Gość: ;] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.09, 16:28 Dla mnie to jest burdel na kolkach nawet stazu nie potrafia zalatwic...;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no drink Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.09, 16:31 a dla mnie izba wytrzeźwień smród i bród ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traszka Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 18.09.09, 18:38 taaa święta prawda...smród brud i durne panienki. p.s czy my się aby nie znamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były bezrobotny Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 07:28 Instytucja zatrudniająca "po znajomości"- wszyscy- "ciotki, wujki, przyjaciele". Tak samo jest z ofertami- zostają same gó..., bo dobre są od razu "rezerwowane" dla "swoich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 10:16 A ja zapisuję historię ofert na stronie www i na tablicy ogłoszeń i mam zamiar sprowadzić na ten pseudo UP kontrole. Doskonale wiem jak rozchodzą się dobre oferty i z chęcią im to udowodnie. Nie macie do czynienia z idiotami kochane urzędasy o nie a miarka zdecydowanie sie przebrała!! Czas zrobić z tym porządek, Urząd jest dla nas i ma być PUBLICZNY, I PRZEJRZYSTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.09, 11:53 Dlaczego wszyscy mają pretensje do UP??!! Pomijam wszystkie powyższe argumenty bo prawdopodobnie jest w tym wiele prawdy ale czyja to wina że jeden z drugim musicie "żebrać" o pracę? Spójrzcie na UM i jego Spółki, Starostwo, Urzędy Państwowe. To głównie tam siedzi bezużyteczna banda kolesi i nierobów która nie potrafi zadbać o wasz godny byt. Ale nie martwcie się przyszły rok dla biedoty będzie niezły. Wszyscy przypomną sobie o wyborcach, będą prześcigać się w rozdawaniu paczek dawaniu obietnic bez pokrycia a w efekcie za jakieś grosze czy nalewki pójdziecie zagłosować na swoich ciemiężycieli po to żeby do następnych wyborów narzekać pod UP. Najpierw wszyscy piszący na tym forum niech przeanalizują swoje zachowanie podczas poprzednich wyborów a potem niech się wypowiadają. Myślę że przynajmniej dwie trzecie "aktywnych" wyborców jest sama sobie winna więc niech nie narzeka tylko na razie zęby w tynk i czekać na paczki. Do Pażdziernika wam ich nie zabraknie a potem.............to już zależy od was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:28 zrobcie kontrole alkomatem tym pania co tam pracuja bo poraz kolejny od jednej z nich czuc alkochol!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobol Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:45 przestrzegam przed ofertami pracy z urzędu z tablicy ogłoszeń i strony na necie PUP ,to jedno wielkie oszustwo te oferty, zostaniecie oszukani i bez pieniędzy wszystkie dobre oferty dla znajomych tylko z pod lady!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: PUP Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.09, 16:45 praca za granica przed wstąpieniem PL do UE, oferty po znajomych tylko, taki mały budynek po prawej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killwithme Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 15.12.09, 19:12 szok co tu piszecie ! Ja się w ogóle zastanawiam skąd te paskudne babsztyle w tym Urzędzie się wzięły? Byłam tam kiedyś i zauważyłam że same młode bezczelne dziewuchy siedzą albo łażą po wąziutkich korytarzykach i patrzą się z pogardą na innych. A co do tych ofert to jak tak można? Też zauważyłam że oferty na necie i tam z resztą też to jakąś ściema nikt nigdy nie odpowiada na wysłane zgłoszenia. Można gdzieś zgłosić to co tam się dzieje? Jak mamy znaleźć prace poprzez PUP jak tam taki syf i nepotyzm! Szok ! Zróbmy coś z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.09, 19:42 Tak jest. Zlikwidować ten relikt komunizmu. Śmiem twierdzić że co najmniej 80% pobierających zasiłek dla bezrobotnych pracuje na czarno zarówno w kraju jak i za granicą. Ale tak zostali wychowani - im to się po prostu należy. I mają rację Państwo okrada ich a oni okradają Państwo tak było przed trzydziestu laty i tak jest teraz. Czas z tym skończyć. Dość dawania pieniędzy za darmo. Renta i emerytura to czas na zasłużony odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 20:27 Prawda PUP - to syf.. tylko.. śmierdzą niestety klienci tegoż urzędu , panienki za ladą tj. urzędniczki są wymuskane , wyfiołkowane a to żle ??? Ja nie chciałabym żeby mnie w urzędzie obsługiwała śmierdząca urzędniczka.. Od jakiegoś czasu jestem tam co miesięcznym bywalcem (niestety) i jak czekam na korytarzu to często muszę zasłaniać nos bo niektórzy tak potwornie śmierdzą ze coś okropnego, a próbowaliście kiedyś takiego survivala jak skorzystanie z toalety w tym urzędzie ??? jakieś choróbsko murowane , syf , kibel oszczany , osrany itp. ale tego nie robią osoby tam pracujące tylko tak naprawdę klienci czyli generalnie większość tych narzekających tutaj na forum. Panienki jak panienki .. generalnie sama zawsze jestem miła i nie zdarzył mi się aby laski sie jakoś źle do mnie odnosiły , a ze ktoś im zarzuca wywyższanie się ... hmmm generalnie takie odczucia mają ludzie zakompleksieni i zazdroszczący innym .. to ze ktoś idzi po korytarzu i patrzy na innych to nie znaczy ze ma ich za nic .. chociaż wcale nie zazdroszczę tym urzędniczkom takich cudownie pachnących i inteligentnych klientów z wałbrzycha....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weryfikatoriusz Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:09 skupilaś się kochana nie na tym co potrzeba, ale tak to jest jak się umiejętnie prawdą manipuluje. Sedno sprawy to kumoterstwo i nielegalne rozprowadzanie ofert w zamknietym gronie znajomych. Z tym trza skonczyc i to sie skonczy bo sie kolesiostwo z UP nieco zapomniało i oferty szły pod ladą aż się dymić zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:27 Nie dosc ze nie macie pracy to jeszcze nie doceniacie pracy innych. Mecza sie zeby nawypelniac za was ankiety, poznac trendy gospodarcze, zorganizowac konferencje na temat bezrobocia a wy nic. Nie potraficie docenic pracy innych to sobie fundacje zorganizujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumi Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 15.12.09, 22:21 W budynku po prawej pracuje pani niejaka Alicja.To jest gwiazda URZĘDU PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: PUP Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 21:45 skończyć z kumoterstwem .... hmmm to trzeba by było się z Polski wyprowadzić !!!!!!!!!!!! Wszędzie jest kumoterstwo w PUP , i w każdym innym urzędzie . .. i w każdym innym zakładzie .. każdy najpierw wpycha znajomego - TAKIE ŻYCIE POLAKA !!! Trzeba sie nauczyć z tym zyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.I Joe Re: PUP Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:54 taa i jeszcze dajmy na to przyzwolenie społeczne i już w ogóle będzie fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 14:38 oto przykład następny idiotyzmu a raczej robienia z ludzi debili ogłoszenie z strony pośredniaka KOLEKTOR STOJĄCY lub KOLEKTOR CHODZĄCY żadnych pytań wszystko jasne, robienie z ludzi debila to specjalność tego urzędu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogłoszenie Re: PUP Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.09, 14:42 Kolektor stacjonarny - of.236 * umowa o dzieło * sprzedaż zakładów na grę w LOTTO * praca dla każdego przy własnym komputerze, telepraca * proszę zapoznać się z ofertą na www.AmigoLOTTO.com ha ha ha i kto tu z kogo debila robi?? takie są oferty pracy w tym normalnym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killwithme Re: PUP Wałbrzych IP: *.chello.pl 16.12.09, 19:00 Uważam że trzeba coś z tym zrobić , należy rozdmuchać tę sprawę bo wtedy dopiero jest szansa że coś się zmieni... A z drugiej strony jeśli te panie które tam pracują tak narzekają że ciężka robota i za małe pieniądze to niech uciekają z tego urzędu inni bardzo chętnie przyjdą na ich miejsce i będą szanować swoje zajęcie i wykonywać je tak jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś