asia.sthm 22.06.04, 23:56 Byly juz dzien dobry watki, ten jest tez potrzebny. Ide spac, bo nie tylko moj Wloch bedzie jutro plakal... Dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 23.06.04, 00:01 dobrej nocy! (i niech ci sie zadne staniki nie snia!) Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 23.06.04, 04:43 no to pora i na mnie na dobranoc mam nadzieje ze Droupi mi sie nie przysni, ale on mi jakos miesza sie z obrazem tego potwora w szacie biskupa z festiwalu w Sopocie. Ale to chyba byl Grek, tyle ze imienia nie pamietam. Taki spasiony facet ubrany w pozlacane (chyba) peleryny, co przyjechal do Polski i byl taki popularny jak ten Droupi, nie pamietam jego imienia. Odpowiedz Link
kendo Re: Dobranoc drogie Panie.. 23.06.04, 16:47 sniezko czy nie chodzi tu o Denis Russos?? Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 23.06.04, 16:53 tak to ten!! pamietacie go? czy on na pewno byl grekiem? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 24.06.04, 00:00 Nie staniki mi sie dzisiaj snily tylko pomaranczowy pociag, ktory sama prowadzilam.Tory skonczyly sie za mostem i dalej pojechalam luzem przez laki i lasy ,obejrzalam kawalek swiala.Doczepiono mi wagon Wars, taka otwarta platforme z parasolami jak w kawiarnianym ogrodku, wszystko na pomaranczowo ( miewam czesto sny kolorowe).Kiedy zastanawialam sie jak wlaczyc automatycznego pilota,zeby pojsc do tego Warsu,kawy mi sie chcialo i wlasnie zadzwonil cholerny budzik...( Czy ja przypadkiem tym pomaranczowym pociagiem nie wysnilam Holandii dzisiejszego SUKCESU???? Dobranoc ))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 24.06.04, 00:45 Asia, cudny sen! Dobranoc dziewczeta! Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.06.04, 00:44 coz to byl za dzien! ale jeszcze piekniejsza jest noc... niech sie dalej snia anioly w pomaranczowych stanikach, pod szatami denisa Roussosa! (ktory mnie sporowokowal do nauczenia sie obcego jezyka) Dobranoc drogie dziewczeta! (i uswiadomilam sobie, z eto mowie do caleggo swiata, z japonia wlacznie!) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.06.04, 01:04 Co za dzien!! Ide spac i bede spac do przebudzenia,jutro u nas swieto Midsommar czyli cos w rodzaju nocy swietojanskiej. Zadnych budzikow )) cudownie!! Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.06.04, 01:07 o bossse...ja tez chce takie swieto!!! czy to jest to samo co swieto lucjii? z wiankami na wodzie? juz tak dawno temu czytalam "dzieci z bullerbyn" ze nawet nie pamietam co i jak ) no i czy to nie byla swietna ksiazka dziecinstwa???? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.06.04, 01:20 Pokielbasilo sie troche.Lucja jest 13 grudnia z wiankiem swiec kapiacych we wlosy stearyna.W Midsommar sa piekne wianki z kwiatow na glowie i tanczy sie w kolo stongen,czyli stojaka udekorowanego galazkami i kwiatami. Dzieci z Bullerbyn to tez moi bohaterowie z dziecinstwa i Fizia i cala Astrid Lindgren.No to dobranoc po raz drugi.U nas juz dzisiaj. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 27.06.04, 04:46 no to ja gasze swiatlo na forum dzisiaj, po wszystkich emocjach meczowych czas na wypoczynek. jutro nowy dzien-nowy mecz. troche jestem rozdarta bo czechy graja z dania, obydwa zespoly w/g mnie warte kibicowania. no coz zobaczymy jutro. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 28.06.04, 00:11 Gasic, to ja jeszcze nie gasze,ale dobranoc Juz PONIEDZIALEK , jak ja lubie poniedzialki!)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 01.07.04, 00:22 Wyganiam sie spac, ludzie co za dzien...Dobrej nocki Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 01.07.04, 00:24 dobranoc Asia i wszystkie wy moje! Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 05.07.04, 01:25 podciagam watek dobranoc drogie panie, dziekuje za mily dzien z wami! spijcie slodko i niech anioly o twarzy i ciele Milana B. wam sie przysnia. (w ostatecznosci moze byc to twarz Johnego Deppa... o! a czy ktos zna film Kusturicy Arizona Dream?) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 05.07.04, 01:27 Za nic nie wstane do pracy.Niech mi sie przysni co czy kto chce ) Moze byc M.B jak pieknie gra Dobranoc Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 05.07.04, 04:22 no dziewczyny, spac po pierwszej w nocy? mnie chyba by dzwigiem do pracy nie podniesli ) ja gasze swiatlo dzisiaj, juz prawie po fajerwerkach, ale pewno beda stukali przez cala noc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.07.04, 00:28 Padam, padam, padam..Pmietacie taka piosenke niby po francusku ? Dzis bez kolysania usne i bez zadnych fajerwerkow.. Dobrej nocki i co tam komu ma sie dzis przysnic? )) Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.07.04, 00:56 ja juz dzis spalam. przyszlam do domu i padlam... a teraz znow ide spac. Chyba dzis mi sie przysnia male dzieci, bo moja znajoma wlasnie urodzila takiego slicznego malutkiego chlopczyka, ze .. hm chyba mi mowe odjelo... troszeczke wiecej noz dwa kilogramy, kropeczka niemal. A ja naczesciej mam sny o dzieciach, ale wtedy jestem z nimi jakas nieporadna, gubie je lub nie dokarmiam... az strach sie bac... Spijcie smacznie Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.07.04, 02:51 a ja dzis spac nie moge... (to przez noge! powiedziala mama i zabulgotala sie pode mna ziemia...) Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.07.04, 02:54 niezawodne lekarstwo na brak snu to tableki nasenne ala moja mama , dawal mi i bratu po witaminie c na noc, jakos chyba do wieku 11-12 lat wierzylam ze biore tabletki nasenne Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 07.07.04, 22:23 Sluchajcie,ja ledwo zyje i chyba pojde dzis spac z kurami .U nas jeszcze zupelnie jasno,ale ja na ostatnich juz nogach.Mam bilans polroczny ,okropne slowo,buchalteria przez ch, tfu tfu. niech wam sie sni cos fajnego..male bobaski, ale nie gubic... Mnie dzis nawet witaminki c nie potrzeba..))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc drogie Panie.. 07.07.04, 22:29 UWAs jasno?A u nas w A-damie ciemnosci egipskie,nie do wiary az!! ml Odpowiedz Link
kornikuno Re: Dobranoc drogie Panie.. 07.07.04, 22:44 marialudwika napisała: > UWAs jasno?A u nas w A-damie ciemnosci egipskie,nie do wiary az!! > ml W A-damie ciemno? pomysl o ciemnosciach Rzymu! Ech! ile wspomnien wraca wlasnie latem , zwiazanych z bialymi nocami! Nie wspomne o gwiazdach wiszacych dokladnie nad sama glowa, jak juz noc dotarla...pieknie - po prostu pieknie . Tych klimatow brak mi jest okrutnie! Bialych nocy! IzaBella Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 07.07.04, 22:47 no bo ona tam blizej kregu polarnego jest ) ale teraz sobie uswiadomilam ze u was to juz dosyc pozno jest, nawet nie tak dziwne zeby juz do lozka wskoczyc ) Odpowiedz Link
szpulkaa Re: Dobranoc drogie Panie.. 07.07.04, 22:50 ja wlasnie tez jakas takas zmeczona jestem... ide spac... a na marginesie: o co chodzi z ta witaminka C? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc drogie Panie.. 08.07.04, 00:56 Milych snow polonijnym Kobietom Swiata!!! ml Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 08.07.04, 00:56 z witaminka.. ot co! asica74 06.07.2004 02:51 odpowiedz na list a ja dzis spac nie moge... (to przez noge! powiedziala mama i zabulgotala sie pode mna ziemia...) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Dobranoc drogie Panie.. 08.07.04, 01:26 Buonanotte wszystkim polonica IzaBella Odpowiedz Link
szpulkaa Re: Dobranoc drogie Panie.. 08.07.04, 11:40 aaaa... !!! to o to chodzilo z ta witaminka C! dzieki za wyjasnienie! troche sie zdziwilam, ze mialo to pomagac na sen... we Francji panuje ogolne przekonanie, ze witamina C pobudza, dodaje energii, wiec absolutnie nie nalezy jej brac przed snem, bo potem mozna miec klopoty z zasnieciem... co prawda nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych wit. C zwiazanych z zasypianiem, ale jak widac: co kraj to obyczaj, co rodzina to zwyczaj)) Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 09.07.04, 01:08 odcieli mnie od kompa... ale mowie dobranoc i dzieki za dzisiejszy dzien! ps. a nowej zelandii mowie dzien dobry! abere kup rekawiczki! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 10.07.04, 01:32 U mnie sie juz ciemno na chwile zrobilo, wiec czas spac.Ach te biale noce, zaraz ptaki zaczna na nowo.Ale wiecie , w zimie to my mamy ciemnosci...tylko kto to teraz pamieta?No to dobranoc wam. Odpowiedz Link
doota Re: Dobranoc drogie Panie.. 10.07.04, 01:39 jakby tak chmury porozgarniac, to tez tu prawie biale noce... dobranoc! Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 24.07.04, 02:54 no Europa to juz chyba nad ranem. u mnie co prawda nie ma jeszcze dziewiatej wieczor, ale padam na twarz po wczorajszej nasiadowce, tyle ze chce obejzec probram o Mary Kay Letourneau, ona wychodzi z wiezienia, po 7-miu latach. Nie wiem czy slyszalyscie o niej, to ta nauczycielka ktora miala zwiazek z 13 letnim uczniem, i dwoje dzieci z nim. Duzo ludzi podobno w Europie wstawialo sie za nia, ale moze to bzdury. Dobranoc, lece ogladac. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 24.07.04, 04:21 Europa ma juz wschod slonca i nie bedzie sie juz wyglupiac ))) Napisz jak Mary Kay po siedmiu latach i jej dzieci. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc drogie Panie.. 24.07.04, 07:38 Slyszalam,slyszalam i ogladalam u Ophra Winfrey!!Napisz co obejrzalas! ml Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.07.04, 01:26 siedzialam i czekalam na segment o niej, ale nic nie specjalnego nie podali oprocz tego ze bedzie z nia /o niej wywiad poniewaz ona wychodzi w przyszlym tygodniu z wiezienia. Zareklamowali jedynie ze bedzie o tym jak traktowali ja w wiezieniu, ze wspolwiezniarki jej pluly do talerza, no i oczywiscie postawili pytanie czy wroci do swojego ukachanego czy tez milosc im przeszla po takiej rozlace. On w miedzyczasie, a wlasciwie jego matka, juz wydali wszystkie pieniadze zarobione z wydania ksiazki (promocja tej ksiazki nie odbyla sie tutaj), no i aby znowu dostac sie do jakis pieniedzy on wytoczyl proces szkole, o molestowanie przez nauczycielke. Nie jestem pewna jakie on ma uczucia jezeli chodzi o to molestowanie, ale w/g prawa on byl dzieckiem a ona zostanie na cale zycie z tytulem "sex offender" i to chyba najgorszej kategorii, i bedzie w rejestrach, co jej nie pozwoli nigdy uczyc ani pracowac z dziecmi. Bede czekala w na wiecej wiadomosci w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link
abere8 Jak tylko widze tytul tego watku... 25.07.04, 23:26 ...to mam wrazenie, ze bedzie on na tematy religine, bo czytam go jako "Dobranoc, drogi Panie" No i jak juz dochodze do prawdziwego sensu tego watku, to u mnie jest zawsze zla pora, np. teraz moge powiedziec "dzien dobry" I na koniec pozytywnie - rodzice przyslali mi moje ulubione rekawiczki, ktore kupilam sobie rok temu i zostawilam w Polsce, w mojej naiwnosci uwazajac, ze jade do cieplych krajow Ale teraz mi przyjemnie i cieplutko w rece Tak wiec pozostaje mi powiedziec "Dziendobrywieczor wszystkim!" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jak tylko widze tytul tego watku... 25.07.04, 23:43 U nas za chwile poniedzialek, wiec dobranoc drogi panie. Nam nie potrzeba juz rekawiczek , od srody bedzie lato w Szwecji )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jak tylko widze tytul tego watku... 26.07.04, 00:33 A u nas ciepla noc lipcowa,a wiec dobranoc drogie Panie tez))) ml Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.08.04, 02:04 no i kto tu bije rekordy nocnego markowania???? Europa mowi dobranoc. Mamy prawdziwe lato. Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.08.04, 03:45 no to ja gasze swiatlo. U nas wreszcie doszla temperatura do normy umozliwiajacej oddychanie w nocy bez pomocy maski tlenowej ) narescie mozna spac przy otwartych oknach )) ide wczenie do lozka bo ostatnio zawalona jestem wszystkim az po uszy i to mnie wykancza - ja lubie byc leniem )). a teraz lewo zipie i tyle. Dobranoc Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dobranoc drogie Panie.. 06.08.04, 03:46 Dobranoc Europie,bo Kanada jeszcze siedzi przed komputerem Odpowiedz Link
abere8 Re: Dobranoc drogie Panie.. 04.09.04, 00:56 A ja przekornie powiem "Dzien dobry!", bo u mnie juz sobota cala geba Moze jeszcze ktos z Antypodow sie dolaczy? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 10.09.04, 23:28 Jutro wstaje bladym switem i jade sie byczyc w luksusach SPA. Ma mnie to odmlodzic i dodac wigoru na nastepny tydzien. Dobranoc Europa, Ameryka niech rozpoczyna mily weekend, a NZ I Australia - pobudka psia krew. (Japonia nam sie zgubila Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 10.09.04, 23:41 Asia, tylko nie wroc do wieku niemowlecego! od tego odmladzania! A na serio - niech ci dobrze tam bedzie! ps. dzis w autobusie jechalam razem z grupa szwedow (dzieci mialaly koszulki z napisem stocholm, wiec chyba szwedzi?) i ... Asia, jestem pelna podziwu, ze znasz ich jezyk! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobranoc drogie Panie.. 11.09.04, 00:03 Dziekuje, odmlodze sie o jakies piec lat Dzieci w Londynie w koszulkach z Sthm? Moze one po chinsku mowily? Natti natti Nie wstane ju.. dzis Odpowiedz Link
asia.sthm Jeszcze nie dobranoc, ale 11.09.04, 22:02 chcialam wam pokazac gdzie bylam. Troche dziwna maja strone..nie widac okolicy, widoku ze wzgorza na wode i las, a to wazne, kiedy sie siedzi na zewnatrz w kamiennych baliach z goraca woda. Podobno w zimie przyjemniej.. Jestem po tych japonskich kapielach, parowkach oczyszcona i ugrzeczniona na nowo.Sam miodek w sobie mam. www.hasseludden.com Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jeszcze nie dobranoc, ale 11.09.04, 22:07 Tamten link niedobry, tem powinien sie udac www.hasseludden.com Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jeszcze nie dobranoc, ale 11.09.04, 22:13 Niestety, los mi daje probe na wytrzymalosc. Jestem spokojna po medytacji. Nie przeszkadza mi wcale ta glupia zlosliwosc glupich linkow. Jesli chcecie zajrzec na te glupia uparta strone badzcie uprzejme wklepac to manualnie. Ja jestem wcale nie podirytowana Odpowiedz Link
tamsin Re: Jeszcze nie dobranoc, ale 11.09.04, 22:35 no ale co tam ci robili?? ja uwielbiam takie cus ) dawaj szczegoly wizyty bo sama mysl mnie relaksuje ) Odpowiedz Link
tamsin Re: Jeszcze nie dobranoc, ale 11.09.04, 22:40 aha, jeszcze jedno pytanko.. ile lat ubywa??????? musze sobie jakas taka wizyte zamowic, ale nie wiem czy szarpnac sie z kasa i odjac sobie od razu 10 lat, czy moze ostroznie i tak po 2, 3 latka sobie odejmowac co miesiac ) Odpowiedz Link
asia.sthm :-))))))) , :-)))))) , :-P 11.09.04, 23:30 Zrujnowac sie mozna tym odmladzaniem, ale w ten sposob naprawde warto. W Hasseludden sprzedaja abonament na 10 wizyt i faktycznie za kazdym razem pyka lekko jakies 2-3 lata do tylu. My tzn 22 kobiety pracujace w Kvinnojouren jako wolontariuszki zostalysmy tam zaproszone w ramach takiego duchowo cielesnego wsparcia zebysmy silne i zdrowe byly. Wiec tak: zdrowe sniadanko na powitanie kimono, kostium kompielowy + kapcie japonskie rytualne mycie calego ciala z masazem + polewanie rytualne woda z drewnianego cebrzyka. Kapiel garaca na zewnatrz lub w piwniczkach lub jedno i drugie sauna parowa Sauna normalna na ugotowanie w stylu iksi kaksi perkele Plywanie w duzym cieplutkim basenie + lagodna muzyka + lezakowanie. Lunch z piedziesieciu osmiu dan po japonsku Na zyczenie do wyboru: masaz klasyczny, aroma, shiatsu czyli tradycyjny masaz otwierajacy przeplyw energii w czlowieku, balansowy masaz dla ciala i duszy. harmonia twarzy czyli wszystko: czyszczenie, enzymowe skrobanie i akumpresura, maseczki z najroznieszych specjalow, balans twarzy czyli dusza ma byc widoczna na gebie. harmonia glowy ( cos dla ciebie!!)czyli akupresura + laskotanie z olejkiem. luksusowe potraktowanie oblicza czyli natural lifting (?) + stymulacja i masaz dekoltu. i wiele innych pomyslowych bajerow: skubanie farbowanie tego i owego gdzie sie chce., body scrub i algi na kazda potrzebujaca czesc ciala. Kto by chcial to wszysko zrobic bankrutuje jak nic. Mnie starczyl masazyk i oklepanie po tych wszyskich kapielach i saunach. Juz samo otoczenie i muzyka dodalo mi energii. Wracamy tam wszystkie za rok na poprawiny )) Odpowiedz Link
kendo Re: :-))))))) , :-)))))) , :-P 12.09.04, 16:48 ..ale Cie szczescie Aska spotkalo.... hmmmm.....tez tak bym chciala, ale czemu maja takie drogie te SPA???? probuje sie ratowac domowymi sposobami) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dobranoc drogie Panie.. 11.09.04, 06:50 Wyglada na to,ze dzisiaj to ja zgasze swiatlo.U nas zimno sie robi,na polnocy Alberty spadl juz snieg.Dziwne to troche bo u nas dopiero po zniwach.Z Polski pamietam,ze zniwa to w lipcu,a tutaj we wrzesniu.Naszym forumowym zwyczajem znowu jestem zdziwiona))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 15.09.04, 02:31 No to ja dzisiaj chyba zgasze swiatlo na forum, babeczki nie zapomnijcie glosowac na albumie. Dobranoc ) Odpowiedz Link
asica74 Re: Dobranoc drogie Panie.. 16.09.04, 01:47 to ja dzis gasze swiatlo dla europy... ziewajac szeroko, zycze wszystkim dobrej nocy... ps. ale sie rozpisalyscie! lubie tak wrocic do kompa i znalesc tyle nowych rzeczy Odpowiedz Link
dorkalesk Re: Dobranoc drogie Panie.. 16.09.04, 02:24 oops chyba jestem ostatnia na tej polkuli dobranoc wszystkim zatem Odpowiedz Link
tamsin Re: Dobranoc drogie Panie.. 26.09.04, 03:59 no to ja ostatnia chyba na forum dzisiaj (u mnie jeszcze jest sobota), mowie dobranoc i gasze swiatlo ) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dobranoc drogie Panie.. 25.10.04, 06:20 Dobranoc wszystkim,wszystkie katy przejrzalam,pusto i glucho,ostatnia zamykam i gasze swiatlo))) Odpowiedz Link
kendo Re: Dobranoc drogie Panie.. 26.11.04, 22:50 na mnie juz niestety czas.... Dobranoc Wam..pikantnych snow zycze)))))))))) Odpowiedz Link