solaris_1971 02.02.08, 18:53 Czy ktos z was ma padaczke poalkoholowa ? Wiem , ze sa rozne rodzaje i rozne przyczyny padaczki. Wydaje mi sie, ze u mnie przyczyna jest naduzywanie alkoholu przez wiele wiele lat. Ma ktos z tym jakies doswiadczenia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynka_91 Re: padaczka poalkoholowa 02.02.08, 19:36 Google umarło? Nie wydaje mi się, żeby ktoś z tego forum chorował na padaczkę "poalkoholową". Odpowiedz Link
qbishtal Re: padaczka poalkoholowa 02.02.08, 20:09 tutaj możesz coś znaleźć na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=71337148 sam byłem ciekawy co to takiego... Odpowiedz Link
tabby1 Re: padaczka poalkoholowa 05.02.08, 10:36 Wiesz co, katarynka_91, jak ktoś tylko grzecznie pyta to jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej siedz cicho. Ludzie tu zadaja naprawde rozne pytania, czasem bardzo dziwne (od tego chyba jest forum). I nikogo nie powinno sie traktowac moim zdaniem z gory, bo jego padaczka jest akurat poalkoholowa a nie np. pourazowa... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
very.martini Re: padaczka poalkoholowa 05.02.08, 11:27 Tabby, to samo miałam napisać, ale bałam się, że zostanę oskarżona o psucie atmosfery:P Katarynko, czy naprawdę uważasz, że jeśli ktoś ma padaczkę poalkoholową, to jest w czymś gorszy od Ciebie? Taka arogancja bije z Twojego postu, że aż przykro czytać. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
oazowiczka2 Re: padaczka poalkoholowa 05.02.08, 14:54 czemu od razu tak na nią naskakujecie?! napisała to napisała trudno się mówi... Każdy popełnia błędy... Błędem solaris było to że piła ( bo z tego co wychodzi to od picia ma epi ) Życzę jej aby wyzdrowiała. Pozdrawiam PS.Kacha nie przejmuj się :P :) Odpowiedz Link