kaleta76 21.09.05, 13:31 mam wielka prosbe, Michalinka walczy z chorobą, jej stan jest cięzki.choruje na neurosoblame IV stopnia.prosze o modlitwe za zdrowie dla Misi . strona michasi: www.michalina.freshsite.pl.bardzo dziekuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 21.09.05, 14:23 wklejam aktywny link, będzie szybciej: www.michalina.freshsite.pl/ aga Odpowiedz Link
aania25 Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 21.09.05, 20:01 Michalinko, bede sie za Ciebie modlic. Badz silna i dzielna. Wyzrowiej bo tyle osob na to czeka. Przytulam cie mocno. Ania Odpowiedz Link
annadoml Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 21.09.05, 22:13 Modle sie za twoje dzieciatko.Pamietaj bardzo silna wiara czyni cuda.My tez wierzymy ze sie uda. Odpowiedz Link
kaleta76 Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 22.09.05, 08:50 dziękuję bardzo za modlitwę i ... proszę o jeszcze. Michasi i Jej rodzicom tego teraz bardzo potrzeba. Prośmy o siłę do walki. Odpowiedz Link
danteos Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 23.09.05, 00:02 Michalinko i rodzice Michalinki, wiem coto za paskudztwo neuroblastoma IVst., teraz oprócz Kacperka w modlitwie wspomne również ciebie. Odpowiedz Link
ewaaleks Re: MICHALINKA DELEKTA-prosba 23.09.05, 08:01 Michalinko bądź dzielną dziewczynką i każdego dnia uśmiechaj się jak najwięcej. Będę modlić się za Ciebie i Twoich rodziców żebyście mieli siłe walczyć i cieszyć się każdą chwilką Odpowiedz Link
lolka11 Re: Jak Michalinka ? 29.09.05, 10:35 Proponuje wejsc na strone Miski....www.michalina.freshsite.pl Dobrze nie jest, w poniedzialek miala operacje w celu usuniecia guza i zatamowania krwawienia w glowce....niestety dalej krwawi i lekarze rozlozyli rece.... Modlimy sie za Miske i za cud.... Dorota Odpowiedz Link
kaleta76 Re: Jak Michalinka ? 29.09.05, 13:45 dzis Misia ma imieniny, jest z mamusia, slucha bajek, ponoc nawet sie usmiecha. Slijmy dobre mysli, badzcie z Mała Księżniczka Ona tego bardzo potrzebuje.prosze, tak z całego serca.dziekuje Wam wszystkim Odpowiedz Link
agataxk Re: Jak Michalinka ? 29.09.05, 13:53 nie mogłam pisać wczesniej bo trzymałam kciuki, a teraz bardzo się cieszę. Dużo zdrowia dla Misi. Odpowiedz Link