dragica 08.12.05, 14:13 znowu zycie mnie skopalo.dostalam wynik Bhcg-nie ma ciazy...a te glupie kreski na testach z apteki...nie chce mi sie zyc.ale-chyba i to zniose... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 14:36 :((( Trzymaj się ciepło, aga P.S. przypomniało mi się jak ja czekałam na dwie kreski. Bardzo chciałam szybko zajść w ciążę i trafił mi się bardzo długi cykl. Robiłam 5 testów! Moje rozczarowanie było ogromne. zwątpiłam czy w ogóle jeszcze kiedykolwiek zajdę w ciążę. Podczas kolejnego cyklu - znowu rozczarowanie. W końcu, kiedy byłam prawie przekonana, ze już nie mogę mieć dzieci - udało się. Stachura mawiał - dajcie czasowi czas. aga Odpowiedz Link
kama.garbi Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 15:15 Ewuś, tak mi przykro byłam pewna.. miałam nadzieje.. trzymałam kciuki.. zobaczysz jeszcze nam się wszytskim uda zobaczysz ale tak bardzo cię rozumiem sama cierpie a co na to lekarz który podejrzewał ciąże? Odpowiedz Link
kasjach Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 15:22 tak mi okropnie przykro, i też wiem co to za trudna droga te kolejne starania. Od sierpnia próbujemy i nic a z Piotrkiem poszło nam tak łatwo. Do tego te moje czterdziestodniowe cykle, czas się potwornie dłuży i już sobie postawiłam diagnozę, niepłodna i tyle. Ale w środku wiem, że się uda, że się nam wszytskim uda. Pamiętaj, z każdym dniem jesteś bliżej. Chciałabym tylko znaleść lekarstwo na wlekący się czas, ściskam Odpowiedz Link
mamaanielki Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 15:30 Trzymam kciuki, może następnym razem się uda.Czasami tak to jest, za bardzo chcemy, do tego stres i w ogóle.Powodzenia. Odpowiedz Link
jaewa1 Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 16:49 Przykro mi, szczególnie, że taka nadzieja była. Z nadzieją jednak zaciskam kciuki za następny cykl Odpowiedz Link
edycia11 Re: kolejny kopniak w d.. 08.12.05, 18:19 :((( Będzie jeszcze dobrze. Musi.Nikt nie zasluguje tak bardzo na macierzyństwo jak MY;) Tak myslę:)) Odpowiedz Link
annall Re: kolejny kopniak w d.. 09.12.05, 07:53 przykro mi:( ech nikt chyba tak jak my(ja już nie- mi nie wolno...) nie czeka na te dwie magiczne kreseczki. ale trzymam kciuki i wierzę, że w końcu się uda- tak jak Aga napisała- potrzeba czasu(czasem bardzo wiele), ale na pewno się w końcu uda pozdrawiam cieplutko Ania Odpowiedz Link
mama-rybki Re: kolejny kopniak w d.. 09.12.05, 14:13 Ściskam Cię mocccno... tak mi przykro. Ale wierzę,że Ci się uda...zobaczysz napewno w końcu dwie wyraźne kreseczki,czego Ci z całego serca życzę! Przytulam. A. Odpowiedz Link
dragica Re: kolejny kopniak w d.. 10.12.05, 17:28 i dostalam @...i naprawde, kolejne marzenie sie rozbilo... jestem w polsce, zimno jest, szaro, nijako...wsytsko straszne... Odpowiedz Link
mamadawida2 Re: kolejny kopniak w d.. 10.12.05, 20:42 Przykro mi. Ja straciłam synka w 34 tyg ciąży. Czytałam dziś kilka Twoich watków, ale nie doszukałam się czy urodziłaś normalnie czy przez cc. Bardzo prosze o odpowedx na maila bo coś mi sie zdaje że przezyłyśmy coś podobnego Pozdrawiam. Odpowiedz Link