frankie36 17.11.05, 17:50 kochalam sie w nim na zaboj,melodie z Janosika mam jeszcze ponagrywane gdzies w domu na takiego wielkiego dwuszpulowca. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3019646.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_2000 Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 17:57 Tylko 63 lata.. Ja tez sie w nim kochalam... Taki nasz Polski pierwszy amant.. Pamietam szok, jak go zobaczylam pierwszy raz po "Janosiku" = w polskiej telewizji, gdzies ok rok temu. Nie do poznania. Odpowiedz Link
ponponka1 Ojej :( 17.11.05, 18:07 Przykre. Tez sie nim podkochiwalam. Pamietam jak mielismy w podstawowce spotkanie z nim - rok 1983. Sala gimnatstyczna myla zatloczona do granic mozliwosci i my podlotki dopychajce sie jak najblizej idola ['] Odpowiedz Link
mon101 Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 18:15 Patrzac na jego podobizne, czuje uplyw czasu Odpowiedz Link
tamsin Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 18:26 ojejejej, moj ukochany Janosik ((( pamietam jak nie moglam sie doczekac kiedy nalozy ten swoj kapelusz na janosiku i piekna kapotke wyjsciowa, nawet romans z Maryna mu darowalam. Nie wspominajac juz, ze klocialam sie ze Slowakami, ze tak naprawde to Janosik byl nasz a nie ich! ehhh, patrze na jego zdjecie, 63 lata...hmmm nie widze w nim Janosika... Odpowiedz Link
greentea2 Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 20:16 Wielka szkoda, bardzo go lubilam. A Janosik, och, hot stuff... Odpowiedz Link
viki2lav Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 21:07 wielka szkoda, piekny rozdzial mojego dziecinstwa, wspolczuje rodzinie i znajomyym, to ogromna strata...(') Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 21:16 szkoda...(( i ja z tych co sie w nm podkochiwaly.....nie stary byl, mogl jeszcze troche pozyc (((( Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 22:20 Oj smutno Marek Perepeczko robil zakupy w sklepie prowadzonym przez moja mame gdyz mieszkal w tym samym budynku. Kiedy krecili Janosika nosil dlugie wlosy - a wtedy nikt jeszcze takich nie nosil ( no prawie) Moja mama , ktora go bardzo lubila rozpaczala: - Co oni z pana zrobili ? Jaki pan zabiedzony ! Kiedy panu wreszcie pozwola wlosy obciac . ) Zostawiala mu zawsze "lepszy" serek i "lepsza" wedline. Doradzala co kupic zeby sie troche odzywic. Byl jej zawsze bardzo wdzieczny, bo wlasciwie to czekaly juz na niego gotowe zakupy - ciagle sie spieszyl i byl w locie. Pare razy sie na niego natknelam. Bardzo mily , skromny i przyjazny czlowiek. (*) zapale mu swieczke naszemu Janosikowi. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Odszedl Janosik 17.11.05, 23:24 ojej smutno mi. pamietam jak lubilam ogladac Janosika ... i w ogole przeciez on wcale nie byl stary(( (") Odpowiedz Link
annah11 Re: Odszedl Janosik 30.11.05, 08:49 Bardzo Go lubilam tez. Tutaj www.zaduszki.com/pamieci.php?mode=view&id=1146 mozna Mu zapalic wirtualna swieczke. Odpowiedz Link
dorrit Re: Odszedl Janosik 30.11.05, 10:09 Wielka szkoda i zal! Ja tez bardzo lubilam i Janosika, wspaniala muzyke, poczucie humoru jego "kompanow"... Tylko 63 lata... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odszedl Janosik 30.11.05, 11:17 Pamiętam Go nie tylko jako Janosika ale we wspaniałej roli w Kolumbach. K Odpowiedz Link