myszka888 13.05.07, 16:33 Wszystkim Mamom, ktore dzis obchodza swoje swieto Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Dzien Matki 13.05.07, 17:23 aby wszystkim Mamom, pociechy rosly jak na drodzach (rowniez te jeszcze w piekarniku), przesypialy cel noce, co by Mamy byly zawsze wypoczete i usmiechniete Gozdzik do odebrania za pokwitowaniem Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzien Matki 13.05.07, 18:12 Patrzcie ludzie! Nasza Myszencja sie pokazala )) Ja wszystkim mamuskom zycze duzo cierpliwosci, szczegolnie tym co maja duze dzieci. Zeby ich szlag nie trafial z najglupszego powodu, ot co. Male dzieci- maly klopot Duze dzieci - mozna zwariowac Apeluje do doroslych: dajcie swoim matkom choc troche satysfakcji. Powiedzcie im jak wam dopiekly i jak jestescie im za to wdzieczni. Ja juz dzwonie do swojej przeprosic jeszcze raz za wszystkie wyglupy z mlodosci.....no i pozniejsze tez. Co mi szkodzi )))) Ogolnie to zwariowac mozna z tymi wszystkimi swietami Odpowiedz Link
sukiennica Re: Dzien Matki 13.05.07, 22:15 A to nie 26 maja?! -zakrzyknelam w przerazeniu! Odpowiedz Link
bietka1 Re: Dzien Matki 13.05.07, 22:20 W Polsce na szczescie 26 maja, wiec jeszcze mam szanse zdazyc. Asia masz swietny pomysl, albo podpowiedz, bo w koncu duza juz jestem. Ale moja mama jeszcze wciaz bywa, ze dziala na mnie jak plachta na byka... upsss. Mam nadzieje, ze to przejdzie Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dzien Matki 13.05.07, 22:21 26 maja to w Polsce a teraz w USA,Kanadzie i: Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Bangladesh, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Canada, Chile, China, Colombia, Cuba, Croatia, Curaçao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Bulgaria, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Malaysia, Myanmar, The Netherlands, New Zealand, Pakistan, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe Odpowiedz Link
pama13 Re: Dzien Matki 13.05.07, 22:38 dzieki sylwek07,wyprzedzilas mnie,bo wlasnie chcialam zaczac wymieniac panstwa w ktorych obchodzony jest wlasnei dzis Dzien Mamy.takze my jako polonia,obchodzimy Dzien Mam podwojnie a orientujecie jakie panstwa obchodza razem z Polska 26 maja? WSZYSTKIM MAMOM,TYM PRZYSZLYM TAKZE, WIELKA BUZKA I BUKIET WIRTUALNYCH KWIATOW Z OKAZJI ICH SWIETA!!! Moja Mamusia,gdy dzis skaladalam jej zyczenia powiedziala cos co wzruszylo mnie ogromnierogie dziecko najwspanialszym prezentem na Dzien Matki jest fakt,ze jestem Mama i przekonasz sie o tym gdy sama nia zostaniesz! A moja Mama ma zawsze racje! przypomnial mi sie fragment wierszyku,ktory napisalam dla Mamy z okazji Dnia Matki w I lub II kl szkoly podstawowej,a lecialo to tak: Moja Mama jest kochana,przez sasiadow tez lubiana,czesto piechci i gotuje to co zawsze nam smakuje.wstaje codzien wczesnie z rana.... i dalej film mi sie urwal Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dzien Matki 13.05.07, 23:13 Pama tutaj masz wykaz kiedy jest Dzien Matki : en.wikipedia.org/wiki/Mother's_Day Odpowiedz Link
mijaczek Re: Dzien Matki 14.05.07, 21:07 dziekuje... ja jeszcze zapominam czasami, ze to swieto takze mnie dotyczy... Odpowiedz Link
sylwek07 26 maja,Dzien Matki w Polsce 26.05.07, 07:18 Nie pamiętają ni dnia, ni pory, ni chwili momentu, w którym się urodzili.. Czy jak ujrzeli zimne światło szpitalnej sali byli ciekawi czy też nowego się bali? Lecz czy tacy w kolebce - mali czy trochę więksi, dorośli, dojrzali zawsze przy sobie matczyne ciepło czuli zawsze obecne, co do wspomnień się tuli. Dzisiaj chcemy podziękować Tobie jak najmilej za te wszystkie najpiękniejsze wspólne chwile za oparcie, wiarę, porady, wskazówki od małego wpajane do dziecięcej główki. Za cierpliwość, pracę i anielskie serce chcemy dziękować jak najgoręcej. Czasem humory mają swoje wariacje a wszystkie rodziny małe perturbacje I też nasze życie jest trochę jak krówka biało-czarno łaciate czasem skoczne radosne, czasem niegrzeczne rogate To tak naprawdę pamięta się tylko te dobre chwile czas co na miękkich obłokach płynie. Twój uśmiech - słońce co ogrzewa stopy, by po drodze życia łatwiej było kroczyć. Choć pełnoletni, a może jeszcze smarkaci dobrze wiemy, że zawsze jesteśmy bogaci, bo tak jak aniołki są szczęśliwe tam u góry w niebie tak my weseli i radzi, bo mamy - Mamusiu -Ciebie Odpowiedz Link