Dodaj do ulubionych

Album..ratunku

13.10.04, 21:00
Nie umiem okazuje sie skasowac Full size i boje sie ze zatkam wszystko.
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:02
      a co masz na full size? bo tylko jezeli klickniesz na zdjecie i ono sie
      powieksza na nienormalny rozmiar z ramka u gory: delte full size only, to wtedy
      mozesz to zrobic.
      • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:05
        Jak zdjecie mi sie powieksza i klikam delite to skasowalam zdjecie .
        Zadne delite full size only sie nie pojawia.
        Wejdz moze na dzieci i zrob to za mnie. Boje sie dac wiecej.
        Przepraszam i dziekuje smile)))
        • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:08
          zrobione smile) ale masz naprawde udanego kawalira smile)) a czemu taka marynarska
          czapka?
          • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:11
            smile))
            nie marynarska tylko STUDENCKA.
            Czy moge powiesic wiecej i czy przy wieszaniu bedzie moze to glupie delite FS
            only?
            • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:15
              moze "delete FS only" zrobic w kazdym momencie, a ile miejsca zostalo w albumie
              mozna zobaczyc na dole w prawym rogu, jest tam % zajety. Chyba obecnie 33%,
              wiec wieszaj smialo co sie da smile)
              u nas studenci tez maja specjalne czapki oprocz tego habitu co nakladaja, ale
              one sa takie rogowate a nie marynarskie wink) bylam zaproszona na mature dwa
              lata temu i wkrecilam sie wsrod studentow wlasnie jak podrzucali na zakonczenie
              swoje czapki, fajnie bylo smile)
              • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 21:17
                Dzieki , to ide sie meczyc z technika smile))
              • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:12
                Wasi studenci maja fredzelek na nosie, nasi bardziej:
                - Lody, lody ,lody smietankowe,
                Tu tradycja jest zupelnie inna.
                Najpierw uroczystoc w szkole bez widowni, lunch z szampanem i wypuszczaja cala
                chalastre na zewnatrz gdzie dzikie tlumy czekaja z plakatami zeby sie jakos
                odnalezc.Cmok cmok i mlodziedz wsiada do udekorowanych ciezarowek lub innych
                odkrytych aut aby odbyc korowod po miescie.Polega to glownie na glosnej muzyce
                i pryskaniu sie nawzajem szampanami i innymi trunkami.
                Rodzina wraca do domow i czeka na przybycie mlodych.
                Jak widac moj sie przebral, zeby odzienia nie zniszczyc i po prysznicu znow
                jako elegancik wystepowac.

Ps. Delete FS only u mnie nie istnieje smile)))
                Nauczylam sie czwartego slowa po finsku: Kitos = dziekuje smile))
                • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:22
                  szampan u nas nie przeszedl by bo mlodziez nie moze pic przed skonczeniem 21
                  lat!!
                  a terez ten full size smile jak klikasz na zdjecie czy ono sie powieksza????
                  • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:26
                    Powieksza sie , a potem istnieje tylko delete. Pamietam jak wieszalam sie w
                    albumie zalozonym przez kogos innego to bylo. Teraz zalozylam album sama i nie
                    mam tego. Czy to jest powod, czy ja osleplam to nie wiem smile)
                    • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:27
                      a ten delete jest na dole czy na gorze???
                      • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:30
                        na dole i jak prztykne to wszystko kasuje.
                        • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:32
                          nie ruszaj tego na dole!!!!!! jak zrobi sie ten obrazek taki duzy, to nie
                          widzisz tego "delete full size only" nad nim. Podjedz w prawa strone aby
                          dotrzec do calego zdjecia i wpatruj sie co jest NAD zdjeciem. Mow szybko co
                          widzisz wink)
                          • asica74 Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:37
                            OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

jaki fajny ten asiowy syn!

Asia, wlasnie sobie pogladalam... mniam mniam smile))

Chyba duma cie rozpiera,prawda? Takie chlopaki to nie byle co!

Asia, tylko nad kilkoma masz znaczek, : full size, u gory w prawym rogu.
                            kliknij poczekaj az sie otworzy i wtedy dopiero masz opcje: deletye full size
                            only. Tamsin ci to slicznie juz powiedziala, ja jej tylko pomagam

ps. dziewczyny wielki dzis dzien w mym zyciu: pieke moj pierwszy bochenek
                            chleba... niemal rycze ze wzruszenia smile
                            • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:43
                              Gratulacje, ale my tu dzis musimy poswietowac.
                              Pierwszy chleb Asicy tez trzeba uczcic.OOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Tamsin znalazlam !!! Kitos kitos kitos bardzo (musze sie tego "bardzo" nauczyc,
                              mam nowa finska szwagierke )
                              Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Zdjecia sie poprzesuwaly w kolejnosci. Czy to
                              ja tak zrobilam czy to samo tak?
                              • asica74 Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:45
                                to nic, tak sie wlasnie robi jak sie zmienia wielkosc zdjecia. W albumie jest
                                opcja, by zmienic kolejnosc, ale jakos nie moge dojsc jak sie to robi
                              • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:46
                                one sie tak przesuwaja w kolejnosci, ale mozesz je sobie poukladac jak chcesz,
                                chyba trzeba je zlapac "myszka" i przesunac.
                            • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:44
                              Asica gratulacje z powodu pierwszego bochenka chleba smile) lzy na taka okazje sa
                              bardzo odpowiednie, nie bedziesz soli potrzebowala aby pierwszy kasek zjesc smile)
                              • asica74 Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:52
                                juz mu brazowieje skorka... o mamo! to jest po prostu cudowne!

Przy okazji mam okazje, poczuc sie jak Asia: ona jest dumna z syna a ja z
                                bohenka chleba...

no no ni ma rownosci na tym swietje, ni ma
                                • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:54
                                  moze temu bohenkowie powinnas dac jakies imie??? bogdan na przyklad wink)toz to
                                  twoj pierwopieczny smile)
                                  • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:58
                                    popieram : Bohdan koniecznie !

Az sobie ekran oplulam
                                    • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 23:01
                                      Asica, nie zapomnil zrobic zdjecie Bohdanowi i pokazac nam go w albumie!!!!!
                                      • asica74 Re: Album..ratunku 13.10.04, 23:12
                                        ha! transatlantycki telepatyczny wieczor! zdjecie juz jest! smacznego
                                        dziewczeta!
                                        • tamsin Re: Album..ratunku 13.10.04, 23:14
                                          Asica, mozesz byc dumna smile) wyglada niesamowicie apetycznie!
                                        • asia.sthm Asiowy chlebek Bohdan 13.10.04, 23:17
                                          Jaki piekny, jaki udany i jak pachnie...
                                          To co festujemy ?
                                      • asica74 Re: Album..ratunku 14.10.04, 00:28
                                        ponioslo mnie i dokleilam jeszcze dwa zdjecia: teraz bedziecie wiedziec juz
                                        wszytsko: jak do was pisze i jak zagadniam faceta do prasowania...
                                        • asia.sthm Re: Album..ratunku 14.10.04, 00:35
                                          Mam taki sam komputer, musze jeszcze barek pod biurkiem zaistalowac.smile))
                                          No i moj M nigdy nie prasowal i prasowac nie bedzie. Uraz ma.
                                • asia.sthm Re: Album..ratunku 13.10.04, 22:56
                                  O matko ale zapachu narobilas ...
                                  Asiu, moze ty bedziesz miala wiecej synow i corek niz ja?
                                  I co to za rownosc? U mnie juz kram zamkniety a przed toba wszystko.
                                  3* blizniaki na ten przyklad moga sie trafic.
                                  • asica74 Re: Album..ratunku 13.10.04, 23:14
                                    teraz to ja oplulam ekran! blizniaki powiadasz? moze i tak, w zaleznosci co
                                    przylosc niesie.
                                    • asia.sthm Blizniaki 13.10.04, 23:19
                                      Nie pluj darami bozymi w ekran..
                                      Powiedz jak Bohdan smakuje..
                                      • asica74 Re: Blizniaki 13.10.04, 23:57
                                        Wlasnie skonczzylam trzecia kromke Bohdana z dzemem truskawokowych! dziewczyny
                                        zostawialam wam nieco! czestujcie sie!
                                        • asia.sthm Bohdan ach ten Bohdan.. 14.10.04, 00:37
                                          Zostalo jeszcze? Ja swoj kawalek na rano sobie schowam.
                                          Ide spac , dzieki za wszystko.
                                          • asica74 Re: Bohdan ach ten Bohdan.. 14.10.04, 00:40
                                            zapakuje ci na sniadanie

dobranoc
                                            a
                                            • tamsin Re: Bohdan ach ten Bohdan.. 14.10.04, 02:22
                                              Asica, oprocz udanego Bohdana masz rowniez udanego chlopaka, ktory na dodatek
                                              prasuje!!! No ale dlaczego ty nigdy nie pokazujesz swojej dziurki miedzy
                                              zebami??????
                                              • szpulkaa Re: Bohdan ach ten Bohdan.. 14.10.04, 10:28
                                                zakochalam sie... w Bohdanie!smile)))))
                                                asica, super ten chlebek ci wyszedl!!!smile oczywiscie nie sam tak sobie wyszedl,
                                                ale dzieki twojemu talentowi wrodzonemu, zdolnosciom nabytym, etc... coz ja moge
                                                rzec - tez bym chciala tak piecsmile
                                                asia.sthm, gdyby ten twoj syn byl starszy, albo lepiej - ja mlodsza, no i gdybym
                                                nie byla juz zakochana, to tez bym sie mogla zakochacwink) smieszne te matury, w
                                                kazdym kraju inne, ale zawsze bardzo radosnesmile chociaz nie chcialabym tego
                                                przezyac raz jeszcze.... zwlaszcza tego stresu przedwink
                                                • tamsin Re: Bohdan ach ten Bohdan.. 14.10.04, 21:23
                                                  A pomyslalyscie dziewczyny ze jak mamy tutaj tyle "swiezych" mezatek, to pewnie
                                                  nam na forum dzieci sie posypia za jakis czas?????? Ty Asica juz masz fajne
                                                  imie Bohdan zaklepane, jakby ci sie cos oprocz bohenka chleba przytrafilo wink)
                                                  Ale reszta niech sobie zaklepuje co fajniejsze imiona za wczasu bo potem nie
                                                  bedziemy sie klocic ze ktos tez chce miec Bohdana wink))
    • asia.sthm Re: Album..ratunku 14.10.04, 21:55
      A ja zawsze bede wam zawracac glowe!Ratunku , nie moge zobaczyc zadnych zdjec.
      Puste klatki tylko.
      Kto popsul? Czy tylko u mnie popsute? Wczoraj dzialalo.
      Lisci nie widzialam , nowych zwierzat nie widzialam.sad(((
      • i.p.freely Re: Asia, cos tu nie gra 14.10.04, 21:59
        tylko nie wiem ktorego konca sie czepic.
        • i.p.freely Re: Asia, sprobuj 14.10.04, 22:11
          oczyscisc "temporary files". Jesli masz XP kiliknij na "TOOLS" - jest na gorze,
          potem na "delete cookies", nastepnie na "delete files" no i wreszcie na "delete
          history". Moze masz zbyt wiele chlamu.
          Jesli to nie pomoze. Turn off the computer and reboot - tylko nie przyciskiem.
      • tamsin Re: Album..ratunku 14.10.04, 22:01
        Niczego nie widzisz czy tylko tego nowego? bo ja widze, wiec moze tylko u
        ciebie popsute? juz widzialam i tego fajnego kotka, pieska tez. A nawet jest i
        chipmank i moj ulubiony szczurek: opossum smile) Bardzo ladne jesienne dekoracje
        tez sa: wolaj speca niech ci reperuje obrazki smile)
        • asia.sthm Re: Album..ratunku 14.10.04, 22:05
          Cholera zadnych nie widze ani nowych ani starych. Wylogowalam sie i zalogowalam
          i g...o.
          Dobrze ze wczoraj zdazylam sie zaznajomic z Bohdanem smile)))
          • i.p.freely Re: Album..ratunku 14.10.04, 22:13
            Co sie dzieje??? Ja wchodze i wychodze i ... wszystko widze. Moze server..???
          • asica74 Re: Album..ratunku 14.10.04, 22:23
            Asia a moze sliczny zalozyl jakies nowe firewall?
            • asia.sthm Re: Album..ratunku 14.10.04, 22:45
              Sliczny nie rusza mojego kompa, M rusza, ale wypiera sie ze cos zmajstrowal.
              Wylaczylam po kolei cale tatalajstwo, wlaczylam, obejrzalam zwierzeta smile))
              Jesien pokazala cztery fotki i zgasla cala reszta. Powtorzylam caly proceder,
              ale jesieni juz sie boje otwierac. Moze jutro samo sie zreperuje, ja juz nie
              mam sily do tej techniki. smile)
              W pracy popsul mi sie Excel, przestal liczyc, ale okazalo sie ze kropka sama
              przeskakuje z Automatiskt na Manuelt i co noc tak robi kiedy zaczyna sie
              Backup.
              Glupie wierszyki z tego wszystkiego mi sie przypominaja.

Mistrz rozkroku i zwisu
              nigdy nie pil kumysu..

Dzieki dziewczyny, jak wy ze mna wytrzymujecie?
              • asica74 Re: Album..ratunku 14.10.04, 23:11
                czasami jest ciezko, ale zaprawiamy sie w bojach... co nie dziewczeta?#
                • asia.sthm Pociecha na dobranoc. 14.10.04, 23:52
                  Pyta mężczyzna w sklepie?
                  - Czy jest cukier w kostkach?
                  - Nie
                  - A inne tanie bombonierki dla teściowej?

Drogie panie, ide snic o Bohdanie...tralalala
                  • tamsin Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 04:14
                    tys sie chyba zakochala w Asicy Bohdanie smile)
                    • asia.sthm Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 10:38
                      A co, nie wolno ?
                      Zreszta milosc zostala juz skonsumowana . Czekam teraz na dwupiecznego smile))
                      • asica74 Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 16:44
                        Asia, Tamsin i wszystkie inne zainteresowane; juz upieklam i drugi, a bedzie
                        jeszcze i nastepny! Ciastek nie umien piec, a Bohdany mi wychodza.

Asia nie placz, jak przyjedziesz upieke ci taki jeden na powitanie, nawet
                        ziarek dyni don nasypie, a drugi do torby i do domu. Moze byc?
                        • frankie36 Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 16:47
                          Szwagierka zapowiedziala,ze udzieli mi lekcji pieczenia chleba,troche sie tego
                          balam,a tu brosze Asi takie piekne bohdany wychodza to i moze ja sie odwaze?
                          Tylko skad ja na to wezme czas?Asiu ile to cale pieczenie zajmuje?
                          • asica74 Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 17:20
                            frankie, gdybym wiedziala, ze nie jest to takie wcale trudne, to juz dawno bym
                            sie za to wziela. Samo pieczenie zajmuje raptem 40 min. Przygotowanie ciasta w
                            pierwsze fazie - ok 10 min, trzeba je dobrze wyrobic, potem odstawic na
                            godzine, potem jeszcze raz krotko wyrobic, wlozyc do formy, odstawic by
                            sie "zsiadlo" na ok 15 min i do piekarnika. Wiesz ja w miedzyczasie robie inne
                            rzeczy typu pranie etc, wiec to i tak szybko wychodzi.

A musze wam powiedziec cos jeszcze dobrego: Misiu, co to za chlebem ze sklepu
                            wcale nie przepada, to kroi sobie kromeczki i wcina. Wiec cos w tym musi byc
                        • tamsin Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 16:48
                          Asica, dwa Bohdany i do tego z ziarenkami dynii, toz to zachodzi na
                          rozpuste!!!!!! smile)
                          • asica74 Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 17:21
                            zachodzi, zachodzi a jakze! ale ona po deszczu i tak lata, i przez tyle lat sie
                            nie rozpuscila, wiec dwa bohdany jej nie zaszkodza smile

tobie tez upieke, nie placz! Ze sloneczikiem lubisz?
                            • tamsin Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 17:25
                              dla mnie bohdan moze byc bez dodatkow, lubie takie "naturel" wink)
                              • asica74 Re: Pociecha na dobranoc 15.10.04, 17:31
                                o to dobrze sie sklada, bo ten naturel juz mam dwa razy przecwiczonysmile
                                te z dodatkami (bo w planei sa dynie, sloneczniki olivki etc, a takze chleby z
                                pomirami i innymi cudownosciami...) sa jak na razie do wyprobowania.

musze powiedziec, ze oprocz koncertu Kultu, to fakt pieczenia chleba nadaje
                                memu zyciu sens smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka