agafi2 28.11.07, 14:40 Czy nie wiecie co się dzieje z p.Asią mamą LAURY CZARODZIEJKI.Od kilku dni nie mogę otworzyć jej bloga.Lauro dla ciebie światełko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowinka Re: Mama LAURY 29.11.07, 15:29 Niestety ja tez nie mogłam wejśćna bloga. Laurze [*] Odpowiedz Link
mama-rybki Re: Mama LAURY 03.12.07, 15:32 Tak... ja też nie mogę dostać się do Laurynki :( jest mi bardzo przykro, bo pokochałam Laurę mocno. Basiu... odezwij się!!!! Proszę. Dla Laury (*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mama LAURY 03.12.07, 15:48 Wiem , ze Basia wróci do pisania bloga...będzie dalej pisać nam o Laurze i swoich przemyśleniach...a teraz chyba musi odpocząć i nabrać dystansu do tego ," co wczoraj"...wszyscy kochamy Laurę i Basię...więc poczekajmy... Basiu ...ja tez bardzo serdecznie pozdrawiam...przesyłam uściski a dla Laury najjaśniejsze swiatełko (*****) babcia Aniołka Natalki i 20 mcy Julki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Mama LAURY 23.12.07, 00:22 Basiu ...przesyłam Tobie i Marcinowi serdeczne życzenia z Okazji Świąt Bożego Narodzenia...Pozdrawiam...całuję... Dla Laury (******) babcia Aniołka Natalki i Julki 21 mcy Odpowiedz Link