zawsze_wolna_nilka 08.04.06, 09:09 na nr +353862.... jaki to jest operator? Gdzie w necie znajdę stronę z darmowymi smsami? Nie mam komórki w zadnej sieci. Proszę o podpowiedź, to pilne. Dziękuję. Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze_wolna_nilka ponawiam prośbę 08.04.06, 22:02 muszę ponaglić szanownego tatusia do przysłania pieniędzy, w przeciwnym razie święta spędzimy głodni. Z góry dziękuję. M. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ponawiam prośbę 08.04.06, 22:21 Nilko, z Irlandii mamy Maje, a Maja nam sie akurat zawieruszyla. Trzymaj sie. Odpowiedz Link
maja92 Re: ponawiam prośbę 10.04.06, 10:42 086 to O2 - pytanie bylo o operatora, tak? tam sie od razu zawieruszyla - balowala troche oj tak!! Przeciez lykend byl) Impreza urodzinowa dla pieciolatka, to gorzej niz organizowanie wlasnego slubu ))))))) Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Dziękuję:-) 10.04.06, 20:03 udało mi się zalogować na stronie operatora, wsłałam smsy z ponagleniem pod groźbą podrzucenia dzieci na święta dziadkom (a moim tesciom))) powinno pomóc. Dziękuję, Maju. Odpowiedz Link