Dodaj do ulubionych

Trailer nowego Harry Pottera

10.05.05, 03:35
www.gobletoffire.com

Tu można znaleźć trailer nowego filmu, który podobno ma wejść do kin w
listopadzie.
Obserwuj wątek
    • kinky5 Re: Trailer nowego Harry Pottera 10.05.05, 04:44
      Och! Dzieki Triskell.....juz sie nie moge doczekac!
    • suomen_poro Re: Trailer nowego Harry Pottera 11.05.05, 08:26
      dlaczego dopiero w listopadzie?!?!?! a kiedy wychodzi nowy harry, ale w
      ksiazkowej postaci?
      • olvi Re: Trailer nowego Harry Pottera 11.05.05, 09:47
        Po angielsku w polowie lipca smile mniej wiecej. Juz sie nie moge doczekac,
        zamowilam sobie w Amazonie smile 5 czesc tez - i faktycznie dostarczyli mi ja do
        domu w dniu wydania, wiec licze, ze teraz bedzie tak samo smile
        • tamsin Re: Trailer nowego Harry Pottera 11.05.05, 17:30
          a ja ostrze sobie zabki na "Star Wars", wychodzi w ten weekend (chyba) ale nie
          bede sie pchala od razu, tylko odczekam az malolaty zobacza i wtedy dowiem sie
          dlaczego Anakin przeszedl na "czarna strone" i zostal Darth Vader, no i co sie
          stalo z jego zona? czy ktos w ogole wie o czym mowie smile)
          • thorgalla Star wars 11.05.05, 18:28
            Ja wiem.Kiedys sie nad tym zastanawialam dlaczego taki mily chlopiec wyrósl i
            zamienil sie w takiego potwora.
            Tamsin gdybys sie tego dowiedziala to daj mi prosze cynk bo ja do kina na pewno
            sie nie wybiore.Dobrze?
            • olvi Re: Star wars 12.05.05, 09:31
              Ja tez wiem smile

Przedwczoraj bylam w kinie, przed seansem jak zwykle 30 min. reklam i zajawek
              filmow. Najsmieszniejsze, ze jak w koncu pokazal sie poczatek trailera Star
              Wars, przez kino przeszlo cos w rodzaju westchnienia "no nareszcie" smile Przez
              chwile mialam wrazenie, ze polowa ludzi przyszla do kina tylko po to, zeby ten
              trailer zobaczyc i zaraz wyjda smile))
          • st0krotka Re: Trailer nowego Harry Pottera 12.05.05, 00:54
            tez czekam na wyjasnienie! do star wars przekonalam sie dopiero rok/dwa lata
            temu. wczesniej twierdzilam, ze ten film nie ma sensu, ale zwracam wszystkie
            honory i film bardzo mi sie podoba i jak najbardziej widze w nim sens!
          • triskell Re: Trailer nowego Harry Pottera 12.05.05, 02:19
            tamsin napisała:
            > czy ktos w ogole wie o czym mowie smile)

Ja muszę, bo to ulubione filmy mojego męża. Z jednej strony jak mu mówię, że to
            przecież soap opera, to się zgadza, ale lubi i tak. Nowy Star Wars pójdziemy
            obejrzeć w Polsce, pewnie jakoś tak drugiego czy trzeciego dnia jego
            wyświetlania (bo przyjeżdżamy w tym samym dniu, w którym wchodzi on na ekrany) i
            mam nadzieję, że powstrzymam się od zbyt wielu komentarzy tym razem.

A odnośnie pytania jak to się stało, że z tak słodkiego chłopięcia wyrósł
            okrutny Darth, to Joshua już zna odpowiedź, bo przeczytał książkę. Jeszcze zanim
            dostał wersję papierową, to mu ściągnęłam z internetu. Po otrzymaniu papierowej
            porównał, jest to ta sama, więc jeśli ktoś chce, to mogę wysłać (po angielsku,
            rzecz jasna). Ja nie czytałam, ale moja teoria jest taka, ża przemiana jest karą
            Niebios, Piekłos czy jak kto woli za bycie tak beznadziejnym aktorem (tu nawet
            najzagorzalsi fani Star Wars się zgadzają).
            • jan.kran Re: Triskell :-)))) 12.05.05, 08:02
              Star Wars to ja oglądałam jak Ciebie jeszcze na swiecie nie byłotongue_outPPP
              Zreszta po raz pierwszy w kinie " Przodownik ".
              Ostatnio się doczytałam , ze za Niemnca to była loza masońska.
              Interesuje Cie historia Breslau ? Bo to moje hobby od lat.
              Kran
              • jan.kran Re: Triskell :-)))) 12.05.05, 08:06
                Wrrrr! To Tamsin pytała czy wiemy o co chodzi z ze SW...
                Reszta postu jest do Ciebie Triskellsmile)))
                To jest tak się robi dwie rzeczy naraz. Akurat usiłuję Juniora wyrzucić z domu
                i nieuważnie czytam...
                Kran.
              • triskell Re: Triskell :-)))) 12.05.05, 08:13
                jan.kran napisała:
                > Star Wars to ja oglądałam jak Ciebie jeszcze na swiecie nie byłotongue_outPPP

No nie sądzę ;-P. O ile pamietam, części 4-6 były w polskich kinach za czasów
                mojej późnej podstawówki (wtedy zresztą mi sie podobały). Jeśli jednak
                faktycznie widziałaś je przed rokiem 1967, to cóż... gratuluję zdolności
                prekognicyjnych ;-P

> Zreszta po raz pierwszy w kinie " Przodownik ".

Mieszkałaś gdzieś w tamtych okolicach? Bo nas często z podstawówki do
                Przodownika zabierali (mieszkalam wówczas koło Kruczej). Niestety, najczęściej
                na filmy typu Hubal.

> Ostatnio się doczytałam , ze za Niemnca to była loza masońska.
                > Interesuje Cie historia Breslau ? Bo to moje hobby od lat.

Interesuje mnie, chociaż niewiele na ten temat wiem, więc dzieki za informację smile.
                • jan.kran Re: Triskell :-)))) 12.05.05, 08:22
                  Ja nie mieszkałam na Krzykach lecz wręcz przeciwnie w okolicach pl.Kromera.
                  Ale chodziłam do "dziewiątki" i większość kolezanek mieszkała własnie na Krzykach.
                  Jak chodzi o historię Wrocławia to mam dużą kolekcję książek i sporo wiem.
                  Mieszkałam 12 lat w DE i wiadomości o piastowskim Wrocławiu mam z pierwszej
                  rękismile))
                  Kran.
                  • tamsin Re: Triskell :-)))) 12.05.05, 16:12
                    Triskell ja mieszkalam na Krzykach i mnie zabierano na filmy typu Hubal ale i
                    na Godzille do kina Przodownik!!!
            • thorgalla Re: Trailer nowego Harry Pottera 12.05.05, 14:55
              Wlasnie przeczytalam pierwsze recencje i wychodzi na to,ze szmira do kwadratu.
              Ale obejrzec mozna bo sa rózne gusta.
              • tamsin Re: Trailer nowego Harry Pottera 12.05.05, 16:13
                ktora jest szmira, Harry czy Star Wars??? bo kurcze na Harry'ego sie nie
                wybieram ale na SW tak i sie teraz boje!
                • thorgalla Re: Trailer nowego Harry Pottera 12.05.05, 21:24
                  Star Wars
                  Na gazeta.pl w dziale:recenzje filmowe
    • tamsin Juz widzialam nowy Star Wars! 23.05.05, 01:55
      • tamsin Re: Juz widzialam nowy Star Wars! 23.05.05, 01:57
        puknelam troche za szybko i poprzedni post wyslal mi sie pusty...
        wlasnie wrocilam z filmu, ktory tak nawiasem mowiac leci co pol godziny w
        kinie, ale i tak bilety byly wysprzedane na dwa seanse do przodu. Ludziska
        przyszli z dziecmi nawet ponizej pieciu lat, mozna bylo zwariowac od tego
        jazgotu..a co do filmu...hmmmm..hhhhmmmmmmm....powiem tyle ze myslalam ze
        siedzielismy tam z piec godzin..troche sie rozgadali...wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka