jollyvonne 12.02.05, 20:31 To juz koniec, wieszam sie, dzis, nieodwolalnie jollyvonne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: metr sznurka 12.02.05, 20:34 tylko nie mow ze dostalas jakis list, bo drugi razy tego nie zniose i bede musiala sie powiesic razem z toba! Odpowiedz Link
elagrubabela Re: metr sznurka 12.02.05, 20:59 Wiesz, te sznurki w dzisiejszych czasach takie raczej malo raliable - wszystko jest Made in China - czy to mozna zaufac takiemu sznurkowi w tak waznej sprawie? Dubeltowki tez nie polecam - tez pewnie z Chin. Czy gdzies jeszcze w innych krajach w ogole ktos cos produkuje? Zanim sie powiesisz, sprawdz Elka Odpowiedz Link
greentea2 Re: metr sznurka 12.02.05, 20:59 Powiesmy sie solidarnie na bialo-czerwonych sznurkach! Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: metr sznurka 12.02.05, 21:09 Eeee tam Jollyvonne ...polej sobie do kilekicha a odrazu prysnie kicha:o) A poza tym nie pozwalam ci sie powiesic, bo zawsze czytam twoje posty z ciekawoscia a nie jestem pewna czy w niebie bedziesz miec dostep do netu... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: metr sznurka 12.02.05, 23:25 A z jakiego powodu chcesz sie powiesic Jollyvonne ??? Czy ja o czyms nie wiem? Nie moge za wami zadazyc. Jak trzeba, to ja jak ten cygan.. dla towarzystwa..czemu nie ? Wolalabym jednak wiedziec z jakiego powodu. Odpowiedz Link
jollyvonne wisze 12.02.05, 23:37 Czy ja wygladam na typ samobojcy?? Powiesilam sie ... w galerii Caly metr sznurka poszedl jollyvonne Odpowiedz Link
asia.sthm Re: wisze 12.02.05, 23:52 No widziala pani, ja z mopsikowatosci jakos nigdy nie wyrosne. Zdolna pani jest. Jak ja sie wieszalam, to fatalnie mi wychodzilo, same suply i pod gore mialam. Podziwialam juz wystawe ))))) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: wisze, i nogami macham ;) 13.02.05, 00:03 Swoja droga jak osoba 180cm mialaby sie powiesic w skandynawskim budownictwie (H=230cm) za pomoca metrowego sznurka? Ja tutaj sufit malowalam stajac normalnie na podlodze i tylko z reka w gorze, bo tak blisko jollyvonne Odpowiedz Link
greentea2 Re: wisze, i nogami macham ;) 13.02.05, 00:10 Pieknie wisisz, ale faktycznie dotykasz nogami do ziemi, cholera. Nie dalo sie gdzies wyzej? Odpowiedz Link
bibi1 Re: wisze, i nogami macham ;) 13.02.05, 00:43 no i jak Was tu nie lubic????? ))) Odpowiedz Link
and_rzej Re: wisze, i nogami macham ;) 13.02.05, 04:12 Z tego metrowego sznurka moglabys sobie "uszyc" stringi.... Odpowiedz Link
jollyvonne rozmiar XXL? 13.02.05, 13:10 Z metra sznurka moglabym zrobic stringi dloa zawodnika sumo, a dla siebie sukienke na szydelku! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: rozmiar XXL? 13.02.05, 13:28 Ja tez. Chociaz na ramiaczka moze by zabraklo. Bez ramiaczek by byla. Po co ramiaczka ? )) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: rozmiar XXL? 13.02.05, 13:29 asia.sthm napisała: > Ja tez. Chociaz na ramiaczka moze by zabraklo. > Bez ramiaczek by byla. Po co ramiaczka ? > )) Asiu, kobieta ma z przodu taki balkonik, wlasnie po to zeby na materiale na ramiaczka zaoszczedzic Odpowiedz Link
gherarddottir Re: rozmiar XXL? 13.02.05, 13:29 Jolka, to moze byc jeszcze na kapelusz starczylo?) Ty uz wiesz o czym ja mowie ))) Buziak Odpowiedz Link