mulinka 03.11.04, 22:19 ja po cichutku, bo falszuje ale zyczenia szczere!!!1 ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semantics Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:31 to ja sie dolaczam do falszowania! Odpowiedz Link
tamsin Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:32 ja tez spiewam, chociaz mnie w liceum z choru wywalili ) Odpowiedz Link
syswia Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:36 hi, hi, a ja tak falszuje, ze sciany pekaja)) i tez mnie wywalili z choru, ale w podstawowce (pan najpierw sie zapalil, bo ponoc mam dosc rzadko spotykany glos, a potem mi powiedzial: Taaaa, dziecko, ty to sobie lepiej idz do domu i mozesz juz wiecej nie przychodzic...) Odpowiedz Link
tamsin Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:39 u mnie w liceum nikt sie nie zglosil na ochotnika do choru, wiec wszyscy obowiazkowo "zostali zapisani" z calej mojej klasy. Pani usiadla z nami przy fortepianie, i po kolei przesluchiwala nas, kazdy sie nadawal po tym ..tra la la la la..Jedynie ja zostalam wyproszona za drzwi ) Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:37 a ja jak tylko zaczynam spiewac,to moj syn juz prosi zebym skonczyla. Ale sto lat zyczyc moge! Odpowiedz Link
frankie36 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:41 Mopsik sie odzywa,przepraszam jaka okazja.Bo ja kuchnie maluje i tak dogladam z doskoku,chyba mopsik cos przeoczyl. Ale glosnym ,z calej piersi :Niech jej gwiazdka pomyslnosci,nigdy nie zagasnie.)) Odpowiedz Link
asica74 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:44 to ja na jemeienina janielice wysylam, by tak spiew anielski sie rozniol po okolicy! Sto lat dla Sylwi!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:45 ten spiew anielski co uslyszalas to moj ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:46 W zwiazku z tym, ze Eryczysko mi dzisiaj powiedzialo, ze sie we mnie nie zakochal ze wzgledu na moje mozliwosci wokalne, dolaczam sie pelna piersia, najmniej falszujac jak tylko potrafie [nie wiem czy fogole jest to mozliwe :o)] STO LAT! Mnie z choru nie wyrzucili, ale duzo juz ludzi mi dalo do zrozumienia, zebym nie spiewala...zreszta, glucha nie jestem i wiem, ze glosu spiewaczki operowej nie mam... Ale wiecie co? Jak wypijemy po maluszku, to nam to przestanie przeszkadzac. Ja stawiam miodzik. Nienajgorszy, bo dwojniaczek. Polski. Kto lubi grzany, a kto na zimno, reka w gore... Mam jeszcze sok malinowy jakby kto chcial do miodziku... Sto lat..sto lat... niech zyje zyje nam... Odpowiedz Link
tamsin Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:47 tak, a Mulinka tutaj narobila pasztecikow na przegryzke, w sam raz do tego miodu ) Odpowiedz Link
syswia Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:48 O kuna, to ja bede upita zanim munz sie zjawi w chalupie! Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:49 no wlasnie! treba za zdrowie solenizantki wypic! Mijaczek ,ja biore grzanca Odpowiedz Link
frankie36 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:48 Gitare przytaszczylam,dziewczyny na raz,dwa,trzy zaczynamy...... Odpowiedz Link
tamsin Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:49 no to na glosy zaczynamy...STOOOOOOOO LAAAAAT STTTTOOOOOOOOOOOOOOO LATTTTT Odpowiedz Link
mijaczek Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 22:54 Dobra, sluchajcie Zrobilam grzance i zimny tez w szklanicach stoi. Bierzcie szybko, zanim Eryczysko froci, bo jak froci i zobaczy, to fszystko wypije. On kocha miodzik! No to siup! Syswia! Twoje zdrofko! Raz! Odpowiedz Link
syswia Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 23:00 Hej, juz denko w mojej szklanicy widac... Bedzie dolewka? Odpowiedz Link
mulinka Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 23:00 i na druga noge, co bysmy krzywo nie chodzily sto lat! Odpowiedz Link
mijaczek Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 23:05 Syswia! Dla solenizantki [czy jak to sie tam wola] zawsze jest dolewka. Ja polewam, bom pewnie i tak najmlodsza z towarzystwa...ale sie nie migam. I oto nastepna kolejeczka wyszla z mikrofali. Grzance sa dobre na jesien. Sluchajcie, znalazalm w garazu jeszcze 9 zywczykow 0.5l ktos sie pisze? Na druga nozke! Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 23:32 CHOLERA !Ja to zawsze musze w polowie imprezy wychodzic! Wlasnie mi sie dzieciak na jedzonko budzi. No to pa kobitki,jutro zdacie relacje.Jak Wam kac pozwoli. Odpowiedz Link
izabelski Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 03.11.04, 23:40 i ja tez poscpiewam niech jej gwiazda pomyslnosci nigdy nieeeee zagasnieeeeee.. Odpowiedz Link
myszka888 Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 04.11.04, 04:59 Dolaczam sie: Sto lat! sto lat)) Wszystkiego najlepszego, Syswia)) Odpowiedz Link
brookie Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 04.11.04, 08:48 Ale mnie tu uroczystosci ominely. Stooo lat Syswia! Spiewam lekko ochrypnietym glosem, bo wczoraj sluchalismy Kapeli Czerniakowskiej i przy okazji pofalszowalismy nieco. Odpowiedz Link
szpulkaa Re: spiewamy STO LAT dla Syswii!!!! 04.11.04, 09:02 z opoznieniem, ale pelnym zaangazowania falszem, specjalnie dla Ciebie Syswia!: STO LAT, STO LAT!!!! Odpowiedz Link