moonlight80 Czytam czasami i zazdroszczę.... 07.04.09, 09:09 Wspaniałe jest Wasze forum,ja tez uwielbiam dzieci i zawsze marzyłam o gromadce niestety mam na razie tylko jedno dziecko,ale nie wszystko jest zależne ode mnie... Bardzo podoba mi sie Wasze podejście do życia,rodziny,ten optymizm bije od Was a miłość do dzieci może naprawdę zarażać inne osoby chociażby tylko czytające.Poza tym dajecie nadzieje ze jest wiele rodzin świadomie wielodzietnych więc nie jest jeszcze tak źle na tym świecie Odpowiedz Link
szczur.w.sosie Re: witam 28.04.09, 22:31 Na razie dwójka (6lat i 9 miesięcy). Starania o trzecie Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link
aedo Re: witam 29.04.09, 17:00 Witam! Podczytuję Was od dawna i podziwiam Sama jestem jedynaczką i marzy mi się większa rodzina. Na razie mam jednego synka, ale mam nadzieję, że kiedyś do Was dołączę. Chciałabym mieć 3 dzieci. Odpowiedz Link
nata76 Re: aedo,moonlighi i szczur.w.sosie 02.05.09, 13:52 aedo, zycze powodzenia i spelnienia marzen szczur.w.sosie- owocnych staran.....hmmm...i przyjemnych moonlight-buziaczki za serdeczne słowa! Odpowiedz Link
agmani Re: WĄTEK GOŚCINNY 25.05.09, 20:30 Podczytuje regularnie od dawna. Nie pisalam, bo co tu sie wcinac miedzy wodke a zakaske, jak sie ma tylko dwojke? Ale ze nie od razu Krakow zbudowali, to i nasza dwojka jest - mam szczera nadzieje - gdzies dopiero polmetkiem. Na razie planowana byla przerwa, ale jakos mysli ciraz czesciej kraza wokol trzeciego malucha. Zobaczymy . Serdeczne pozdrowienia, bardzo lubie Was czytac! Odpowiedz Link
igus1234 Re: WĄTEK GOŚCINNY 26.05.09, 09:29 To ja też się przywitam Mam 24 lata i dopiero pierwszy dzidziuś w drodze (wrzesień). Jestem jedynaczką, mój mąż ma tylko jednego brata, ale planujemy większe grono, tzn. ja planuję, mąż się tylko zgadza Dopóki nie trafiłam na to forum, to myślałam, że moje pragnienia odkąd skończyłam kilkanaście lat o posiadaniu większej rodziny w dzisiejszych czasach są jakieś staroświeckie, nienormalne. Teraz, kiedy jestem w ciąży i już pragnę następne dzieci, też się spotykam z opiniami, że "zobaczysz, urodzisz i odechce Ci się więcej dzieci", ale czytając to forum mam nadzieję, że tak nie będzie. Pozdrawiam wszystkie wielomamy Odpowiedz Link
gabi683 Re: WĄTEK GOŚCINNY 29.05.09, 14:19 No to Ja sie przywitam jestem mama trojeczki dzieci syn 15 lat corka 10 kolejna corcia lat 4 czekam na czwarte maleństwo będziemy mili coreczkeZreszta kolejna z czego sie bardzo cieszymy Odpowiedz Link
majlena Re: WĄTEK GOŚCINNY 03.05.10, 19:03 I ja zostawię swój ślad... Jestem mamą dwójeczki, która marzy o trzecim maluchu za jakiś czas. Póki co na stanie prawie 4-letni syn i 11-miesięczna córeczka. Odpowiedz Link
eva.braun Re: WĄTEK GOŚCINNY 04.05.10, 10:12 Jestem na forum w "ukryciu" od pewnego czasu.Mam na imię Marta i jestem mamą czwórki dzieci Patryka-14 lat, Filipa-9 lat, Igi-7 lat i Karoliny-1,5 miesiąca.Pozdrawiam Was serdecznie i może w końcu wyjdę z "ukrycia" )) Odpowiedz Link
karomamuska Re: WĄTEK GOŚCINNY 31.05.10, 23:30 cześć nie jestem jeszcze mamą wielodzietną ale staramy sie z mężem aby to zmienić mam dwie córeczki, Hanie (lipiec 2007) i Lucynkę (wrzesień 2008) czytam Wasze forum już od dobrych kilku miesięcy i czuję sie tu u Was super pozdrawiam wszystkie mamuśki Odpowiedz Link
monhann2 Re: WĄTEK GOŚCINNY 01.06.10, 13:59 Lubie tu bywac i Was czytac choc nigdy nie dolacze do Waszego grona. Mam dwojke dzieci i tak juz z roznych wzgledow zostanie, choc kiedys bardzo chcialam miec trojke. No coz, zycie pisze swoje scenariusze. W kazdym razie szczerze Wam kibicuje, wiem, ze niektore kobiety sa wprost stworzone do wielokrotnego macierzynstwa! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tamcia35 Re: WĄTEK GOŚCINNY 02.06.10, 10:03 Dziś zajrzałam do Was po raz pierwszy, spróbuję się tu odnaleźć , bo od dość dawna nosiłam się z zamiarem uczestniczenia w forum dla rodzin wielodzietnych Pozdrawiam! Odpowiedz Link
nadzieja8891 Re: WĄTEK GOŚCINNY 19.07.10, 13:08 witam serdecznie jestem tutaj pierwszy raz ale slad zostawie jestem mama Marcinka, choc w sumie powinnam miec juz 3 pociechy ale niestety odeszly mimo problemow z ciaza mam nadzieje ze bede miec przynajmniej 4 zawsze marzylam o duzoej rodzinie i mimo wszystko wierze ze moje marzenie sie spelni choc nie bedzie to proste... Odpowiedz Link
kamienna5 zapraszam na mohego bloga o ksiażkach dla dzieci 27.12.09, 21:33 czytanki-przytulanki.blogspot.com/ Odpowiedz Link
mamakacperka-pl witam:) 19.07.10, 13:20 od pewnego czasu Was podczytuję i dobrze że trafiłam na ten wątek nie jestem z wielodzietnych ale Wasze forum ma wspaniałą atmosferę i aż chce się Was czytać Jestem mamą 2 chłopców: 2005 i 2008 r. i przyznam szczerze że gdyby nie nasza sytuacja finansowa i mieszkaniowa to nie mówiłabym nie 3 dzieciątku ale jak narazie na wizja mnie przeraża. pozdrawiam wszystkie mamusie wielodzietne i podziwiam naprawde bardzooo Odpowiedz Link