marjanna1 29.12.06, 15:24 Kochan Ulenko, zycze Ci weszystkiego co najlepsze, spelnienia zamierzen i samego szczescia.)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 15:36 Niech zyje! Radosci, zdrowka, usmiechow i mniej trosk! Sto lat! Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 14:44 Kraniku, spelnienia marzen,duzo usmiechu,zdrowia i samych cudownych dni! Tez spoznione,tak to juz jest,pare dni nie bylo mnie na forum a tu same imprezy Blau Odpowiedz Link
kaszka13 Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 16:26 Kraniku, Najpieknieszych urodzin, duzo zdrowia i spelnienia marzen! Kaszka z rodzina Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 16:33 Ula ! 100 lat zycia!!!! Duzo zdrowia, duzo pieniedzy i zadowolenia z zycia zawodowego oraz z dzieci. Moc usciskow ! Odpowiedz Link
tamsin Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 17:22 Samych spelnionych marzen, super kariery zawodowej i calkowitego podbicia Norwegii zycze! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 18:38 Urodziny dzień radosny, Pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, Szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, I w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone. Odpowiedz Link
kendo Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 19:41 samych cudownych dni/spelnienia najskrytszych marze a przede wszystkim zdrowia.... Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 20:01 Ja tez Ci zycze duzo i dobrze ******** Znudzila mi sie skromnosc ******** Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 21:11 Hipp Hipp Huuuraaa! Ulenko-Kraniku, daj niech cie usciskam. Wyjatkowo bez szczypanek, bardzo uroczyscie. Samych pomyslnych zamiarow Ci zycze, duzo smiechu i muzyki, paru rzadkich nowych jezykow, prostych sciezek w zamiarach. Lap szczescie poki gorace. Buzka Odpowiedz Link
mon101 Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 22:39 Wznosze toast za zdrowie i pomyslnosc Czcigodnej Jubilatki! Powodzenia w zamaganiach z urzedasami zycze, rozkrecenia businessu no i w ogole: Tak trzymac!!!! Caluski, Kraniku, i uscisk wirualny przesylam)) Odpowiedz Link
corneliss Re: Urodziny jan.kran 29.12.06, 23:14 Kranie lubie Cie czytac wiec zycze Ci samych tworczych chwil i trafnych spostrzezen no i szczescia szczescia szczescia bo od tego sie wszystko inne bierze )) Odpowiedz Link
ulinha Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 02:43 Ojjej co tu zagladne, to okazja do swietowania!!! Kraniku, oczyswiscie dla Ciebie rowniez wszystkiego co najnajnaj!!! Buziaki ogromniaste!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 07:11 Zaniedbałam się z polewaniem i dziękowaniem... Poprawię się wieczorem teraz lecę do fabryki. Kran Odpowiedz Link
monhann2 Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 15:33 Sto lat, sto lat niech zyje, zyje nam!!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 17:15 Na razie wróciłam z pracy i zakupów i stawiam na stole szeri i chilijskie winko. Możemy świętować do poniedziałku bo ja mam dwie daty urodzin)) Kran Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 17:42 W takim razie Kraniku,ja poprosze ladnie o winko,co by sie juz na jutro powoli przygotowywac do picia Wszystkiego NAJ jeszcze raz! I do gory musztardowki!Swietujemy do poniedzialku,zeby zahaczyc tez o ta druga date urodzin Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 18:48 > Możemy świętować do poniedziałku bo ja mam dwie daty urodzin)) To wlasnie dobrze pamietalam , ale balam ci sie przypomniec. Lij kochana od serca, zebysmy sobie gardla przed Sylwesterem potrenowaly a Ciebie nalezycie uczcily ;o) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 19:21 I Kranik nam gdzies zniknal. To nic,poczekamy a trakcie oczekiwan na Kranika,polewam,chianti! Kto chetny? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 19:38 > I Kranik nam gdzies zniknal. Jak ma dzieciarnie, tak jak ja, w domu, to sie wcale nie dziwie ze zginal. Ja akurat skorzystalam z chwileczki wolnego aby wpasc , wychylic co jest w musztardowce i spadam do garow i ogladania tysiacy zdjec. Teraz takie czasy ,ze jak dzieci wracaja z wypraw to maja tysiace digitalnych obrazkow ... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 20:28 A nie , ja cały czas jestem. Tylko się szwałędam po obcych forach oraz po wiadomościach. W końcu nie codziennie taki njus jak dziś, nespa ? Dzieckiem też się zajmuję ) Jesteśmy po zakupach ... Mamy takie zapasy jedzenia że średniej wielkości wesele można by wyprawić. Na razie polewam dalej chilijskie winko) Ja muszę pić dużo bo dziecko zrobiło hinduskie jedzenie HOT) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 30.12.06, 20:33 Mamy gar curry z ciecierzycą. Składniki na : omlet z cukinią i oberżyną , sałatkę awokadowo -tuńczykową , sałatkę grecką , kurkę po nepalsku , dwie zupy : cebulową i pomidorową i cztery wielkie ziemniaki do pieczenia . Chleb z muesli i niewielką szyneczkę gotowaną. Ufff!!! A ja właśnie schudłam o jeden rozmiar ubrania... Kran Odpowiedz Link
karelia Re: Urodziny jan.kran 31.12.06, 09:58 Z okazji urodzin zycze Ci Kranie, zebys dostala od milego sprzedawcy cudny telefonik marki Eriksson z niebiesko-zolta kokardka. Oczywiscie za telefonik bedziesz placic sama, ale ile radosci bedziesz miec czytajac instrukcje PS Czy sie Kranie urodzilas ostatniego dnia roku??????? Odpowiedz Link
ewelinka202 Re: Urodziny jan.kran 31.12.06, 10:42 Kochany Kraniku! Przesylam mnostwo goracych zyczen do Twojej mroznej krainy! Wszystkiego najlepszego, sukcesow, wytrwalosci noi oczywiscie duzzzo szczescia i milosci Ewelina PS Cudowmej zabawy sylwestrowej tez Ci zycze!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Karelio:)) 31.12.06, 20:12 Urodziłam się 29 - go grudnia ale w papierach mam datę pierwszy stycznia) Prawdziwą datę moich urodzin poznałam jak skończyłam osiemnaście lat. Kran)) Odpowiedz Link
kata_rynka Re: Karelio:)) 01.01.07, 16:10 No, to super, w takim razie moje zyczenia wcale nie sa spoznione! Wszystkiego dobrego, zdrowia, spelnienia marzen i zadowolenia z zycia! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Urodziny jan.kran 31.12.06, 13:34 To Kranik ma na imię Ula?? Jezusiku,mi już na mózg padło bo nie wiedziałam. W każdym bądź razie,nieważne z jakim imieniem i Ciebie,Kraniku ściskam urodzinowo. PS.Same osiemnastki mamy na forum.Ja pamiętam swoją pierwszą,od klasy białego misia z czerwoną kokardką dostałam. Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Urodziny jan.kran 31.12.06, 13:53 Kraniku kochany - zycze Ci spelnienia wszystkich marzen, nawet tych najbardziej skrytych! )) Usmiechu na twarzy, szczescia w sercu oraz zadowolenia z dnia codziennego w oczetach... I ladnie prosze o to chilijskie winko... Mniam, mniam! Moni Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 31.12.06, 20:10 No to świętujemy dalej))) WInko chilijskie polewam szerokim strumieniem!!! Odpowiedz Link
izabelski Re: Urodziny jan.kran 01.01.07, 20:10 Kochany Kranie trzymaj sie zdrowo - i spelniaj swoje marzenia Odpowiedz Link
karelia Re: Urodziny jan.kran 01.01.07, 20:19 Oczy mi wyszly na wierzch. Alez zmylka z dniem narodzenia, tak jak i z nickiem. Dobrze, ze chociaz ktos byl przytomny z tym wpisem do papierow. Podejrzewam, ze to mama, i wpisal Ci date , ktora Ci sie nalezy jak nie wiem co. I jeszcze ta tajemnica utrzymywana 18 lat. Noz nic tylko film nakrecic. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 01.01.07, 20:57 Mamusia mnie chciała odmłodzić) A ja miałam rzeczywiście zagwozdkę w dniu osiemnastych urodzin. Przyzwyczaiłam się do pierwszego stycznia przez tyle lat) Jednak zdecydowałam się obchodzić prawdziwe urodziny a nie papierowe. Często słyszę jak podaję datę urodzin w urzędach że ciekawie przyszłam na świat. 1.01. Uśmiecham się wtedy zagadkowo jak Mona Lisa. Kran)) Odpowiedz Link
conejito13 Re: Urodziny jan.kran 01.01.07, 22:44 dolaczam do zyczen mam nadzieje, ze spelnia sie marzenia, zyczenia, pragnienia. Odpowiedz Link
karelia Re: Urodziny jan.kran 02.01.07, 09:32 Czyli tak, jak przypuszczalam. W trudnych i skomplikowanych sytuacjach mamy sa najbardziej przytomne i mysla niezwykle logicznie i szybko. Sluchajcie sie mam! I dzieci niech sie swoich mam sluchaja Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: Urodziny jan.kran 02.01.07, 10:12 wszystkiego naj-naj-naj-najlepszego!! ) I conajmniej 100 lat - w dobrym zdrowiu i bez sklerozy )) Odpowiedz Link
maja92 Re: Urodziny jan.kran 03.01.07, 14:19 Kranie Kochany!! Rosnij nam duza i okraglutka)) Wszystkiego najlepszego pourodzinowo)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 03.01.07, 14:43 Maju , bardzo dziękuję) Ale poproszę o odkręcenie życzeń ze znakiem ujemnym. Ustawicznie się odchudzam... Od niedawna nawet z efektem( POzdrawiam Kran Odpowiedz Link
marxx Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 06:28 Sto lat albo nawet dwiescie! Kran wygladasz cudownie!!!! Codziennie po kilka razy mysle o Tobie ....Tylko qrde dlaczego zawsze w kuchni lub w lazience.. Pozdrowienia z Szikago m Odpowiedz Link
annah11 Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 09:13 Usmiecham sie do Ciebie i wiele, wiele dobrego zycze -Anka Odpowiedz Link
cobaea Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 12:16 Kranie, Ty tez? I w dodatku podwojnie? Ps. moze ja tak nie bede pic od samego rana, co? A co tam, raz sie zyje, wszystkiego najlepszego, i to podwojnie Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 13:53 Wieczorem zrobię chyba jakieś poprawiny)) Odpowiedz Link
ulkaa Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 13:53 Ja tez spozniona - nie bede oryginalna Prosze jednak o wybaczenie i przyjecie serdecznych zycia duzo ciepla, milosci i radosci z juniora i juniorki. Spelnienia zawodowych planow i mniej stresow Odpowiedz Link
greentea2 Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 15:16 Nadrabiam zaleglosci. Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen osbistych i zawodowych Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 04.01.07, 19:48 Wpadam poprawinowo z muzyczką: youtube.com/watch?v=KC9FtLQJoGM moim ulubionym szeri i czerwonym chilijskim)) Kochani jesteście , za życzenia jeszcze raz serdecznie dziękuję !!! Kran Odpowiedz Link