rilian 15.10.05, 10:37 idę zrobić. ktoś chce? oczywiście w kubku dominikańskim (albo w posti / camera cafe) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrjulek Re: komuś kawy? 15.10.05, 13:04 a ja skromnie poprosze o jakakolwiek... byle mi sie spac nie chcialo, bo dzisiaj zajecia z grupa zaocznych... i jutro tez... pozdrowienia ze slonecznego Wroclawia:) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: komuś kawy? 15.10.05, 13:48 bardzo mocną i bardzo słodką.. chyba jezdem wielbicielem esspresso w wersji 200 ml Odpowiedz Link
tuptusie Re: komuś kawy? 15.10.05, 15:19 ja zamiast kawy proszę gorącą czekoladę - bo jeszcze jedna dawka kofeiny wypchnie mi oczy z oczodołów Odpowiedz Link
krysiulka Re: komuś kawy? 15.10.05, 16:09 Ja poproszę w kubku dominikańcskim - ciekawe, jak wygląda :) Krysia Odpowiedz Link
r-kwadrat Re: komuś kawy? 15.10.05, 23:01 Teraz to by sie mi z litr kawy przydał, oczy pieką, w ustach sucho i palce bolą :)) -- Non scholae, sed vitae discimus. Odpowiedz Link
22pagoda Re: komuś kawy? 17.10.05, 10:54 no dla mnie dobra rozpuszczalna, z mlekiem, bez cukru, no nie ma mowy o jakichs tam sobstytutach mleka typu smietanka cremona w proszku, brr tylko ze ta kawa (pita do 4 razy dziennie) wpedzila mnie w niezle tarapaty zdrowotne, teraz pije tylko jedna rano, a reszta to stety zielona herbata, polecam wszystkim, moge pic galonami :) Odpowiedz Link
ar.pl Re: komuś kawy? 17.10.05, 12:13 Dla mnie tez dzis zestaw polopiryna+rutinoscorbin poprosze. Odpowiedz Link
22pagoda Re: komuś kawy? 26.10.05, 11:32 pomijam znaczne walory smakowe, tzw ulubionej kawy w ulubionym kubku, ale jesli chodzi o walory tzw. stymulujace to polecam, niedawno odkryte przeze mnie, cudowne wlasciwosci zenszenia ktory niesamowicie nakreca, i daje sporo sil > idę zrobić. ktoś chce? oczywiście w kubku dominikańskim (albo w posti / camera > cafe) > Odpowiedz Link
coalla Re: komuś kawy? 26.10.05, 12:27 > cudowne wlasciwosci zenszenia ktory niesamowicie nakreca, i daje sporo sil hej pagoda, to mnie zainteresowało, chętnie spróbuję, ale poleć mi już tak dosłownie, jak byś dziecko na zakupy wysyłała ;) co mam zakupić? to preparat z apteki czy jakiś napój w typie herbaciany? będę wdzięczna za szczegółową rekomendację :) Odpowiedz Link
22pagoda Re: komuś kawy? 26.10.05, 12:44 chodzi o bodymax (ktory ma mnostwo zenszenia) i jego tansze odpowiedniki (z duza iloscia zenszenia)np allegro.pl/show_item.php?item=69479823 Pani w aptece bedzie wiedziala, na pewno nie wiem jak wyglada kwestia herbatki, tzn mozna parzyc herbatke ale czy tez tak dziala ? dont know trzeba uwazac zeby tego nie lykac godzine przed snem albo circa. no i powinny uwazac osoby z nadcisnieniem powodzenia, moze kup najpierw jakas mala dawke zeby wiedziec jak na Tobie dziala? > > cudowne wlasciwosci zenszenia ktory niesamowicie nakreca, i daje sporo si > l > > hej pagoda, to mnie zainteresowało, chętnie spróbuję, ale > poleć mi już tak dosłownie, jak byś dziecko na zakupy wysyłała ;) > co mam zakupić? to preparat z apteki czy jakiś napój w typie herbaciany? > > będę wdzięczna za szczegółową rekomendację :) Odpowiedz Link
coalla Re: komuś kawy? 26.10.05, 13:44 senks pagoda, bodymax to znam, mam... rzeczywiście przy dłuższym stosowaniu nieźle nakręca! myślałam, że to jakiś inny eliksir, coś do picia na ciepło ;) idę zrobić sobie czarnej kawy (ekspres tzw. włoski) w mojej ulubionej filiżance w róże :) Odpowiedz Link
msto05 Re: komuś kawy? 27.10.05, 11:04 Właśnie sobie zrobiłam (kawka z odrobinką mleczka) i zabieram się do pracy. Mam nadzieję, że coś pomoże. Pozdrawiam wzsystkich. Odpowiedz Link
tuptusie Re: komuś kawy? 27.10.05, 23:27 padam z nóg, a raczej z rąk bo od stukania już mnie palce bolą, ale walczę dzielnie - normalnie nie piję kawy ale to jest sytuacja kryzysowa i już się robi "mała czrna" - zapraszam Odpowiedz Link
r-kwadrat Re: komuś kawy? 28.10.05, 01:35 Bardzo bym sie kawy teraz napił bo troche pozno jest a jeszcze posiedze troche :) -- Non scholae, sed vitae discimus. Odpowiedz Link