niunia_foczka Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 03.07.07, 16:11 Ja też... zjadłam dziś - pojemnik malin - sałatkę z 1 pomidora i 2 ogórków - 1/2 piersi z kurczaka i szpinak - 30dkg truskawek Jak wrócę do domu to pewnie coś jeszcze wciagnę :) ale cos warzywnego raczej, chce oprzec diete na warzywach i owocach, raz na jakiś czas mięso, albo jajko, kiedyś już stosowałam te diete i niezle mi szło, przyszła pora na kolejną mobilizację.. Odpowiedz Link
eplant1 Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 04.07.07, 18:50 super ja zaczynam jutro, dzis zjadlam za duzo... ile chcesz schudnac? ewa Odpowiedz Link
niunia_foczka Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 04.07.07, 20:23 dzien drugi nie jest źle :) dzis zjadlam: - pojemnik malin - sałatke z 1 pomidora i dwóch ogórkow gruntowych - 3 jablka, 3 nektarynki - 100g łososia - i troche bobu :) bo pyszny :) no ja chce schudnąc duzo, mysle ze ze 30kg :) Odpowiedz Link
gabi9935 Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 05.07.07, 10:57 polecam do tej diety pic duzo sokow warzywnych ale swiezych nie kupionych duzo syrowek ;kapusta kiszona ogorki kiszone; sok z burakow kiszonych: 2l wody, 3 zabki czosnku , 1,5 lyzeczki soli szarej,2 lyzeczki cukru, skorka z chleba razowego. po 3 dniach mozna pic na surowo lub uzywac do barszczu. Odpowiedz Link
niunia_foczka Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 05.07.07, 21:40 Dzień 3 :) dzis zjadłam - 2 nektarynki - 8 śliwek - 30dkg bobu - sałatka z pomidora i 2 ogórków - 100g łososia i 3 ugotowane buraczki :) Odpowiedz Link
niunia_foczka Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 07.07.07, 14:34 no dzisiaj to juz chyba dzien 5 :) śniadania parówka i sałatka z pomidora i ogórka obiad piers z kurczaka z ryzem i fasolką szparagową (tylko w weekend mam czas ugotować normalny obiad :)) na kolacje zrobie zapiekane pomidory z bazylią :) nie jest zle, zołądek mi sie skurczyl i nie czuje głodu Odpowiedz Link
baltazar.sk I like shpinak!! 08.07.07, 16:05 (jak w tytule) a do tego pomidorki... Powiem wszystkim odchudzającym się (których gorąco wspieram!!!!!), że niema nic fajniejszego niż jazda rowerem po lesie i zagryzanie pomidora w przerwie... :D Odpowiedz Link
myszka153 Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 08.07.07, 17:04 ja zaczynam od jutra ale psychicznie sie nastawilam i dam rade facet mnie wspiera dziecko dam rade i wy tez Odpowiedz Link
niunia_foczka Re: DZENNIK ODCHUDZANIA- POWSPIERAJMY SIE:) 09.07.07, 18:47 no mi tez idzie niezle, dzisiaj zjadlam 30dkg bobu, ryż/pół piersi z kurczaka/fasolka szparagowa 1pomidor i pol puszki tuńczyka, kawalek arbuza dobrze, jest juz czuje luz w spodniach:) Odpowiedz Link