gherarddottir 06.01.05, 17:59 Bardzo dlugo mnie nie bylo i widze ze mam straszne zaleglosci w czytaniu wiec teraz znowu bede malo aktywna przez najblizsze trzy dni czytajac to co wyprodukowalyscie!)) Najlepszego w Nowym Roku!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:07 oj to powodzenia!!!! dorinka, wczoraj dziewczyny nastukaly TYLKO 400 postow. Mnie nie bylo caly dzien, i jak przyszlam to kolanowki mi opadly... chyba czas zatrudnic .... kogos kto bedzie robil streszczenia watkow A gdzie slonce bywalo? I jak sie czuje? Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:21 to ja chyba nie mam szans zeby sie wyrobic z czytaniem, ale bede sie starala. Nie bylo mnie dlugo bo mialam mala przeprowadzke. Jestem teraz w Oslo. Mama byla na swieta wiec troche zajeta bylam. serdecznosci, acha wkleilam zdjecia ze swiat Odpowiedz Link
aneta05 Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:08 To i ja sie przywitam - (nowa) Aneta jestem. Ominela Cie wczoraj moja impreza, ale jeszcze sie sernik uchowal i cos mocniejszego tez...to juz podaje. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:22 to dawaj raz dwa ja tu o suchej gebie siedze ))witaj!skad jestes? Odpowiedz Link
aneta05 Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:23 gherarddottir napisała: > to dawaj raz dwa ja tu o suchej gebie siedze ))witaj!skad jestes? Juz serwuje prosto z Manhattanu. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:23 wlasnie tam lece bylam na chwilke i az oniemialam!!!! dodalam w galerii swiat jedno zdjecie z mezulkiem i lece ogladac dalej! Odpowiedz Link
bibi1 Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:47 Dorinka,Ty powiedz mezowi,ze ma dzisiaj wolne, bo nadrobienie zaleglosci cala noc Ci zajmie na mu beton a partia tez Cie potrzebuje... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Wrocilam.... 06.01.05, 18:51 wlasnie powiedzialam ze milosc miloscia ale partii tez sie cos nalezy hahaha Odpowiedz Link