asica74 24.05.07, 09:12 Po calusku kazdej rozdaje I po peczku konwalii Obchodzicie imieniny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Joanny! 24.05.07, 09:30 Ja nie obchodze ale konwalie biore z checia i odcalowywuje z dubeltowki. W zamian moge po kisci bzu ofiarowac, wlasnie kwitnie jak zwariowany...bialy, moze byc? Peonie za chwileczke bede, tez biale. A na popitke co ktora chce. ))) Joannom duza buzka. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Joanny! 24.05.07, 10:33 Joannom wszytskiego co najlepsze zycze.) Po pracy napije sie za wasze zdrowie (jezeli bede miala sile). Odpowiedz Link
jan.kran Re: Joanny! 24.05.07, 12:47 Ja tez lece zjakims kwiecim , usciskiem i zyczeniami < musztardowka zrecznie nadstawiona > Kran Odpowiedz Link
maja92 Re: Joanny! 24.05.07, 13:10 Najlepszego Najasniejszym Pannom Joannom!! Nowym nabutkiem sie chwale - piekny sloiczek po Nuttelii)))) Prawdziwej!! Ostatnio Pan Maz same jakies MilkiWaye i inne Marsy do smarowania kupowal...a w tym tygodniu mnie zadziwil: ORYGINALNA Nuttelle do domu przyniosl... Wie, chlop, co w trawie piszczy.... ))) Joanny, sloiczek pieknie umyty.....ekhem, ekhem... ))))))) Odpowiedz Link
ulinha Re: Joanny! 24.05.07, 14:01 Do toastow to ja zawsze chetna, a jak jeszcze do tego jest za Kogo je wznosic, to oczywiscie drac sie na cale gardlo w tradycyjnym "Sto lat" podsuwam i swoja szklaneczke po jakis smaczny trunek (soczek mialo byc. Joannom wszystkiego co naj i od nas, z naszeo cieplego kata!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 24.05.07, 14:21 Ulinha, Tobie jeszcze dlugo tylko socek sie nalezy. Jak sie czujecie najmilsi/najmilsze ? Odpowiedz Link
ulinha Re: Joanny! 24.05.07, 15:11 ojjjj u nas taka "hustawka", zwlaszcza zoladkowa trzy dni bylo wszystko oki, dzis od rana czuje sie jak na najwiekszym kacu Lewis znow nam wyjechal na dwa tygodnie, mam wiec czas na lenistwo, ale z drugiej strony jakos tak odzwyczailam sie od bycia samej... Dobrze ze choc interneta mamy w domu na nowo podlaczonego i Luis w tej dalekiej Afryce tez ma do netu dostep. Jak na razie chudne i gubie kilogramy, ale usilnie ogladam sie w lustrze, bo juz bym chciala jakies konstuktywne brzucho zobaczyc choc to dopiero 12ty tydzien... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 24.05.07, 15:53 hi hi o kacu ciazowym jeszcze nie slyszalam, o normalnych mdlosciach tak. Ale jak go zwal tak go zwal, przejdzie kiedy przejdzie Na konstuktywne brzucho tez sie czeka, a potem tylko sie czeka zeby juz sie go pozbyc i dostac wrzeszczace zawiniatko w ramiona. A potem sie czeka zeby zawiniatko zdalo mature, a potem... dopiero zaczynaja sie schody ) Sciskam delikatnie i glasku glask tak dla oslody tego kaca. Trzymajcie sie zdrowo i wesolo. Odpowiedz Link
maja92 Re: Joanny! 24.05.07, 16:14 Asia, ale pieknie ujelas macierzynstwo i wychowywanie dzieci))) Jestem pod wrazeniem...))) ..........ide sie powiesic, bo z moimi wrzeszczacymi_nie_wiadomo_co to jeszcze daleko do matury...aj! jak daleko!!! Chociaz Pan Maz IDEAL trafil z zakupami w tym tygodniu i mam sie z czego napic;- ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 24.05.07, 16:30 Ja w skrocie, bo nie lubie gledzic ani blizniego straszyc. Co mam sie nad zupkami, kupkami rozwodzic tak jakby ktos nie wiedzial czym to pachnie. A ty Maja jeszcze musisz poczekac z tym wieszaniem sie. Jeszcze ci duuuzo brakuje. No i napic sie z czego masz, nie? I meza IDEALA - no luksus.. Odpowiedz Link
maja92 Re: Joanny! 24.05.07, 16:39 asia.sthm napisała: > No i napic sie z czego masz, nie? I meza IDEALA - no luksus.. ***************** I tym pozytywnym akcentem: Zdrowie Wasze; w gardla nasze))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 24.05.07, 14:26 Maja, Ty to masz chlopa! Po raz ktory juz rzedu zachowuje sie jak ten, nie powiem: IDEAL wprost. Ja polewam co ktora tylko chce. Na niby oczywiscie , bo w pracy, spod biurka chylkiem i cichcem to ja nie bede szalec procentami. W pracy niech mi sie glowa nie kurczy. Bo ja prosze panstwa glowkowac dzis musze. Buzki za to glosne moge slac - tego nie zabraniaja jeszcze , wiec cmokam wam. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Joanny! 24.05.07, 16:46 Dużo zdrówka i miłości, mocy śmiechu i słodkości, mało smutku oraz łez pełni szczęścia jeśli chcesz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 25.05.07, 09:35 Sylwek wierszem zagadaje )) Dzieki! Hej, a co dzisiaj swietujemy? Odpowiedz Link
sylwek07 dzis Magdaleny i Grzegorza 25.05.07, 13:38 a no jakos tak wyszlo z tym pisaniem... Odpowiedz Link
balamuk Re: Joanny! 25.05.07, 15:21 Duuuuzo slonca! Roze mi zakwitly, to podsylam, rozowe i biale Odpowiedz Link
syswia Re: Joanny! 25.05.07, 16:36 Moja mama obchodzi w sierpniu. Wszystkim majowym Asiom - wszystkiego najlepszego! Asiowa Corka Odpowiedz Link
mon101 Re: Joanny! 25.05.07, 20:59 No to napijmy sie za zdrowie As i Joasiek! Niech im sie wiedzie jak najlapiej!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 25.05.07, 22:03 Wiecie co? Fajne mam imie ... A drugie po tatusiu )))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 25.05.07, 21:59 syswia napisała: > Asiowa Corka To brzmi pieknie ! Szkoda ze nie mam corki...za to chetnie kiedys uslysze: Asiowa wnuczka Niech sie te moje lenie do roboty wezma i zostane kiedys babcia Asia. Ladnie to brzmi, prawda? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 26.05.07, 22:24 Mam dylemat: proszę o podanie "dżdżu" w mianowniku l.poj... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joanny! 27.05.07, 10:03 Alez skad, Asiu! Jestem swiecie przekonana o Kupiej genialnosci. No , to jak z tym dżdżem? Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Joanny! 27.05.07, 10:56 mianownik l.poj to dżdż. )) A tak naprawde to mianownik to deszcz. Odpowiedz Link