liloom 17.02.05, 19:50 usciski dla wszystkich znanych i nieznanych, sorry ze sie nie odzywam, ale mam prace full time i niedlugo chyba padne. pozdrowoienia z zasniezonego wiednia (tony sniegu a tu plus 5 wiec za chwile bedzie FUUUU, jak brzydko) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: troche prywaty 17.02.05, 20:31 wroooooooooooooooocila! Liloooooooooooooooooooom wrocila! Biegam dookola stolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liloom, ty sie dziewczyno nie zapracuj na smierc! Sciskam i pozdrawiam! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: troche prywaty 17.02.05, 21:49 A nie mowilam ,ze corki matnotrawne wracaja niezawodnie jak bumerang )) Czesc niewiasto Liloom i przepracowywuj sie. (ladne slowo, nie?) Sciskam i hej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: troche prywaty 17.02.05, 21:50 O matko "nie" mi ucieklo. Nie przepracowywuj sie )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: troche prywaty 17.02.05, 22:14 witaj liloom ,wieden fajne miasto,moze tam sie kiedys wybiore w drodze do Innsbrucka i dalej )(Tyrol),milej pracy i zycia Odpowiedz Link
liloom Re: troche prywaty 20.02.05, 19:03 z tym wracaniem to jest tak, ze wlasciwie zagladam tu czasem, tylko naprawde nie mam kiedy pisac, wracam do domu czesto kolo 19-tej, wiec po calodziennym siedzeniu przy kompie moje oczy, palce i cale moje ja odmawiaja czegokolwiek zwiazanego z kompem asica londynska - londyn nam nie wyszedla narazie, ale jak juz sie zbierzemy to dam znac, ok? pomyslow nie brak - tylko brak czasu Odpowiedz Link