Dodaj do ulubionych

pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!!!

04.09.05, 14:55
czasem czytam na różnych portalach wypowiedzi "nastek" że mają "tylko 170 cm
wzrostu" i ważą "aż 50 kg"... a mi się scyzoryk w kieszeni otwiera - bo czuję
się jak jakiś odmieniec z innej planety.

a ja mam 164 cm wzrostu, ważę 94 kg - i wcale nie jestem potworem :) jestem
sprawna i ogólnie zadowolona z życia :)

tylko jeszcze muszę znaleźć pana który pokocha moje ciałko !!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sanszajn84 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 04.09.05, 21:02
      Hej :) Z Panem do kochania to nie ma problemu... napewno znajdziesz :) Na
      swiecie jest pełno amatorów kobiet puszystych. Choć prawdopodobnie dla
      niektórych z nich byłabyć za chuda :)A co do moich wymiarów... 169 cm i jak
      narazie 89 kg. Pozdrawiam :)
      • paragraf221 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.09.05, 09:50
        Prawie 2 metry Bozia mi dała,o kilogramach nie wspomnę
        • sanszajn84 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.09.05, 16:06
          Mógłbys nam na głowy napluc bez problemu :D Pozdro i buziaki :*
        • verdifirst Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.09.05, 21:28
          Niestety mam tylko 190 cm :( Chcę mieć 2m :D

Pozdrawiam
          • sanszajn84 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.09.05, 21:38
            I bedziesz nam, karłom pluc na głowe co nie ?? :>
      • grzanka23 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 09.08.06, 20:57
        ja mam 160 cm a waze75 kg.Od stycznia zrzucilam 15 kg.
        • grzanka23 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 09.08.06, 20:59
          Do konca roku jeszcz jakies 10 kg i bedzie bosko(juz jest),ale moze byc jeszcze
          lepiej.
          • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 10.08.06, 08:58
            :-) gratulacje i powodzenia!
    • kacha222 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.09.05, 14:50
      wzrost 160cm, waga hmmm ok. 73kg
      a rok temu było wzrost bez zmian, waga 92kg

• ewelinka1988 ehhhh . . . 01.07.06, 16:46
        ehhh. . . mam 170 wzrostu i 104 kg wagi ; ) Jestem aktywna i zadowolona z zycia
        (choc czasami popadam w handre ). . . ale czasami mam doyc życia, wagi oraz
        siebie :)
    • ijas Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 11.09.05, 21:41
      wzrost 169, waga obecnie 89......rok temu bylo 106."ktoś mnie pokochał etc
      etc":-)
      pozdrawiam
      ijas
    • framberg Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 12.09.05, 02:48
      ja lubię pełniejsze. Trochę. Powiedzmy tak: z taką 170 i 50 kg czułbym się jak
      z kościotrupem.
    • mispuchaty Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 20.09.05, 12:24
      witam jestem nowa i chetnie sie pochwale mam 169cm wzrostu i 94 kg............
      bylo 112 w maju zeszlego roku. Wydaje mi sie ,że tez jestem dość sprawna 3x w
      tyg chodze na basen, nie dostaje zadyszki gdy biegne do autobusu itp, itd
      oczywiscie chcialabym jeszcze schudnąc ale nie wiecej niz do 70 bo takich
      panieneczek "90/60/90" uwazam ze jest zbyt duzo sa wszystkie takie same roznia
      sie tylko kolorami takich samych ciuchow. Bez urazy. Pozdrawiam
    • noemi.d Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 21.09.05, 20:38
      167 cm i jakieś 75 kg. Nadaję się ???? hihiih

a co pana kochającego cialko, wcale z tym nie tak łatwo :)
      Aga
      • black-she I jeszcze ja... 23.09.05, 13:58
        168 i 62 kg....było 73 kg..
        sukces ? niecałkiem bo wszystkie kompleksy zostały, wszystki przykrości
        pamoiętam i ciagle wydaje mi sie ze mam za dużo...
    • niewiemno Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 12.11.05, 19:04
      174cm 74kg :/:/:/:/
    • ramzes-ka Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 15.11.05, 16:28
      no dobra chyba wracam na dobre, bo i tak siedze teraz w chacie i się nudzę,
      staż skończyłam, I rok zaliczyłam więc jestem zadowolona
      aaaaaa najważniejsze - chłopa nadal nie mam co jest moim osobistym
      powiedziałabym nawet że dramatem i z tego absolutnie nie jestem zadowolona

no to teraz ja zaszaleje, trzymajcie się

wzrost mam bez zmian 170 cm
      za to 2 lata temu ważyłam ok. 75 kg
      miesiąc temu weszłam na wage i mało co a zawał gotowy, wiedziałam że się
      spasłam ale to co zobaczyłam mnie załamało 97 kg i zapadła decyzja trzeba się
      tego pozbyć
      w poniedziałek moja waga pokazała 92 kg czyli już 5 mi ubyło i oby tak dalej bo
      to co zobaczyłam na skali było i nadal jest koszmarem a najgorsze dla mnie są
      sprawy związane z zakupem ciuchów, bo to co bym chciała nie wcisne na siebie

pozdrowionka dla wszystkich

PS. a ze "starej" ekipy to jeszcze ktoś tu jest?

• verdifirst Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 17.11.05, 00:13
        nie jestem taki stary :P
        • ramzes-ka Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 17.11.05, 11:19
          powiedziałabym nawet że całkiem młody bo za moich czasów ;) to Cię nie
          pamiętam :D
    • foka_szara Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 25.11.05, 02:07
      86 kilo na 175 cm
      cześć, właśnie przyszłam z zamiarem yhmmm... przyłączenia się
      ponieważ mi się tu podoba...
      gorzej ze mną... czasem boję się tej osoby w lustrze :]
      pozdro!
      • aneta34 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 25.11.05, 15:03
        162cm/waga 60kg,ale było 128kg,wiec troszke "powalczyłam"...
        • lisek78 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 25.11.05, 20:02
          powiedz,jak powalczyłaś i ile czasu ci to zajęło?Mam 166cm 75kg.Musze schudnąć
          minimum 10kg ze względów zdrowotnych.najlepiej jak najszybciej.pozdrawiam
        • ramzes-ka Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 25.11.05, 23:53
          powiedz, powiedz ja też chcę wiedzieć :D
          • aneta34 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 26.11.05, 11:33
            odchudzałam się 10 mcy..mysle,ze za szybko,bo potem miałam jeszcze trudniejszą
            pracę nad stabilizacją wagi..jest dobrze..w marcu bedzie 5 lat "po"..hahahah
            Dziewczyny jak mozna walczyc?zawsze tak samo-dieta,ruch..w moim przypadku plus
            suplementy...jedno jest pewne..CUDOW nie ma,ale wszystko jest mozliwe..
            Kazda z Was potrafi-ja 29 lat byłam puszysta..teraz jestem duchem,a mam
            nadziejeje,ze ciałem juz nigdy....buziaczki!
    • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.12.05, 16:26
      martusia80 napisała:

> czasem czytam na różnych portalach wypowiedzi "nastek" że mają "tylko 170 cm
      > wzrostu" i ważą "aż 50 kg"... a mi się scyzoryk w kieszeni otwiera - bo czuję
      > się jak jakiś odmieniec z innej planety.
      >
      > a ja mam 164 cm wzrostu, ważę 94 kg - i wcale nie jestem potworem :) jestem
      > sprawna i ogólnie zadowolona z życia :)

Tak się złożyło, że miałam troszkę stresów... sprawy sercowe też dały mi w kość
      i teraz z 94 kg pozostało 84 :)
      hmm doszłam do wniosku że jednak mając "normalną" wagę łatwiej ułożę sobie
      życie... tak więc zamierzam dojść do około 60 kg :)
      trzymajcie kciuki!
      > tylko jeszcze muszę znaleźć pana który pokocha moje ciałko !!!
      > pozdrawiam
      • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.12.05, 16:28
        hmm jeszcze chciałam dodać że pozbycie się tych 10 kg zajęło mi koło 1,5
        miesiąca :))))
        • ramzes-ka Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 05.12.05, 16:49
          Gratulujemy i życzymy wytrwałości oraz dalszych sukcesów!
    • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 24.12.05, 16:18
      doszłam do 80 kg... nie jest lekko! Jeszcze z 10 - 15kg w dół i życie nabierze
      kolorów...
      Właściwie to już nabrało :)

Ale jak ja przetrwam Wigilię??
      Tyle pokus...

Apropo...

Serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
      Dla wszystkich mniej i bardziej puszystych - dużo wytrwałości w walce z
      kilogramami... A na Nowy 2006 Rok dużo szczęścia i miłości!!!
      • ashton wracam, wracam ;-) 11.01.06, 11:35
        173 cm, 69 kg. Startowałam półtora roku temu z 84 kg. Niestety od kilku
        miesięcy zastój. Chcę 65 kg!
        A wyglądam tak :-)))
        foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40704&grupa=0&kat=7&a=moi_arietta
        • martusia80 Re: wracam, wracam ;-) 28.01.06, 15:28
          jesteś naprawdę ładną kobietą :)

a do 65 dojdziesz ... tylko mniejszymi kroczkami - poza tym, już teraz gratuluję
          efektów :)
    • verdifirst Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 11.01.06, 13:33
      Ehhhhhhhhhh
      Moja waga nadal trzyma się w okolicach 82-83kg :( a chce 80 :(
      Mój wzrost to 190 cm a chciałbym o 10 cm więcej :D

Pozdrawiam serdecznie
    • absit Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 22.01.06, 21:26
      no przeczytalam wszystkie odpowiedzi ... nie mam zamiaru ukrywac ze waze nieco wiecej niz wiekszcosc z Was .. 168 cm wzrostu waga 95 kg i nie zamierzam jej zmieniac:)
      • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 28.01.06, 15:25
        też czułam się dobrze z wagą 95, ale muszę Ci powiedzieć że teraz czuję się
        jeszcze lepiej :)

Byłam sprawna i nie miałam kłopotów zdrowotnych, ale zdarzały się małe
        niedogodności i chwile zwątpienia...

Teraz to juz przeszłość.. chodzę codziennie z przyklejonym do twarzy uśmiechem -
        i znajomi nie mogą się nadziwić mojemu entuzjazmowi...

Poznałam też ostatnio cudownego faceta... on nawet nie wie że jeszcze w
        październiku ważyłam 95 kg przy wzroście 164 cm
        • basia9989 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 11.07.07, 15:08
          ja mam 174 i 85 kg wstrętnych
    • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 28.01.06, 15:19
      martusia80 napisała:

> a ja mam 164 cm wzrostu, ważę 94 kg - i wcale nie jestem potworem :)

Te czasy to już przeszłość :)))

Drogie Panie, mała aktualizacja: doszłam do 76kg... tyle dziś pokazała mi waga.

Ubyło mi łącznie 18 kg :)

* lepiej się czuję
      * nie bolą mnie plecki
      * nie mam doła w sklepach z ciuszkami
      * i... w dalszym ciągu nie jestem potworem
      * oby wystarczyło mi motywacji by dojść do 65...

pozdrawiam wszystkie Puszyste!!!!
      • alinka49 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 29.01.06, 11:33
        zdradż tajemnicę swego chudnięcia - proszę
      • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 09.08.06, 12:24

"a ja mam 164 cm wzrostu, ważę 94 kg - i wcale nie jestem potworem :)"

"Drogie Panie, mała aktualizacja: doszłam do 76kg... tyle dziś pokazała mi
        waga. Ubyło mi łącznie 18 kg :)"

UPDATE
        Te cytaty powyzej to moje własne słowa..
        Jakoś nie mogę się nadziwić że ważyłam 94-95kg...
        teraz ważę 73kg, a w tym tygodniu rozpoczęłam kolejny cykl odchudzania... tym
        razem waga do osiągnięcia - to 60kg!
        A może jakimś cudem uda mi się zejść poniżej magicznej 60?
        przy moim wzroście (164cm) było by to wskazane... ale już nie przeginajmy ;-) i
        tak czuję się BOSKO, a będzie jeszcze lepiej :-)

Powodzenia w odchudzaniu drogie kobietki!
    • taka.jednaa Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 15.07.06, 10:05
      171cm, dwa tygodnie temu 100kg (rowniutkie :P)....dzis 93/94kg (wskazowka tak
      pomiedzy stoi...)waga jednak szybko wroci jak uporam sie z klopotami...

jestem jednak dosc "zbita"...przy wadze trzycyfrowej nosilam rozmiar 44,
      sporadycznie 46...
      • ashton Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 19.07.06, 15:51
        Wczoraj 65,1 kg. Wygląda na to, że już nie jestem puszysta. Ale mentalnie nadal
        jestem zakompleksionym grubaskiem...
    • martusia80 UPDATE 09.08.06, 12:27
      "a ja mam 164 cm wzrostu, ważę 94 kg - i wcale nie jestem potworem :)"

"Drogie Panie, mała aktualizacja: doszłam do 76kg... tyle dziś pokazała mi
      waga. Ubyło mi łącznie 18 kg :)"

UPDATE
      Te cytaty powyzej to moje własne słowa..
      Jakoś nie mogę się nadziwić że ważyłam 94-95kg...
      teraz ważę 73kg, a w tym tygodniu rozpoczęłam kolejny cykl odchudzania... tym
      razem waga do osiągnięcia - to 60kg!
      A może jakimś cudem uda mi się zejść poniżej magicznej 60?
      przy moim wzroście (164cm) było by to wskazane... ale już nie przeginajmy ;-) i
      tak czuję się BOSKO, a będzie jeszcze lepiej :-)

Powodzenia w odchudzaniu drogie kobietki!
    • sylwcia-adv Re: MOJE CIAłKO-OK CZY NIE--NAPISZ 05.09.06, 17:32
      Hello:)Ja np mam 177 i waże ok 72kg.Sama niewiem czy jest to bardzo dużo, ale
      czasami(rzadko) ktoś mi zwróci uwage ze tu i ówdzie mam za dużo ciałka. Wtedy
      często wpadam w tzw. depreche.
      Napiszczie co o tym sądzicie...
      mail: sylwcia_adv@interia.pl
      • martusia80 Re: MOJE CIAłKO-OK CZY NIE--NAPISZ 11.09.06, 13:33
        moim skromnym zdaniem nie ma co przesadzać :)

Zdecydowanie nie jest źle, ale najważniejsze jest jak Ty czujesz się z tą wagą!

Jeśli sama uważasz że przydało by się coś zrzucić - to do dzieła!
        Ale powiem Ci że przy takim wzroście z taką wagą - wyglądasz jak sądzę kobieco -
        a nie puszyście :-)
        Pozdrawiam
    • lena49 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 08.09.06, 17:40
      Hejak ja mam wzrostu 160cm a waze 88kg a jeszcze rok temu bylo 120kg. Teraz
      czuje sie dobrze i dobrze wygladam. Chce jeszcze zrzucic 10kg moze mi sie uda
      pozdrawiam. A najwazniejsze ze nie mam zadyszki.
      • martusia80 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 11.09.06, 13:35
        WOW - to prawdziwy rekord :-)
        Naprawdę masz się czym pochwalić!!!

Samozaparcia nie muszę życzyć - bo jak widać masz go wystarczająco dużo :)
        ... Życzę więc powodzenia!

[a z tą zadyszką - to przyznam się że doskonale wiem o czym mówisz, i też cieszę
        się że już mi nie dokucza]

pozdrawiam :)
        • nanza74 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 14.09.06, 20:11
          A jak wyglada skóra po takim odchudzaniu?????
          • joko5 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 15.09.06, 10:27
            Kiedyś schudłam 35kg w 4 m-ce , nie ćwiczyłam, ale chodziłam do salonu Talgo na
            różnego rodzaju zabiegi, masaże, algi i skóra była pięknie napięta, nie było
            żadnych obwisłych problemów.
    • vilgevere Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 22.02.07, 16:15
      A ja mam 175 cm niestety tylko (jeszcze tak z 3-4 cm więcej by się przydało) i
      sobię ważę jakieś.... 75? może więcej.... nie wiem, nie używam wagi :) Ale jak
      sobie powiększę biust to będę ważyła więcej, hehe :) Niestety to na razie tylko
      faza planów, chyba że ktoś mi chce zasponsorować :D
    • kika361 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 13.03.07, 09:59
      a ja mam 177 cm i 80 kg :)
      • areczek1974 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 30.03.07, 08:19
        A ja wlasnie uwielbiam takie puszyste kobiety, jestescie cudowne, namietne,
        zawsze usmiechniete, nie mozna sie przy was nudzic i wspaniale sie kochacoie,
        sex z wami to czysta przyjemnosc.
        • stokrotkasiedlce Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 03.05.07, 18:41
          dzien boberek wszystkim :)

lat 20 sobie mam, 168 cm wzrostu i 93 kg kochango ciałka.... i słodziutki
          usmiech warty wiele więcej niż 100 szczupłych dziewczyn :)
    • skali24 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 09.05.07, 10:09

• kolanka2005 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 10.05.07, 18:42
      Witam.Ja przy 155 cm waze 65 kg.Chcialabym wazyc mniej ale jakie to
      trudne.jednego dnia potrafie sie zmobilizowac a nastepnego nie.Ale pocieszam
      sie,ze w wieku w jakim ja jestem nie jest to waga duza.dzis wyczytalam w
      gazetce "Fakcie" o tym ze utrata wielu kg wplywa zle na nasze kosci.Tak ze gdy
      nie splynie mi pare kg nie bede chyba rozpaczac.Ty tez glowa do gory,wiosna tuz
      tuz ,lata przed nami i schudniemy.pozdrawiam
      • baltazar.sk Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 01.06.07, 08:45
        hehehe... ja przy wzroście 175cm ważę 95 kilo...

Taka lodóweczka ze mnie, ale nie twierdzę, żeby mi to przeszkadzało.. :))
    • buddhaforme Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 03.07.07, 10:17
      170 cm i jakies 88 kg. Albo i wiecej.
    • myszka153 Re: pochwalcie sie ile macie "kochanego ciałka"!! 08.07.07, 17:25
      czesc od niedawna na waszym forum ale mi sie podoba ludzie sa szczezy a
      przynajmniej tak mi sie wydaje a mam 164cm i waze 96kg tez jestem zadowolona z
      siebie ale od jutra przechodze na diete bo mam dosyc tego ze jak widze fajne
      ciuchy to nie ma duzych rozmiarow tylko wszystko gora 40 i sama dla siebie tez
      chce cos zrobic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka