Dodaj do ulubionych

zdalam i co z tego

17.09.04, 20:59
zdalam i co z tego dalej zycie nie ma sensu nadal jestem sama i nie mam sie z
czego cieszyc ;(
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: zdalam i co z tego 17.09.04, 21:26
      jesli sens twojemu zyciu bedzie nadawac tylko druga osoba to czesto bedzie bez
      sensu:)sens powinien byc glebokow tobie, wtedy mozna sie cieszyc zyciem bez
      wzgledu na okolicznosci zewnetrzne:)
      Ja juz jestem na dobrej drodze:)
    • szaliczek Re: zdalam i co z tego 17.09.04, 22:31
      Diastema..trza cie szurnąc albo na dodatkowe egzaminy zagnać zebys myslec nie
      miała kiedy..a moze sformatowac twardy dysk?
      Anula ma cholerną racje..jak tak bedziesz mówic i myslec i takie sygnały
      wysyłas ..to reszta najwierniejszych ucieknie
      Pokochaj sie Szparko :o)
      Młoda jestes i inteligentna a to naprawde duzo..ja jestem tylko inteligentna ze
      swoją 36 jesienia zycia i nie narzekam
      powiewam optymizmem w twoją strone
      • smok-kati Re: zdalam i co z tego 19.09.04, 12:41
        Diastema zacytuję ulubione powiedzonko mojego kolegi które najczęściej kieruje w moją stronę: UDUSIĆ CIĘ TO MAŁO!!! - powiem ci jedno mam szereg znajomych i tylko fakt że nie biadolę wkółko n los pozwolił mi ich zatrzymać przy sobie, tak samo było z mężem, jego też znalazłam w okresie gdy nie biadoliłam. Wiem jedno kiedy zaczynam się użalać nad tym czy owym zawsze coś się pochrzani, więc lepiej nos do góry ale nie za wysoko :)) zaczerpnij energii i do dzieła, zmień kolory w pokoju, kup sobie kwiatka w doniczce, rybki w akwarium lub po prostu znów walcz z tym czego w sobie nie lubisz, po prostu zajmij się czymś a będzie dobrze, ja jestem pomiędzy jednym a drugim szkoleniem, w trakcie przemeblowania, padam na twarz ale przynajmniej nie mam czasu myśleć o swoich zbędnych kilogramach, a wrtęcz przeciwnie zaczynam myśleć poważnie o jakimś sporcie i myślę że niedługo moja stopa stanie na sali gimnastycznej albo w siłowni - zdobędę swój pierwszy szczyt hihi Mont Everest hihi:)) wszystkim życzę powodzenia - zmiany w otoczeniu zawsze poprawiają nastrój
        • diastema Re: zdalam i co z tego 19.09.04, 17:08
          traktowalam to forum jak forme terapi czyli myslalam ze moge sie tu wyplakac
          jak jest zle bo na codzien musze byc silna i nikt nie moze zobaczyc moich
          slabosci ale skoro biadole to sobie odpuszczam i zegnam.
          • anula36 Re: zdalam i co z tego 19.09.04, 20:20
            Zrobisz jak zechcesz, ale czasem warto posluchac zyczliwych rad.Kazdy ma prawo
            do smutku,ale nie warto mu sie poddawac.
    • diastema Re: zdalam i co z tego 21.02.05, 20:44
      kurcze jak pisalam ten post nie bylam swiadoma ze tak wiele sie niedlugo w moim
      zyciu pozmienia i to na lepsze :)
      • anula36 Re: zdalam i co z tego 21.02.05, 21:52
        no to sie podziel, nie siedz cicho:)
        • diastema Re: zdalam i co z tego 22.02.05, 18:50
          na studiach oki, mam wokolo wspanialych przyjaciol, no i jak to mowia jak nie
          szukasz to samo sie znajdzie i sie znalazl moj Misiek :)
          • anula36 Re: zdalam i co z tego 22.02.05, 23:00
            no widzisz:)
            I bylo tyle marudzic:)
            gratuluje i zycze wam 100 lat szczescia.
            • diastema Re: zdalam i co z tego 23.02.05, 06:53
              no nie to ze trzebabylo ale wtedy tak sie czualam :D
              • laurka-1 Re: zdalam i co z tego 23.02.05, 08:07
                Dias? to ty z FM?
                kurcze trafiłam tu przypadkiem .... a ty Dias rządzi .....oj mała mała
                nie wiesz co u Kati?
                • diastema Re: zdalam i co z tego 23.02.05, 15:02
                  tak to ja we wlasnej osobie :) to moje forum macierzyste tu jest poczatek mojej
                  bytnosci na wszystkich innych forach.... kto by pomyslal ze tak dlugo bede
                  pisac :)
                  • anula36 Re: zdalam i co z tego 23.02.05, 16:05
                    ja tez swituje ostanio rok "na wszystkich forach"jak to mawia moj facet:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka