Dodaj do ulubionych

PUP Wałbrzych

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.09, 16:28
Dla mnie to jest burdel na kolkach nawet stazu nie potrafia zalatwic...;]
Obserwuj wątek
    • Gość: no drink Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.09, 16:31
      a dla mnie izba wytrzeźwień smród i bród ...
    • Gość: traszka Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 18.09.09, 18:38
      taaa święta prawda...smród brud i durne panienki.
      p.s czy my się aby nie znamy??
    • Gość: były bezrobotny Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 07:28
      Instytucja zatrudniająca "po znajomości"- wszyscy- "ciotki, wujki, przyjaciele".
      Tak samo jest z ofertami- zostają same gó..., bo dobre są od razu "rezerwowane"
      dla "swoich".
      • Gość: kontroler Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 10:16
        A ja zapisuję historię ofert na stronie www i na tablicy ogłoszeń i
        mam zamiar sprowadzić na ten pseudo UP kontrole. Doskonale wiem jak
        rozchodzą się dobre oferty i z chęcią im to udowodnie. Nie macie do
        czynienia z idiotami kochane urzędasy o nie a miarka zdecydowanie
        sie przebrała!! Czas zrobić z tym porządek, Urząd jest dla nas i ma
        być PUBLICZNY, I PRZEJRZYSTY!
        • Gość: Mieszkaniec Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.09, 11:53
          Dlaczego wszyscy mają pretensje do UP??!! Pomijam wszystkie powyższe argumenty
          bo prawdopodobnie jest w tym wiele prawdy ale czyja to wina że jeden z drugim
          musicie "żebrać" o pracę? Spójrzcie na UM i jego Spółki, Starostwo, Urzędy
          Państwowe. To głównie tam siedzi bezużyteczna banda kolesi i nierobów która nie
          potrafi zadbać o wasz godny byt.
          Ale nie martwcie się przyszły rok dla biedoty będzie niezły. Wszyscy przypomną
          sobie o wyborcach, będą prześcigać się w rozdawaniu paczek dawaniu obietnic bez
          pokrycia a w efekcie za jakieś grosze czy nalewki pójdziecie zagłosować na
          swoich ciemiężycieli po to żeby do następnych wyborów narzekać pod UP. Najpierw
          wszyscy piszący na tym forum niech przeanalizują swoje zachowanie podczas
          poprzednich wyborów a potem niech się wypowiadają. Myślę że przynajmniej dwie
          trzecie "aktywnych" wyborców jest sama sobie winna więc niech nie narzeka tylko
          na razie zęby w tynk i czekać na paczki. Do Pażdziernika wam ich nie zabraknie a
          potem.............to już zależy od was.
          • Gość: www Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:28
            zrobcie kontrole alkomatem tym pania co tam pracuja bo poraz kolejny
            od jednej z nich czuc alkochol!!!!!!!!!!
            • Gość: bezrobol Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:45
              przestrzegam przed ofertami pracy z urzędu z tablicy ogłoszeń i strony na necie
              PUP ,to jedno wielkie oszustwo te oferty, zostaniecie oszukani i bez pieniędzy
              wszystkie dobre oferty dla znajomych tylko z pod lady!!!!!!!
    • Gość: back Re: PUP Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 16:45
      praca za granica przed wstąpieniem PL do UE, oferty po znajomych tylko, taki mały budynek po prawej stronie
      • Gość: killwithme Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 15.12.09, 19:12
        szok co tu piszecie ! Ja się w ogóle zastanawiam skąd te paskudne babsztyle w
        tym Urzędzie się wzięły? Byłam tam kiedyś i zauważyłam że same młode bezczelne
        dziewuchy siedzą albo łażą po wąziutkich korytarzykach i patrzą się z pogardą na
        innych. A co do tych ofert to jak tak można? Też zauważyłam że oferty na necie i
        tam z resztą też to jakąś ściema nikt nigdy nie odpowiada na wysłane zgłoszenia.
        Można gdzieś zgłosić to co tam się dzieje? Jak mamy znaleźć prace poprzez PUP
        jak tam taki syf i nepotyzm! Szok ! Zróbmy coś z tym!
        • Gość: mieszkaniec Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.09, 19:42
          Tak jest. Zlikwidować ten relikt komunizmu. Śmiem twierdzić że co najmniej 80%
          pobierających zasiłek dla bezrobotnych pracuje na czarno zarówno w kraju jak i
          za granicą. Ale tak zostali wychowani - im to się po prostu należy. I mają rację
          Państwo okrada ich a oni okradają Państwo tak było przed trzydziestu laty i tak
          jest teraz. Czas z tym skończyć. Dość dawania pieniędzy za darmo. Renta i
          emerytura to czas na zasłużony odpoczynek.
    • Gość: sm Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 20:27
      Prawda PUP - to syf.. tylko.. śmierdzą niestety klienci tegoż urzędu , panienki za ladą tj. urzędniczki są wymuskane , wyfiołkowane a to żle ??? Ja nie chciałabym żeby mnie w urzędzie obsługiwała śmierdząca urzędniczka.. Od jakiegoś czasu jestem tam co miesięcznym bywalcem (niestety) i jak czekam na korytarzu to często muszę zasłaniać nos bo niektórzy tak potwornie śmierdzą ze coś okropnego, a próbowaliście kiedyś takiego survivala jak skorzystanie z toalety w tym urzędzie ??? jakieś choróbsko murowane , syf , kibel oszczany , osrany itp. ale tego nie robią osoby tam pracujące tylko tak naprawdę klienci czyli generalnie większość tych narzekających tutaj na forum. Panienki jak panienki .. generalnie sama zawsze jestem miła i nie zdarzył mi się aby laski sie jakoś źle do mnie odnosiły , a ze ktoś im zarzuca wywyższanie się ... hmmm generalnie takie odczucia mają ludzie zakompleksieni i zazdroszczący innym .. to ze ktoś idzi po korytarzu i patrzy na innych to nie znaczy ze ma ich za nic .. chociaż wcale nie zazdroszczę tym urzędniczkom takich cudownie pachnących i inteligentnych klientów z wałbrzycha.......
      • Gość: weryfikatoriusz Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:09
        skupilaś się kochana nie na tym co potrzeba, ale tak to jest jak się
        umiejętnie prawdą manipuluje. Sedno sprawy to kumoterstwo i
        nielegalne rozprowadzanie ofert w zamknietym gronie znajomych. Z tym
        trza skonczyc i to sie skonczy bo sie kolesiostwo z UP nieco
        zapomniało i oferty szły pod ladą aż się dymić zaczęło.
        • Gość: Rebel Yell Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:27
          Nie dosc ze nie macie pracy to jeszcze nie doceniacie pracy innych.
          Mecza sie zeby nawypelniac za was ankiety, poznac trendy
          gospodarcze, zorganizowac konferencje na temat bezrobocia a wy nic.
          Nie potraficie docenic pracy innych to sobie fundacje zorganizujcie.
          • Gość: zumi Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 15.12.09, 22:21
            W budynku po prawej pracuje pani niejaka Alicja.To jest gwiazda URZĘDU PRACY.
        • Gość: sm Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:45
          skończyć z kumoterstwem .... hmmm to trzeba by było się z Polski wyprowadzić !!!!!!!!!!!! Wszędzie jest kumoterstwo w PUP , i w każdym innym urzędzie . .. i w każdym innym zakładzie .. każdy najpierw wpycha znajomego - TAKIE ŻYCIE POLAKA !!! Trzeba sie nauczyć z tym zyć.....
          • Gość: G.I Joe Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:54
            taa i jeszcze dajmy na to przyzwolenie społeczne i już w ogóle
            będzie fajnie..
    • Gość: do wszystkich Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 14:38
      oto przykład następny idiotyzmu a raczej robienia z ludzi debili ogłoszenie z
      strony pośredniaka KOLEKTOR STOJĄCY lub KOLEKTOR CHODZĄCY żadnych pytań wszystko
      jasne, robienie z ludzi debila to specjalność tego urzędu ...
    • Gość: ogłoszenie Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 14:42
      Kolektor stacjonarny - of.236

* umowa o dzieło
      * sprzedaż zakładów na grę w LOTTO
      * praca dla każdego przy własnym komputerze, telepraca
      * proszę zapoznać się z ofertą na www.AmigoLOTTO.com

ha ha ha i kto tu z kogo debila robi?? takie są oferty pracy w tym normalnym
      mieście...
      • Gość: killwithme Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 16.12.09, 19:00
        Uważam że trzeba coś z tym zrobić , należy rozdmuchać tę sprawę bo wtedy dopiero
        jest szansa że coś się zmieni... A z drugiej strony jeśli te panie które tam
        pracują tak narzekają że ciężka robota i za małe pieniądze to niech uciekają z
        tego urzędu inni bardzo chętnie przyjdą na ich miejsce i będą szanować swoje
        zajęcie i wykonywać je tak jak należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka