asia889 27.12.07, 13:25 Wychodzicie na długie spacery zimą? Bo ja jakoś nie mogę. Momentalnie marznę, mimo, że ciepło się ubieram. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomasz Re: spacery zimą 27.12.07, 13:32 też marznę.Godzinę wytrzymuję jak z dziećmi na górkach jesteśmy,no ale teraz śniegu nie ma,spacerki krótkie Odpowiedz Link
hyris Re: spacery zimą 27.12.07, 14:59 wychodzę na godzinkę, bo dzięki temu młodziak śpi mi jeszcze dwie kolejne w chłodnym korytarzu tylko ta perspektywa mobilizuje mnie do wyściubienia nosa za próg, a wcześniej akcji ubierania Odpowiedz Link
sumatra1 Re: spacery zimą 28.12.07, 00:06 Teraz to prawie w ogóle nie wychodzimy bo chłopcy przeziębieni, ale generalnie to nie chodzimy długo - ok. godziny z wejściem do sklepu. Trochę dlatego, ze zimno, a trochę dlatego, ze nie bardzo mam pomysł co z nimi robić na dworze: placyk zabaw odpada, chyba że na chwilę na huśtawki, zbieranie skarbów też bo w rękawiczkach trudno... nawet autka na sznurku trudno ciągnąc. Odpowiedz Link
zulcia73 Re: spacery zimą 28.12.07, 11:59 u mnie każde wyjscie konczy sie katarem u małej więc rzadko z nia wychodzę ,a starszaki z tata ale tez nie na długo Odpowiedz Link
wegielek Re: spacery zimą 02.01.08, 20:05 ja wychodze czasem na godzine c zasem na dwie. zalezy ile kolzanek spotkam na spacerze))) generalnie chodze i to codziennie. z dwojka lub czasem z trojka dzieci. marzne ale co tam, dzieci musze hartowac. Odpowiedz Link