14.09.10, 10:58
jak przechowujecie zabawki?

stoimi przed obliczem remontu i szczerze wkurzaja mnie zabawki moich chlopcow, poszukuje skutecznej metody uziemienia ich w jednym miejscu smile najlepiej na stale smile
Obserwuj wątek
    • bonga_dax1 Re: zabawki 15.09.10, 09:34
      Ja ostatnio w plastikowych pudłach na kółkach z Ikei, które można ustawiać jedne na drugich, ale i tak się z nich wylewa....
    • 3bitt Re: zabawki 15.09.10, 11:57
      Kupiłam taki regał w ikea

www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99847410
      Jest na prawdę pakowny, a dodatkowo te pudła kiedy z nich się wyrzuci zawartość służą moim dzieciom za domki, kołyski czy bębenki.

Raz na miesiąc robię segregacje. Osobno klocki drewniane, osobno plastikowe, jeszcze gdzie indziej samochodziki. Przy okazji wyławiam pęknięte baloniki, chusteczki higieniczne, zmięte papierki, połamane zabawki i inne śmieci. Po kilkunastu minutach od mojego sprzątania już jest mirsz marsz, ale ile frajdy przy tym smile
      • anna335 Re: zabawki 17.09.10, 00:17
        dzieki!
      • kono895 Re: zabawki 31.01.13, 13:01
        Ikea jest droga... a przynajmniej robi się droga ostatnio ja zaopatruję się w takich sklepach małych, bo mają niskie ceny poprostutongue_out o na przykład www. myszorra .pl tam najczesciejtongue_out
    • sumatra123 Re: zabawki 17.09.10, 07:44
      Ja mam szafy wnękowe, z jednej strony są ubrania a za drugimi suwanymi drzwiami zabawki i książki. Na razie jest ciężko bo w szafach są też nasze ubrania, ale mam w planie szafę też dla nas.
    • nomasz-1 Re: zabawki 17.09.10, 08:00
      Zabawki są w pudłach,pudełkach,pudełeczkach,w szafkach itp. wylewać się będą.Najbardziej klocki.Raz w tygodniu mają sprzątanie,sprzątają sami!Na wykładzinie,biurku czy półkach mogą zostawić swoje budowle,figurki.
    • salomea_ Re: zabawki 21.02.13, 14:03
      A ja kupiłam za 200zł taki regał z miskami kolorowymi w Jysku. Bardzo fajna sprawa - wygodnie dla dzieci, można łatwiej rozciągać i sprzątać. mam też takie wysuwane szufladki po 3 w jednym pudełku - dobre na segregację klocków lego, klocków magnetycznych, drobnych akcesoriów lalek i pet shopów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka