marjanna1 26.07.06, 10:50 Wszystkim Annom [w tym sobie oczywiscie))] zycze z okazji imienin duzo usmiechu i szczescia.)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Annom 26.07.06, 13:19 Łomatko,myśle sobie co to za wyraz annom? Może to z fińskiego?? A to odmiana przez przypadek imienia Anna. Oczywiście dołączam się z życzeniami. Zdrówka i ochłody!! Odpowiedz Link
monhann2 Re: Annom 26.07.06, 14:36 thorgalla napisała: > Łomatko,myśle sobie co to za wyraz annom? > Może to z fińskiego?? Zareagowalam identycznie Wszystkiego naj, naj wszystkim Aniom i Haniom (w tym mojej rodziecielce). Tez nadstawiam muszardowke po cos bardzo zimnego i lekkiego. Zdrowko! Odpowiedz Link
maja92 Re: Annom 26.07.06, 14:44 Wszystkiego najlepszego imieninowo))) Tez cos chlodnego po prosze - Guinness ostatni mi nie wchodzi - za szybko cieply sie robi ;-O a z lodem juz nie smakuje..... Jak Anki to znaczy, ze polowa lata za nami......eh w Eire od 1 sierpnia jesien sie zaczyna.... Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Annom 26.07.06, 17:09 No to ja też miałam jakąś dziwną reakcję na te "Annom"... Pomyślałąm sobie, że prawidłowo to jest "anno domini", hehe, jakoś nie załapałam, że tu o Anie chodzi! )) A więc wszystkiego najlepszego naszym forumowym Annom, Hannom i Grażynom! Ładnie się uśmiecham szczególnie w stronę Ani2000... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Annom 26.07.06, 13:32 Dziekuje i wzajemnie A jak ludowe przyslowie mowi - Od swietej Hanki chlodne wieczory, zimne poranki... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Annom 26.07.06, 14:24 Wszystkiego najlepszego !! Stawiajcie cos z duza iloscia lodu, inaczej sie nie da. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Annom 26.07.06, 14:26 Asiu mam dobrze zmrozona polska wodke i dobrze schlodzone holenderskie piwko. Co wybierasz? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Annom 26.07.06, 14:58 Co > wybierasz? Schlodzonego piwa i slonego sledzia do tego poprosze...i kociczke masz odemnie potarmosic jak sie raczy pozwolic. A wiecie ze dzisiaj tez Miroslawy? Jest tu jakas Mirka? Ja to wiem, bo moje obie swietuja tego samego dnia imieniny,a moj maz ma urodziny. Wygodnie mam. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Annom 26.07.06, 15:05 No to juz piwko polewam i sledzika serwuje. Moge tez dac kiszoniaka z Polski, roboty mojego tatki. Kotka wytarmoiszona i az zamruczala ze szczescia.)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Annom 26.07.06, 15:11 Ogorasa daj daj daj mi luba )) Tobie to dobrze, takie pysznosci sobie przywiozlas, kota masz na parapecie...no szczescie pelne w tej Holandii A mamy jakas dzisiejsza Grazynke ? Niech no tez sie przyzna i cos postawi ) Odpowiedz Link
tamsin Re: Annom 26.07.06, 15:31 wszystkiego najlepszego Annom, Hannom i kto sobie jeszcze dzisiaj obchodzi imieniny Odpowiedz Link
babiana Re: Annom 26.07.06, 17:04 Ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia. Przede wszystkim duuuzo zdrowka dla ciebie i calej Twojej rodzinki. Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Annom 26.07.06, 18:07 Dziękuję pięknie za życzenia i stawiam wszystkim chętnym truskawkowe margarity Odpowiedz Link
balamuk Re: Annom 26.07.06, 18:27 Buziaki dla wszystkich Solenizantek, a Marjannie gratulacje z okazji stworzenia nowego slowa - annom prawie jak lehaim, mogloby znaczyc "na zdrowie"? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Annom 26.07.06, 19:37 Anny wszystkie caluje i szczscia _zdrowia_pomyslnosci zycze!!! Nadstawiam musztardowka na truskawkowa margarite , blizej mi nieznana... Kran Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Annom 26.07.06, 19:54 Eee tam, nic nadzwyczajnego, to tylko truskawki zmiksowane z pokruszonym lodem i cukrem (do smaku), a potem siup, do tego tequila (tez do smaku) Odpowiedz Link
napolnoc Re: Annom 26.07.06, 23:45 Jako Anka dziekuje, jako mila osobka innym Ankom samych slodkosci zycze)) Odpowiedz Link
annah11 Re: Annom 27.07.06, 00:42 Dziekuje i zycze Ankom, Aniom, Hankom duzo dobrego tez i zapraszam na male spotkanie w barze www.cameldive.com/pictures/beach-bar-big.jpg Odpowiedz Link
triskell Re: Annom 27.07.06, 01:04 Hehe, mnie też skonfundował tytuł wątku, zwłaszcza w kontekście innego wątku pt. "Kumon". Byłam pewna, że "Annom" to też jakiś program . Anie i Hanie, wznoszę za Was tą oferowaną tu na wątku truskawkową Margaritę. Dużo szczęścia Wam życzę . Odpowiedz Link
katarzynams Re: Annom 27.07.06, 04:01 triskell napisała: > Hehe, mnie też skonfundował tytuł wątku, zwłaszcza w kontekście innego wątku pt > . > "Kumon". Byłam pewna, że "Annom" to też jakiś program .< Ja to samo pomyslalam A Aniom duzo pogody ducha i kalifornijskie wino. katarzyna Odpowiedz Link