roberti.ori 21.04.04, 22:21 niech każdy kto ma problemy z ortografią, jak że i ze stylistyką, pozostawi tu swoje wątpliwości co do języka pisanego.Kasia chętnie odpowie i pomoże. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 22.04.04, 00:15 roberti.ori napisał: > niech każdy kto ma problemy z ortografią, jak że i ze stylistyką, pozostawi > tu swoje wątpliwości co do języka pisanego.Kasia chętnie odpowie i pomoże. Witam! Bez jaj! Bo ta sfrustrowana dziewuszka szukająca swojego miejsca na swiecie, próbująca za wszelka cenę zaistnieć chyba raczej nie zasługuje aby na naszych forach wyróżniac ją zakładaniem specjalnych wątków... Skasuj to jesli tylko mogę wyrazić swoje skromne zdanie i cos zasugerować Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
roberti.ori Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 22.04.04, 09:50 To miejsce jest dla Kasi, ponieważ jej zaangażowanie w poprawną pisownię języka polskiego na to zasługuje. A tak swoją drogą Kasiu dla czego założyłaś forum Avonu a nie np. "Język polski w pisowni na forach internetowych" Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 22.04.04, 13:07 Oho, kompleksiki, kompleksiki... ;) Odpowiedz Link
diabelek62 Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 24.04.04, 13:23 witaj żadne kompleksiki tylko internet ma to do siebie że nie trzeba się w nim trzymać żadnych form stylistycznych ortograficznych. a tak na marginesie mówią ci coś hasła typu: mowa artystyczna mowa poeycka mowa swobodna? każda się czymś harakteryzuje i tak samo wszelkie posty tu pisane nie muszą być wzorem dla polonisty nie ważna jest ortografia tylko ich treść. a za przeproszeniem dopierdalanie się o ortografie jest zwykłym trikiem mającym na celu odwrócenie tematu Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 24.04.04, 22:55 No tak, to bardzo _h_arakterystyczne, że jakoś nigdy zarzucenia form stylistycznych i konwencji ortograficznej nie postulują osoby, które z ortografią nie mają problemów. ;) Odpowiedz Link
roberti.ori Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 24.04.04, 22:59 Kasiu i co Z tego że ortografia i stylistyka jest twoja mocna stroną skoro i tak jesteś tylko pracownikiem najemnym i nic prócz krytyki nie potrafisz wnieść do tego forum. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 25.04.04, 16:22 > skoro i > tak jesteś tylko pracownikiem najemnym Och, widzę że bardzo Ci solą w oku to kim jestem. Otóż wyjaśnię Ci, drogi Robercie, żem nie tylko nie pracownikiem najemnym, ale nawet nie pracownikiem w ogóle. Jestem tzw. freelancerem, współpracuję z przeróżnymi firmami szkoleniowymi, nie mam żadnego szefa, sama sobie jestem sterem, żeglarzem i okrętem. A co najzabawniejsze, te "wielkie" zarobki rzędu 2-3 tys. którymi tak kusicie nie robią na mnie specjalnego wrażenia. Tytuł "dyrektora Oriflame" też nie robi na mnie wrażenia, bo wiem mniej więcej na czym to Wasze pożal się Boże dyrektorstwo polega. Tym niemniej dziękuję za uwagę, którą mi poświęcacie. ;) Odpowiedz Link
martaori do Kasi L. 26.04.04, 18:18 Kasiu, jeśli posiadasz taką wiedzę na temat "pożal się boże" kariery dyrektorów Oriflame to proszę podziel się z nami, bo pewnie wszyscy są bardzo ciekawi, co masz do powiedzenia. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 26.04.04, 20:30 Kasia wybacz, ale w tym momencie mnie rozśmieszyłaś. Duże grono dyr. w oriflame posiada swoje własne nie małe przedsiębiorstwa. Zastanów się co ty wogóle wypisujesz, czy ty aby nie jesteś zadartą uczennicą z "dobrego domu" Odpowiedz Link
1szylider Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk... 26.04.04, 21:28 Witam! To jakaś nieszczęsliwa kobiecina, która ciagle leczy swoje komplexy na forum, próbuje udowadniac jakies tam swoje pożal się Boże racyjki, aby nieco dowartościować się... Może ona jest sfrustrowanym szkoleniowcem Avonu i stąd jej ta zwiść wobec nas? I może stad ta jej naiwna wiara, że portal będzie na jej żądanie nas banował... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 26.04.04, 22:18 Hje hje hje ;) Och, jak ja kocham takie analizy psychologiczne mojej osoby... :) Dowartościowania nie potrzebuję, jestem wystarczająco dowartościowana. Kompleksów również nie odnotowałam. Nie odczuwam też żadnej zawiści w stosunku do Was, bo i czego Wam zazdrościć? Nie potraficie zrozumieć, że ktoś może z Was po prostu mieć zwykłą bekę? Nie jestem, broń mnie Panie Boże, żadnym szkoleniowcem Avonu, ani Orifleja też na szczęście. Zresztą wielokrotnie pisałam kim jestem, czytać nie umiesz, wiercimózgu? Naiwnej wiary że portal Was zabanuje też nigdy nie miałam. A swoją drogą, skasowali Ci ładnych parę postów na Urodzie, nie szczyliderku-spiskotwórco? ;) Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 26.04.04, 22:20 A swoją drogą, w tytule pięknego byka przywaliłeś, szczyliderze... ;) Odpowiedz Link
1szylider Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 27.04.04, 12:28 kasia.lomanczyk napisała: > A swoją drogą, w tytule pięknego byka przywaliłeś, szczyliderze... ;) Witam! To był oczywiście test na Twoją znajomość ortografii... Zatem oświadczam iż kalumniańczyk pozal się Boże polonistka i językonawczyni podtsawy ortografii języka polskiego rzeczywiście zna w stopniu zadowalającym na poziomie szkoły podstawowej ( niższych klas). :))) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
arieta Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 26.04.04, 22:52 Tak jak napisałam kiedyś, to Twoje forum ledwie żyje, jak już coś ktoś czasem napisze to zaraz to kasujesz. Jestes wulgarny, obrażasz innych. Uważam, że szkoda klawiatury na dyskutowanie z Tobą. Dotąd tolerowałam Twoje posty, ale po twoich ostatnich "wyczynach" trafiasz do mojego "KFa". Odpowiedz Link
martaori Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 27.04.04, 09:26 przepraszam czy możesz sprecyzować do kogo napisałaś te słowa. jesli do mnie , to nie rozumiem twoich nonsensownych oskarżeń. Odpowiedz Link
arieta Re: Dajcie spokuj tej pożalsięBożekalumniańczuk.. 27.04.04, 09:52 Ten post był kierowany do szylidera, dlatego też umieściłam go pod jego wypowiedzią. Odpowiedz Link
diabelek62 Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 24.04.04, 23:01 droga Kasiu tak się składa że mimo to że mam mature i jestem studentem Historii to mam duże problemy z ortografią i naprawde wszelkie wybacz to określenie dopieprzanie się w naszych wypowiedziach do ortografii jest zbędne a ma na celu jak myśle bezsęspwną obrone z twojej szanownej strony pozdrawiam cie serdecznie i mam nadzieje ze twoje wypowiedzi będą tylko i wyłącznie dodaniem jakiegoś waznego wątku to zawartego tematu Odpowiedz Link
lablafox Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 25.04.04, 00:36 Tak sobie czytam i myślę o co chodzi w tym ataku na klomanczyk. To ,że ktoś ma problemy z ortografią i jeśli jest dysortografem , lub ma zespół dyslektyczny trudno. Średno wykształcony Polak , bez tych deficytów ,nie powinien mieć kłopotów z ortografią , a jeśli ma to powinien nad nią pracować. Bo to niestety wstyd, tak moi drodzy, wstyd,że nie potrafi się ktoś posługiwać poprawnym jężykiem polskim , pisanym. To oznacza ,że nie zna reguł ortograficznych. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 25.04.04, 16:24 Tych prawdziwych dyslektyków jest bardzo niewielu. Reszta to nieuki, które rzadko czytają cokolwiek więcej niż program TV. Teraz co drugi maturzysta ma papiery na dysleksję. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 25.04.04, 16:34 Właśnie moim zdaniem trzeba się trzymać ortografii i stylistyki, bo to w jaki sposób piszesz jest Twoją wizytówką. Wasze posty chyba są od poezji i swobody, to po prostu pełne byków wypociny niedouczków. Między nimi a językiem poetyckim istnieje przepaść moim zdaniem nie do przebycia. Natomiast postulat że nieważna ortografia, tylko treść, słyszałam jak dotąd tylko z ust niedouczków, więc nie biorę tego na poważnie. Twój język, diabełku, jest częścią Twojego wizerunku, tak samo jak ubiór, gesty, maniery przy stole. Wbrew pozorom to JEST ważne, a w internecie wręcz podwójnie ważne, bowiem tutaj wiemy o Tobie tylko tyle, ile da się wywnioskować z Twoich postów. Odpowiedz Link
martaori Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 26.04.04, 18:23 Kasiu. Prowadzisz własne forum, czy twoim gościom też zwracasz uwagę na ortografię, bo z tego, co widziałam, na twoim forum odpowiadasz na pytania nie czepiając się pisowni, a może to jest tak, że w tym przypadku brakuje ci argumentów do rozmowy. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 26.04.04, 19:29 Jak trzeba to zwracam, ale akurat tak się dziwnie składa, że na moim forum byki robiły te same osoby co tutaj. Nie wiem, jakie dokładnie argumenty miałabym mieć w tym wątku. Odpowiedz Link
1szylider A ja mam ortografię w d... 25.04.04, 01:28 Witam! I madrości kalumniańczyk tez olewam i nawet Millera mam w dupie i Borowskiego... Bo po to jestem niezależnym kosultantem, aby miec to wszystko w d.., poza obrotami własnej grupy i karierą Moich Knsultantek Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
lablafox Re: A ja mam ortografię w d... 25.04.04, 08:55 Oj chyba nie masz tego wszystkiego w d..., bo byś ją musiał mieć przeogromną. Ortografii na pewno nie masz , bo błędów nie robisz. Odpowiedz Link
diabelek62 Re: A ja mam ortografię w d... 25.04.04, 14:41 no cuz polecam wnikliwsze przestudiowanie forum a w szczególności wypowiedzi Kasi. dopiero prosze osądzać innych obrona swoich racji poprzez dopieprzanie się do kogoś ortografi je żenujące pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: A ja mam ortografię w d... 25.04.04, 16:25 Swoje racje to ja już obroniłam, a że przy okazji dorzuciłam parę uwag o ortografii i stylistyce... Cóż, to nie ja robię byki, tralala ;) Odpowiedz Link
1szylider Ta laska kalumniańczyk jest nieznośna... 26.04.04, 09:55 Witam! A swoja pustą pretensjonalnoscia i przemądrzałością przypomina tę nudziarę z teleturnieju "najsłabsze ogniwo"... Żeby jeszcze miała ona jakis swój własny styl i cokolwiek merytorycznie do powiedzenia, to jeszcze mozna byłoby jej wybaczyc jak tej z telewizji, ciekawe czy kalumniańczyk też sepleni dzieki aparatowi na zęby? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Szczyliderku, wiesz gdzie mnie możesz pocałować? 26.04.04, 10:13 Dopóki mowa jest o mnie, to będę się wypowiadała. A co do Kazimiery Szczuki, to nie, nie mam aparatu na zęby ale bardzo ją lubię, choć nie lubię TVN i jego dziadowskich teleturniejów dla półgłówków. Odezwał się ten, co to go wszędzie uwielbiają hehe :) Wiercimózgu, to że mnie nienawidzisz jest dla mnie KOMPLEMENTEM. Gdybyś mnie lubił, to zaczęłabym się martwić, bo to by oznaczało, że coś ze mną nie tak. ;) Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: Ta laska kalumniańczyk jest nieznośna... 26.04.04, 10:17 Dodam jeszcze, że z pewnością będę się wypowiadała w wątku przeznaczonym specjalnie dla mnie i założonym przez samego administratora tego forum. Mam milczeć, gdy obrabiacie mi tyłek za plecami, w dodatku wycierając sobie gębę moim nazwiskiem? Niedoczekanie Wasze. Tralala ;) <gra na nosie> a jeśli Robert wykasuje teraz wątek który sam własnoręcznie założył, to wykaże się brakiem logiki w działaniu. ;) Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Do Kasi Lomańczyk i reszty z piaskownicy 26.04.04, 20:27 Zachowujecie się gorzej niz moje dzieci, przegadujecie się, wyzywacie i tak na prawde to nie ma w tym nic z polemiki dorosłych, inteligatnych ludzi. Więc prosze was bardzo zabierzcie grabki i idżcie na swoje podwórko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: Do Kasi Lomańczyk i reszty z piaskownicy 26.04.04, 20:40 Najpierw zakładasz dla mnie wątek, a potem każesz mi iść. Odrobina konsekwencji w działaniu, stary ;) Bo logiki w wypowiedziach już nie wymagam... Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Do Kasi Lomańczyk i reszty z piaskownicy 26.04.04, 20:43 niech każdy kto ma problemy z ortografią, jak że i ze stylistyką, pozostawi tu swoje wątpliwości co do języka pisanego.Kasia chętnie odpowie i pomoże. Oto treść tego wątku, więc wywiązuj się albo cie zwolnię. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: Do Kasi Lomańczyk i reszty z piaskownicy 26.04.04, 20:59 Ha ha ha :) Robercik, poganiaj sobie swoje konsultantki, nie mnie ;) Jak ja się cieszę, że nie mam z Wami nic wspólnego... Opowiedziałabym Ci gdzie dokładnie możesz mnie pocałować, ale to niezgodne z netykietą. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Do Kasi Lomańczyk i reszty z piaskownicy 26.04.04, 21:13 Kasiu nie będe cie całować nawet tam , niestety ale na uczucia to trzeba sobie zasłużyć. Proszę was dorośnijcie. Odpowiedz Link
arieta Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 26.04.04, 21:55 roberti.ori napisał: > niech każdy kto ma problemy z ortografią, jak że i ze stylistyką, pozostawi > tu swoje wątpliwości co do języka pisanego.Kasia chętnie odpowie i pomoże. Myślę, że za takie usługi musiałbyś Kasi zapłacić i to grube pieniądze… Można by pominąć samą ortografię ( o ile nie są to takie błędy, które powodują, że nie wiadomo, o jakie z w zasadzie słowo chodzi), ale Robercie Twoje posty są często totalnie nie składne i wtedy nie sposób nie zwrócić Ci na to uwagi, alternatywą było by chyba w ogóle nie dyskutować z Tobą skoro nie do końca wiadomo, co próbujesz napisać. Trudno się więc dziwić, że Twoi "rozmówcy" (przeciez to nie tylko Kasia)zwracają Ci na to uwagę. W sumie trudno Cię zrozumieć, zachowujesz się dużo poprawniej od szylidera, na Twoim forum nie zauwazyłam żadnej cenzury wszechobecnej na jego forum, ale na krytyke twojej osoby lub kosmetyków Oriflame reagujesz jak totalny prymityw. A z drugiej strony podejdź do tego męsku, a nie jak dzieciak. Przecież na samym początku Twojej "działalności" na tym i na Avonu forum było duuuuuuużo gorzej. Początkowo, w ogóle nie używałeś znaków interpunkcyjnych. Pisałeś po prostu ciągiem, i najczęściej nie było wiadomo, o co chodzi lub można by przyjmować wiele wersji tego, co naprawdę miałeś na myśli. Pamiętaj, że tu nikt nie słyszy Twoich wypowiedzi, więc nie można w stanie stwierdzić, kiedy kończysz a kiedy zaczynasz zdanie, czy to pytanie, czy stwierdzenie. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: miejsce dla Kasi Lomańczyk 26.04.04, 22:00 ok . przyjmuje do wiadomości i dziekuję. pozdrawiam Odpowiedz Link
1szylider Nudna ta kalumniańczuk 27.04.04, 21:24 Witam! Znudziła mi się ta kalumniańczuk, bo myslałem, że ona cos potrafi ugrać, a pozatem myslałem, że ma jakieś układy, których wykazanie fiaska mogłoby dostarczyć jakiejś satysfakcji... Widać jednak że ona jedyna socjotechnike jaką zna to "zdarta płyta", chwali sie swoimi szkoleniami, więc może ona, chyba, wie co to jest... Powinna jednak wiedzieć, że jest to technika dla mało kreatywnych ludzi w rodzaju robotników teylorowskich ( może ona wie o co chodzi, ale to chyba zbyt dla niej zaawansowane:)))), którzy potrafia tylko wkręcać śrubki( "śrubka to rym do trupka",skąd to Koteczko, czy zgadniesz?)naszybko poruszającej się taśmie, ale pozatem niewiele więcej... Ciekawe kogo ona szkoli? Może jest na etacie za układy:)))) Ale chyba aby miec dobre( układy), to jest zbyt mało atrakcyjna( cokolwiek miałoby to znaczyć), myslę tez że jej wściekłośc wynika z tego,że jej młodsze koleżanki ( niekoniecznie bardziej atrakcyjne:))))awansują szybciej od niej, bo są bardziej i elastyczne i merytorycznie przedstawiają większa wartość... Może ten portal to była jej ostatnia szansa, bo jej bosowie zagrozili jej zwolnieniem gdy nie wykaże sie jakimikolwiek sukcesami... Wtedy nie dziwiłoby jej zapiekłe zaangazowanie? Ona gdzieś pisała cos o niecheci do mężczyzn, czyżby freudyzm kłaniał się jej:)))) Pewnie żadzi nia jakiś ambicjusz pistolet, a ona może tylko stawać przed nim na baczność na dwóch łapkach i nawet nie śmie podnieść w górę wzroku.(:))) Przecież znamy wszyscy takie bagienne układy, może ona tez jest mobbingowana? Jakie nas spotkało szczeście iż nie musimy patrzeć na tę sromote.., ani tym bardziej w niej uczestniczyć... Zreszta zauważcie iż ona atakuje wyłącznie mężczyzn, może to jakieś niepowodzenie osobiste zaważyło na jej złosliwości:))) W sumie to jest mi jej żal.... Próbowała lasia, z braku lepszych motywacji, zaistnieć na portalu, a tu klapa na całego: oriflamowcy robia z nia co chcą, admini portalu wcale nie sa skorzy do spełniania jej histerycznych żadań, forum avonu tez już wyraźnie podupada... Bo ilez mozna o cieniach i tuszach, z których wszyscy sie nabiają... Szeczerze mówiąc bedzie mi brakowało kasizłośnicy, bo lubie Szekspira, ale cóz możemy począć, może nie wszystkie złośnice sa do poskromienia? Ale to tym lepiej dla poskramiaczy i tym gorzej dla złosnic! I niech wszystkie Urocze o ambicjach złosnic mają za memento los kasikalumianińczuk... Jednak uważam że smutna "karierra" tego nicku wniosła wiele pozytywnych wartości podobnie jak mityczny Narcyz zakochany we własnym odbiciu, jak chciwy król Midas... Może kiedyś nasze fora obrosną w patyne mitologii i wtedy kolejnym pokoleniom bedziemy przypominac mit o pożalsięBozeNarcyzieMidasieMurdasiekalumiańczuk... Ku uciesze wiecznie usmiechnietych, ku przstrodze czasem zatroskanych... Chesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Wiercimózgu, żałosny i smutny frajer z Ciebie. 27.04.04, 21:43 Powinna jednak wiedzieć, że jest to technika dla mało kreatywnych ludzi w > rodzaju robotników teylorowskich ( może ona wie o co chodzi, ale to chyba zbyt > dla niej zaawansowane:)))) I tu się mylisz, szczyliderku, i to grubo. Poszukaj dobrze, a dowiesz się w jakiej dziedzinie dokładnie pracuję. I uwierz mi, ciekawsze to niż wpychanie ludziom kremików i popędzanie konsultantek... Zwłaszcza dziwi to u faceta, który ma 35 lat, a tylko tyle osiągnął. > Ciekawe kogo ona szkoli? > Może jest na etacie za układy:)))) Chciałbyś wiedzieć... oj, chciałbyś... Ostatnio na przykład: jedną z czołowych firm informatycznych na polskim rynku, najlepiej prosperującą choć niedużą polską stocznię... Zdarzył się i polski operator telekomunikacyjny, i inne firmy z czołówki. Mniejszych klientów też mam. Nie jestem ani na etacie, ani za układy. A pracę dostałam, zdziwisz się, z ogłoszenia. > Może ten portal to była jej ostatnia szansa, bo jej bosowie zagrozili jej > zwolnieniem gdy nie wykaże sie jakimikolwiek sukcesami... Nie mam szefa. > Ale chyba aby miec dobre( układy), to jest zbyt mało atrakcyjna( cokolwiek > miałoby to znaczyć), myslę tez że jej wściekłośc wynika z tego,że jej młodsze > koleżanki ( niekoniecznie bardziej atrakcyjne:))))awansują szybciej od niej, bo Wszystkie moje współpracownice z branży są ode mnie starsze. Jakbyś był sprytniejszy, to wiedziałbyś nawet ile mam lat. Ale w przeciwieństwie do Ciebie, ja dopiero zaczynam na rynku pracy... > Ona gdzieś pisała cos o niecheci do mężczyzn, czyżby freudyzm kłaniał się > jej:)))) Pisałam tylko, że to Ty wyglądasz mi na mizogina. Zresztą dalej tak uważam. > Próbowała lasia, z braku lepszych motywacji, zaistnieć na portalu, a tu klapa > na całego: oriflamowcy robia z nia co chcą, admini portalu wcale nie sa skorzy > do spełniania jej histerycznych żadań, forum avonu tez już wyraźnie podupada... > Bo ilez mozna o cieniach i tuszach, z których wszyscy sie nabiają... Szczyliderku, już Ty się lepiej nie wypowiadaj o podupadających forach. Wiesz czemu ;) Nie miewałam żadnych histerycznych żądań, zresztą parę razy Cię tam skasowano, nie? A poza tym to zdaje się Ty sobie na mój temat stworzyłeś teorię spiskową, biedaku. Ja bym Ci radziła zająć się swoim forum, bo już nikt tam chyba nie pisze... A poza tym, smrodku, przestań wycierać sobie ryj moim nazwiskiem. Żebyś się kiedyś nie zdziwił, gdzie je usłyszysz... Odpowiedz Link
roberti.ori Re: Wiercimózgu, żałosny i smutny frajer z Ciebie 27.04.04, 21:50 do jasnej cholery PRZESTAŃCIE. jeden i drugi bo zaczynacie robić z siebie posmiewisko Odpowiedz Link