Dodaj do ulubionych

Amazon:philosophy

25.08.05, 04:53
chcialabym zamowic ksiazke z amazonu, uzywana 15 $, czy moglabym przelac
komus kaske i poprosic o zamowienie ksiazki?bardzo zalezy mi na czasie.Dzieki!
p.s. czy ktos z was wie gdzie mozna uzyskac za najnizsza cene dostep do
czasopism elektr. ?
Obserwuj wątek
    • pralka09 Re: Amazon:philosophy 25.08.05, 14:24
      a w czym problem z tym Amazonem?
      Co do pism elektr. Ja mam dostep przez uczelnie do niektorych pism jak jakas
      szybka akcja i mam dostep moge Ci przeslac PDF.
    • chigliack Re: Amazon:philosophy 25.08.05, 17:17
      byl tu juz bardzo pozyteczny watek jesli chodzi o czasopisma:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16566&w=25645763
      pozdrawiam
    • charlotte_von_mahlsdorf Re: Amazon:philosophy 25.08.05, 18:28
      chodzi o to, ze chcialabym prosic zeby ktos zaplacil swoja karta kredytowa po
      uprzednim otrzymaniu pieniedzy ode mnie
      • pralka09 Re: Amazon:philosophy 25.08.05, 18:36
        te opoznienie z powodu czeku??O to Ci chodzi

Cheques

If you'd like to pay by cheque or postal order, select the "Pay by Cheque"
        option on the order form and send us a personal cheque or postal order in
        pounds sterling for the total amount of your order (including delivery charge).

Currently we're only able to accept postal orders denominated in pounds
        sterling or cheques denominated in pounds sterling and drawn from a UK bank.

Paying by cheque slows down your order as we don't order your items until we
        receive your cheque, and we don't send the items to you until your funds clear.

If you're in the UK, paying by personal cheque typically delays your order by
        about seven to 10 days.

After you have fully submitted your order on our website, send your cheque to
        the following address:

Amazon.co.uk Accounts Department
        Patriot Court
        1-9 The Grove
        Slough
        Berkshire
        SL1 1QP
        UK
    • charlotte_von_mahlsdorf Re: Amazon:philosophy 26.08.05, 23:40
      ok, czyli w banku dostaje sie czek nawet jesli kupuje sie od sprzedawcy a nie
      z wydawnictwa?
      • pralka09 Re: Amazon:philosophy 02.09.05, 16:30
        to jest tak: jak sprawdzalam do polski amazon nie wysyla ksiazek. Jezeli wiec
        jestes juz zagranica to wchodzisz na www i tam masz ten payment check. Ja
        placilam takim czekiem raz w zyciu, ze Szwecji. To jest specjalny druk do
        platnosci poza Szwecja, ktory dostalam w kasie platniczej, (nie wiem jak to
        przetlumaczyc na polskie uklady) i zaplacilam. Na czeku jest konto na ktore
        wplacasz. Konto masz na www. Jak rozumiem amazon najpierw musi zobaczyc ze
        wplacilas a potem zaczyna zciagac te ksiazke.
        Napisz czy zalatwilas te ksiazke i czy jestes w POlsce? Nie widzialam Cie na
        spisie doktorantow.
        Jezeli jestes w POlsce to musisz przelac pieniadze komus zagranica ten ktos
        zamawia CI ksiazke , i potem przesyla CI do POlski poczta. Przesylka polecona
        ze Szwecji bedzie kosztowac w zaleznosci od wagi ksiazki ale srednio powyzej
        150 sek.
        • pralka09 Re: Amazon:philosophy 02.09.05, 16:33
          ale generalnie powinni Ci w odpowiednim urzedzie powiedzicec jaki papier masz
          wypelnic.
    • beata_k1 Re: Amazon:philosophy 07.09.05, 13:38
      Obawiam sie, ze uzywanych ksiazek amazon do Polski nie wysle, niezaleznie od
      formy platnosci. Probowalam kilkakrotnie to obejsc, ale dotychczas sie nie
      udalo (ostatnio probowalam jakies 9 m-cy temu, moze sie cos zmienilo).

moze sprobuj znalesc to samo na aukcjach ebay.de?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka