triskell 16.05.05, 06:52 Na pg.photos.yahoo.com/ph/triskell_strix/my_photos wrzuciłam folder ze zdjęciami z wczorajszej imprezy mojej grupy tańców ludowych (znajduje się on tam pod kryptonimem Dance potluck 14.05 ). Tak wyglądamy jak tańczymy . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werata Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 08:10 no piknie jeno wyglondacie ale bym sobie potanczyla... z zazdrosca pozdrawiam Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 09:51 ...czerwone warkooocze, czerwone niczym winoooo... -taka piosenka kiedys byla! aaa nie, to o koralach bylo Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 12:47 hej Triskell - swietne zdjecia. Czy ta bluzka to przypadkiem nie jest zwiazana z ludowym wzorem ukrainskim?? Moze sie myle, ale chyba podobna: Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 13:28 Heeej , jak to zdrowo raz na ludowo !! Piknie! Tez by mi sie podobalo, chociaz ja dla odmiany cale dwa sezony pochodzilam sobie na modern dance, posmakowalam hip hopu i street dance tez, bo lubie probowac, ale gwiazda nie zostalam Odpowiedz Link
triskell Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 19:32 gherarddottir napisała: > hej Triskell - swietne zdjecia. Czy ta bluzka to przypadkiem nie jest zwiazana > z ludowym wzorem ukrainskim?? Moze sie myle, ale chyba podobna: Nie, to jest akurat rumuński wzór i bluzka jest handmade in Romania. Podobno tak "na oko" po ilości i ustawieniu krzyżyków da się określić kraj. Mam też kompletny strój chorwacki, postaram się za parę godzin wrzucić kilka zdjęć w tymże . Odpowiedz Link
thorgalla Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 19:41 Jaka dziołcha )) Co za kolor(kolory?)Twoich wlosow!! Ekstra Odpowiedz Link
triskell Re: Triskell na ludowo 16.05.05, 19:44 thorgalla napisała: > Co za kolor(kolory?)Twoich wlosow!! No to akurat trochę mniej ludowy element ;-P. Taki bardziej triskellowy . Odpowiedz Link