (psycholog?) który byłby w stanie pomóc mojej córeczce. Ja czuję się zupełnie bezradna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty69 Re: poszukuję 11.09.05, 11:17 dlaczego.org.pl/pomocpsych.htm moze na tej stronie znajdziesz jakies namiary na psychologa. pozdr b. Odpowiedz Link
marcel25 Re: poszukuję 11.09.05, 15:36 Witam, Ja jestem psychologiem ale niestety na codzień pracuję z dorosłymi, więc raczej moja pomoc może polegać jedynie na podesłaniu ci kilka tytułów książek (ale pewnie już je przeczytałaś). Czy korzystałaś z poradni Wczesnej Interwencji na ul. Pilickiej w W-wie lub innej tego typu poradni? Tam jest psycholog dziecięcy. Wiem też, że istnieje Forum o dzieciach nadpobudliwych (Gazeta - Forum - Prywatne) może tak ktoś udzieli Ci więcej informacji. Życzę dużo siły. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
blanqua Re: poszukuję 11.09.05, 17:04 Polecam dr. małgorzatę Święcicką jest certyfikowanym psychologiem i psychoterapeutą dziecięcym PTP Myślę,że najlepiej jak się skontaktujesz z nią przez Uniwersytet Warszawski. Wiem, że prowadzi wlasny gabinet ale nie znam dokładnych namiarów natomiast jest świetna pozdrawiam Blanka Odpowiedz Link