cobaea 30.01.05, 13:59 25 tys na liczniku bedzie. Taka ladna oraglutka liczba! Kto staje do plowania? Chyba sie wypisze, bo cosik kuleje i moge nie nadazyc za partyjnymi przodowniczkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semantics Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 14:02 uj uj! rzeczywiscie! To ja szybko lece pod pryszczyc i wracam na czajnika! Odpowiedz Link
asica74 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 14:06 jestess pewna czy to dobry pomysl z tym prysznicem? Nie pamietasz jak Tamsin poszla do kuchni ny zrobic herbate i bylo juz po ptokach? Odpowiedz Link
cobaea Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 15:12 HE he, na pewno zdazyla Za to ja na pewno nie zdaze. Bo wychodze Odpowiedz Link
semantics Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 15:27 no zeby pozniej nie bylo ze semi licznik popsula znowu ) Odpowiedz Link
tamsin Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 19:58 wrocilam a tutaj jeszcze nikt numerka nie zdobyl! ehh a ja znowu musze wychodzic, no nic moze jak wroce to sie zaczaje. Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 20:11 tak tu dzisiaj cicho, moze mnie sie uda przyczaic... Odpowiedz Link
aneta05 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:51 dzis to wolno idzie..nie ma nas przy niedzieli przy kompach? Odpowiedz Link
bibi1 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:52 nawet nie przeczytalam co tu napisalyscie,ale moze dzieki temu trafie Odpowiedz Link
aneta05 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:53 no i juz po..a komu sie udalo? Odpowiedz Link
bibi1 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:54 jak pisalam post,to brakowalo 3, a jak wyslalam,to byl 1 po Odpowiedz Link
aneta05 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:54 ja mialam 2 przed i 2 po, no to nie my a ja obiad poswiecilam Odpowiedz Link
mulinka Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:57 na moim liczniku Anetko, twoj post w "prowokacyjnym pytaniu" byl 25 ooo to moze warto bylo ten obiad spalic? Odpowiedz Link
aneta05 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 22:04 mulinka napisała: > na moim liczniku Anetko, twoj post w "prowokacyjnym pytaniu" byl 25 ooo > to moze warto bylo ten obiad spalic? > O tak??? ale teraz bede glodna!!! Odpowiedz Link
aneta05 Re: juz za chwileczke, juz za momencik 30.01.05, 21:54 kurka...obiad spalilam przez to oczekiwanie, teraz to juz papiery rozwodowe jak w banku!!! Odpowiedz Link
bibi1 Ulkaa, Aneta, Dorinka 30.01.05, 21:58 widze,ze puisalyscie w tym samym czasie, wiec wystapie w roli jurora i oglaszam Was zwyciezczyniami nie bylajakiego NUMERKA !!! musztardowy,bacznosc! polewoj Odpowiedz Link
aneta05 Re: Ulkaa, Aneta, Dorinka 30.01.05, 22:03 ala Ty sie tez udzielalas wiec dopisuje Cie do listy... Odpowiedz Link
bibi1 Re: Ulkaa, Aneta, Dorinka 30.01.05, 22:10 taka okraglutka cyferka! jubileusz taki! a tu tak cichutko?! jutro posypia sie komentarze... he he partia zaspala! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Ulkaa, Aneta, Dorinka 30.01.05, 22:10 Bibi , dzieki , ze jestes czujna ) Hura, hura!!! A ja to zupelnie przez przypadek, ))))))) Zdrowko, dziewczynki ! Odpowiedz Link
jollyvonne Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 21:58 Przegapilyscie?!?!?!? Skandal!!! Ja mam wymowke, bylam zajeta innym watkiem, mozliwe tez ze sie wcielam miedzy wodke i zakaske ... Czyzby zdobywca 25-tysiecznika mial zostac anonimowy? jollyvonne wezmy sie do roboty i zrobmy 26'000 Odpowiedz Link
ponponka1 Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 22:08 jollyvonne napisała: > Przegapilyscie?!?!?!? > Skandal!!! > Ja mam wymowke, bylam zajeta innym watkiem, mozliwe tez ze sie wcielam miedzy > wodke i zakaske ... > Czyzby zdobywca 25-tysiecznika mial zostac anonimowy? > > jollyvonne > wezmy sie do roboty i zrobmy 26'000 > A po czy poznac kto zdobyl kolejne tysiace???? Bo j jakos tego nie lapie Pozdrawiam z Polski Odpowiedz Link
bibi1 Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 22:12 Ponponka,napewno pracujesz w firmie komputerowej? odpowiedz na Twoje pytanie:po liczniku Odpowiedz Link
ponponka1 Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 22:19 bibi1 napisała: > Ponponka,napewno pracujesz w firmie komputerowej? > > odpowiedz na Twoje pytanie:po liczniku nie pracuje w firmie komputerowej ))) posty pokazuja mie sie w formie drzewka i nie ma przy nich zadnego licznika. Licznik jest tylko przy nazwie forum )) Zatem skad moge wiedsziec kto zdobyl tysiecznik??? Pozdrawiam z Polski Odpowiedz Link
mulinka Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 22:29 ponponko buziak! patrzymy na tamten licznik (a nawiasem mowiac, to i Ty i Bibi jestescie jak sie doczytalam "6" z 33 nie ma sily, musicie sie dogadac ; stawiam flaszke, ze tak bedzie Odpowiedz Link
ponponka1 Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 30.01.05, 22:40 mulinka napisała: > ponponko > buziak! > > patrzymy na tamten licznik > > (a nawiasem mowiac, to i Ty i Bibi jestescie jak sie doczytalam "6" z 33 > nie ma sily, musicie sie dogadac ; stawiam flaszke, ze tak bedzie No i wszystko jasne - tu nie ma zadnej techniki, tylko organoleptyka - czyli wpatrywanie sie w licznik...jakie to proste ))) Tylko ja nie mam cierpliwosci...hehehehheh a ja doszukiwalam sie jakichs mechaniczno-technicznych podstepow ...hihihihi ;0) Cmok z Polski (jaki smok????) Odpowiedz Link
monhann2 Re: niedziela z Pankracym konczy sie krecic 31.01.05, 17:57 Dziewczyny, bo juz zgupialam, gdzie jest ten caly 'licznik'? I skad wiecie, kto wygral wyscig????? Prosze oswieccie mnie.... Odpowiedz Link
jollyvonne Re: bibi jest 6-1 31.01.05, 14:41 mulinka napisała: > (a nawiasem mowiac, to i Ty i Bibi jestescie jak sie doczytalam "6" z 33 > nie ma sily, musicie sie dogadac ; stawiam flaszke, ze tak bedzie Niestety mulinko, bibi miala niemoc matematyczna w pierwszym liczeniu i jest 6- 1 czyli 5. A ja sie wcaiz nie moge dopytac jak to jest z "3"? Tak jednym slowem, jak 6 jest nauczyciel to 3 jest - no wlasnie CO??? Ponponce zostaje calkiem niezle grono przyjaciol tutaj, zodiakalny_kot, bietka1, Sylwek, no i Ty tez 6. Ja zapoluje na numerek 33'333 jollyvonne Odpowiedz Link
st0krotka Re: bibi jest 6-1 31.01.05, 18:03 Jollyvonne, zgadzam sie z twoja teoria o wiecznym uczniu, podpisuje sie pod tym... Odpowiedz Link